Αναστάτωση στους γείτονες

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
Γεια σας, εχω μια ημιαιμη σκυλιτσα καναδεζικο με λαμπραντορ 1 ετους .Τωρα το καλοκαιρι την εχω στην αυλη.Εδώ κ 20-25 μερες πηδαει τη μαντρα ,βγαινει εξω κ μπαινει στον κοινοχρηστο χωρο του συγκροτηματος ή στις αυλες των αλλων σπιτιων του συγκροτηματος (το κακο ειναι οτι καποιοι εχουν κ γατες κ φυσικα φοβουνται)Δεν εφτανε αυτο αλλα εδω κ 4 μερες ζευγαρωνει ασταματητα κ ολα τα αρσενικα της γειτονιας βολταρουν στην αυλη μου.Σημερα οι γειτονισσα μου εκανε παρατηρηση κ μου ειπε να δεσω το σκυλι ,γιατι παλι ειχε πηδησει τη μαντρα μου κ με εναν αρσενικο πηδησαν στην αυλη της γειτονισσας.Δεν γινεται να ψηλωσω τη μαντρα γιατι ειναι συγκροτημα κ πρεπει να υπαρχει ομοιομορφια. Λετε να ξεκινησε ολο αυτο λογω οιστρου; Τι να κανω για να το σταματησω κ να μην εχω προβλημα με τους γειτονες;

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Γεια σας, εχω μια ημιαιμη σκυλιτσα καναδεζικο με λαμπραντορ 1 ετους .Τωρα το καλοκαιρι την εχω στην αυλη.Εδώ κ 20-25 μερες πηδαει τη μαντρα ,βγαινει εξω κ μπαινει στον κοινοχρηστο χωρο του συγκροτηματος ή στις αυλες των αλλων σπιτιων του συγκροτηματος (το κακο ειναι οτι καποιοι εχουν κ γατες κ φυσικα φοβουνται)Δεν εφτανε αυτο αλλα εδω κ 4 μερες ζευγαρωνει ασταματητα κ ολα τα αρσενικα της γειτονιας βολταρουν στην αυλη μου.Σημερα οι γειτονισσα μου εκανε παρατηρηση κ μου ειπε να δεσω το σκυλι ,γιατι παλι ειχε πηδησει τη μαντρα μου κ με εναν αρσενικο πηδησαν στην αυλη της γειτονισσας.Δεν γινεται να ψηλωσω τη μαντρα γιατι ειναι συγκροτημα κ πρεπει να υπαρχει ομοιομορφια. Λετε να ξεκινησε ολο αυτο λογω οιστρου; Τι να κανω για να το σταματησω κ να μην εχω προβλημα με τους γειτονες;
Η ποιο αποτελεσματική λύση είναι μια...... στείρωση.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Δεν εφτανε αυτο αλλα εδω κ 4 μερες ζευγαρωνει ασταματητα κ ολα τα αρσενικα της γειτονιας βολταρουν στην αυλη μου.
Πλάκα κάνεις έτσι; :eek::eek::eek:

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
Ειναι προγραμματισμενη μολις τελειωσει η περιοδος, τώρα δεν γινεται κ η γιατρος ελειπε πριν διακοπες.Μετα λετε θα σταματησουν οι επισκεψεις στους γειτονες;

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πηδάει την μάντρα......ζευγαρώνει ασυστόλως....πηδάει στις άλλες αυλές....παραπονιούνται οι γείτονες ....και αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις ???

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
Οχι , δεν κανω πλακα πηδανε τα αρσενικα τις δικες τους μαντρες κ ερχονται σπιτι μου.Ειχα μνηστηρα απο 1,5 χιλιομ μακρια που τον εψαχνε ο ιδιοκτητης του.Εν τω μεταξυ εχω κ το χερι μου στο γυψο κ ειναι πολυ δυσκολο να τα διαχειριστω ολα αυτα.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
το άμεσο που οφείλεις να κάνεις είναι να την βάλεις μέσα στο σπίτι σου για να την ελέγχεις....
το άμεσο επόμενο είναι να κάνεις στείρωση και έκτρωση μαζί....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Εν τω μεταξυ εχω κ το χερι μου στο γυψο κ ειναι πολυ δυσκολο να τα διαχειριστω ολα αυτα.
Τα παιδιά σου δηλαδή, δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, επειδή έχεις γύψο στο χέρι; Τα αφήνεις αφρόντιστα; Φαντάζομαι πως όχι. Γιατί λοιπόν, αυτή σου η ατυχία, παίζει ρόλο στην φροντίδα και προστασία του σκύλου σου; :confused:

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
Ναι, αναρωτιεμαι απο τη στιγμη που ολα πηγαν αναποδα.Πιστευα οτι αν ηταν περιορισμενη μεσα στην αυλη δε θα γινοταν τιποτα.Επισης μου ειχαν πει οτι η καλυτερη περιοδος να στειρωσεις ειναι μετα την πρωτη αδιαθεσια.Τωρα ομως οπως εχουν γινει τα πραγματα θα στειρωθει σε μια εβδομαδα περιπου μεχρι τοτε θα ειναι κλεισμενη μεσα στο σπιτι;ουτε βολτα δεν μπορω να την παω με το δεξι χερι στο γυψο.

