Αναμπελ

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Όσο για τον τρόπο απόκτησης, υπάρχει μια ιδιομορφία εδώ συγκριτικά με αλλες περιπτώσεις. Τα παιδιά δεν το πήραν από byb για να συζητάμε τώρα τον ορθό τρόπο. Το πήρε αλλος ετσι και ξαφνικά ξενερωσε και ηθελε να το διώξει. Οπότε μιλάμε για υιοθεσία εν δυνάμει αδέσποτου. Δεν χρειαζόταν να βρεθεί εστω και μια ώρα στο δρόμο για να γινει λόγος για σωστό τρόπο απόκτησης.
Τα παιδιά δείχνουν να ξέρουν πώς πρεπει να αποκτηθεί σκύλος, απλά προέκυψαν επείγουσες συγκυρίες που υποχρεωσαν στην υιοθεσία της μικρής, που είχε ηδη ιδοκτητη και δεν την προωθούσε ο byb
ακριβως αυτο προσπαθουσα να σου πω κ εγω minpinkiller! συμφωνω απολυτα ghelly!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Να σας ζήσει η μικρή! Είναι μια γλύκα :)

Είναι λογικό ότι σας έχει ξετρελάνει...

Όσο για αυτόν που τη βαρέθηκε... αυτός έχασε και ευτυχώς εσείς κερδίσατε :D

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Μ' αρέσει που τα αυτιά της είναι χρυσά. Και δεν είμαι και λάτρης των μικρών (με εξαίρεση τα westies), αλλά αυτό το πλάσμα κάτι έχει!

Να την χαίρεστε :)

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
Μ' αρέσει που τα αυτιά της είναι χρυσά. Και δεν είμαι και λάτρης των μικρών (με εξαίρεση τα westies), αλλά αυτό το πλάσμα κάτι έχει!

Να την χαίρεστε :)
Ευχαριστουμε , η αληθεια ειναι οτι και εμεις οταν την ειδαμε ξετρελαθηκαμε ...Μου αρεσαν τα μαλτεζ ετσι και αλλιως αλλα αυτη εχει κατι το διαφορετικο επανω της που την κανει πανεμορφη (ειπε η μαμα κουκουβαγια)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Κουκλα ειναι η μικρη σας!!!! :D Να την χαιρεστε και να την προσεχετε ετσι μικρουλα που ειναι :p Αν και τα λουρινα δεν παθαινουν τιποτα αχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!:D

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Να την χαίρεστε παιδιά.. είναι πανέμορφη! Να σας ζήσει! μπράβο σας που την πήρατε, είναι κρίμα να καταλήγουν στον δρόμο τόσα σκυλιά επειδή κάποιος πολύ απλά το μετάνιωσε!

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
Σας ευχαρισστω ολους για την υποδοχη και τα καλα σας λογια..Σημερα επιστρεψαμε απο τριημερο στα Χανια ... Η μικρη στο ταξιδι ηταν εξαιρετικα ησυχη ...Ειχαμε πολλα σκυλακια για παρεα αλλα δυστηχως δεν μπορουσαμε να παιξουμε με καποιο απο αυτα (3 εμβολια εμειναν ) ...Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ομως ειναι το ποσο ποιο κοινωνικους κανει τους ανθρωπους, γυρω του ,ενα κουταβι ...Οποιος περνουσε απο το σημειο που καθομασταν δεν εχανε ευκαιρια να ασχολειθει για λιγο με την μικρη και αυτη ανταπεδιδε με ενα τρελο κουνημα της ουρας που την εκανε ακομα ποιο αξιολατρευτη... Ερωτας μεγαλος ...

DSC00622.jpg

Last edited:

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Καλώς ήρθατε.....τέλειο φατσουλίνι η μικρή :).....να σας ζήσει και να περνάτε πάντα όμορφα!!!!

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
Ηρθε και η πρωτη μας σκυλο επαφη ....
251089_4472704774034_1967832610_n.jpg

561088_4472720414425_853904649_n.jpg
283168_4472706894087_1158433052_n.jpg
304986_4472715814310_1072285612_n.jpg

Υπηρξε μια στιγμη ψιλο εντασης που ευτυχως διαγνωστηκε εγκαιρως απο τον ιδιοκτητη της Φιονας και δεν υπαηρξαν παρατραγουδα ... αλλα κατα τα αλλα ολα πηγαν καλα ...ευτυχως που η Φιονα ειναι πολυ υπακουο σκυλακι γιατι η μικρη δαγκωνε αβερτα ...

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
Σημερα μιας και εχει πολυ ωραια μερα , αποφασισα οτι ηρθε ο καιρος για την πρωτη μας βολτα . Η αναμπελ ηταν με την μουσουδα συνεχεια στο πεζοδρομιο (προσεχα πολυ τι μυριζει) και γενικα εδειχνε πολυ ενθουσιασμενη . Δυστηχως η χαρα μας κρατησε για λιγο . Στο δρομο απο ενα μπαλκονι γαυγισε καποιο σκυλακι και η Αναμπελ κρυφτηκε πισω απο τα ποδια μου και αρνιοταν να συνεχισει , την πηρα αγκαλια και απομακρυνθηκαμε απο το σημειο και την εβγαλα παλι να περπατησει πραγμα που εγινε. Ενα στενο πιο κατω ομως ηταν στον δρομο ενα μαλτεζ που μολις ειδε την Αναμπελ γαυγισε πολυ εντονα , δυστηχως η Αναμπελ αρχισε να ουρλιαζει λες και την ειχε χτυπησει καποιος(βγηκαν απο τα μπαλκονια και μια διπλανη καφετερια , κοινως γιναμε θεαμα) . Τα εχασα με την αντιδραση της , την πηρα εκ νεου αγκαλια αλλα μου πηρε αρκετα λεπτα για να την καταφερω να ηρεμησει ...Παω να σκασω με την αντιδραση της. Δεν ξερω πως να το αντομετωπισω . Να το τολμησω και την αλλη Κυριακη; να βρω καποιο σκυλακι μικρου μεγεθους να γνωριστουν μηπως και; η ειμαι υπερβολικος;

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Καλώς ορίσατε!!!!
Δε πέρνουμε ποτέ το σκυλί αγκαλιά όσο κι αν φοβάται!
Υπάρχουν σχετικά θέματα στο forum.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi