Κοίταξε, το ζήτημα σκύλος είναι μεγάλη υπόθεση. Κι εγώ περίμενα και με περάσανε κι από σαράντα κύματα και φωτογραφίες ζητήσανε και συστάσεις ελέγξανε και επιθεώρηση μου κάνανε στο σπίτι μέχρι και στην κρεβατοκάμαρα! Ήμουν τόσο νευρική που ζήτησα συγγνώμη κιόλας διότι το κάλυμμα του καναπέ δεν πήγαινε πολύ με τα καλύμματα από τις πολυθρόνες διότι δεν είχαν έρθει ακόμα τα καινούρια!! Και μιλάμε τώρα για τους τύπους του καταφυγίου που μου δώσανε το Μουφ! Που θα τους το πάω την παράλλη βδομάδα στο Μίσιγκαν επίσκεψη να το δούνε διότι το πεθύμησαν και θέλουνε να δούνε και αν καλοπερνάει!! Εν τω μεταξύ δεν το πήρα το καλοκαίρι που είχα καιρό αλλά μια μέρα πριν ξεκινήσω καινούρια δουλειά!! Έπρεπε να έβλεπες μούτρα που έκανε το Μουφ που έπρεπε να το αφήνω στην αρχή σπίτι μόνο του. Και τα κλάματα πάτησε κι εγώ έκλαιγα, υστερία πήγα να πάθω!
Στο τέλος όμως τέλος καλό όλα καλά. Σε συμβουλεύω να περιμένεις μέχρι να βγούνε τα κουτάβια τον Ιανουάριο. Τέσσερεις μήνες είναι μόνο και στο μεταξύ κάτσε να εντρυφήσεις στα περί σκύλων όπως έκανα κι εγώ. Ή πάρε από καταφύγιο.
Στο τέλος όμως τέλος καλό όλα καλά. Σε συμβουλεύω να περιμένεις μέχρι να βγούνε τα κουτάβια τον Ιανουάριο. Τέσσερεις μήνες είναι μόνο και στο μεταξύ κάτσε να εντρυφήσεις στα περί σκύλων όπως έκανα κι εγώ. Ή πάρε από καταφύγιο.