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
Μην με κατηγορεις τοσο ευκολα. Το χερι μου το εσπασα στην προσπαθεια μου να μαζεψω το σκυλι οταν αρχισε η ιστορια.Και δεν ειναι αφροντιστη την εχω απομονωσει στη μερια του κηπου που εχει αμεση επαφη μαζι μας 60τμ περιπου για να την ελεγχω αλλα χανεται σε κλασματα κ βγαινω στο δρομο καθε λιγο για να τη μαζευω ή γεμιζει η αυλη μου αρσενικους που συνεχως κυνηγαμε

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Ολες μας οι πράξεις, κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αγαπητή μας φίλη.
Στην δική σας, αυτή συγκεκριμένη κατάσταση, το σκυλί σας μόνο με ασφάλεια δεν ζει. Για μένα είναι ξεκάθαρο. Οπως και το τι πρέπει να κάνεις. Μέσα στο σπίτι για όσο χρειαστεί και οπωσδήποτε στείρωση. Δεν υπάρχει κάποιος εμπιστοσύνης, που να μπορεί να σε βοηθήσει με τις βόλτες της;

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
Οπως ειπα η στειρωση ειναι προγραμματισμενο να γινει σε 1 εβδομαδα.Οσο για τη βολτα ο μονος που μπορει να βοηθησει ειναι ο15 χρονος γιος μου.Πως ομως θα αποφυγουμε τα αρσενικα που καποιες φορες γινονται επιθετικα;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Θα την βγάζει γρήγορες βόλτες για τις ανάγκες της και πάλι μέσα.
Εκτός αν είναι πάρα πολύ σίγουρος, ότι από τους δρόμους που θα περάσει, δεν θα συναντήσει άλλα σκυλιά.
Στην χειρότερη, ας "οπλοφορεί" με ένα καταβρεχτήρι με νεράκι, για να τα απωθήσει.

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
ΑΠΟ ΤΙΣ 12.00 ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ , ΑΛΛΑ Η ΑΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΟΥΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΥΛΙΑ 4-5 . ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Δεν μας ζαλίζεις (αρκεί να μην φωνάζεις...) αλλά θα πρέπει να το πάρεις απόφαση, ότι το σκυλί θα μείνει μέσα, μέχρι να τελειώσει όλη αυτή η περιπέτεια. Μέχρι την αυλή για την ανάγκη της και πάλι μέσα. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Κι αν κάνουν ότι μπουκάρουν οι εραστές στην αυλή σου, άνοιξε το λάστιχο και δρόσισέ τους να συνέλθουν. Υπομονή λοιπόν να περάσει η επικίνδυνη περίοδος.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αντιμετωπίζεις ότι αντιμετωπίζουν όλοι όσοι έχουν θηλυκά σκυλιά σε οίστρο. Βάλε μέσα στο σπίτι το σκυλί. Δεν είναι καλύτερο από το να την έχεις έξω και κάθε 3 και λίγο να βγαίνεις να βλέπεις τι παίζει ? Άσε τους άλλους σκύλους να είναι έξω όχι το δικό σου. Βγάζε την έξω για τις ανάγκες της μαζί με τον γιο σου και οι δυο μαζί θα είναι πιο εύκολο. Γρήγορη βόλτα και πάλι μέσα ...μέρες είναι θα περάσουν...

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
ΑΠΟ ΤΙΣ 12.00 ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ , ΑΛΛΑ Η ΑΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΟΥΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΥΛΙΑ 4-5 . ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
Αν έχεις στην αυλή πρόσβαση σε νερό και μακρύ λάστιχο μπορείς να καταβρέξης τους γαμπρούς. Θα ξανάρθουν και θα κάνεις το ίδιο μέχρι να τους φύγει η κάψα. Ως προσωρινή λύση στο λέω μέχρι να γίνει η στείρωση.
( με πρόλαβε η mareco γράφει ποιο γρήγορα:))

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