Αναζητώντας Εκπαιδευτή

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
O σκυλος σου μοιαζει πολυ με το σκυλο που εχασα... εκτος απο το θεμα prey... εκει ηταν εκτος πραγματικοτητας να τον φωναξω και να γυρισει. Στο θεμα με τα αρσενικα που ειναι "απειλη" κατα την αποψη του.. δηλαδη μετρησιμα στο ματι του οπότε γουσταρει και τσαμπουκα, ειχε βοηθησει παρα πολυ η δικη μου κατανοηση... :cool::sneaky:
Με λιγα λογια ειναι μια χαρα το ζωο... οσο περναει ο χρονος και δενεστε περισσοτερο θα βλεπεις οτι και εκει θα "αλλαζει"... θα μαλακωνει.
Το βιντεο που ειδα με το σκυλο που αγνοει τα αλλα σκυλια ενω "εργαζεται" ειναι τελειως ακυρο και ασχετο με το θεμα.
Η σκυλα μου ενω ειναι ξινη, αχωνευτη, προκλητικη και ολα οσα ακολουθουν ενα στριμενο θηλυκο καναριο με αλλα ζωα... την ωρα που ειναι στο στιβο δεν βλεπει κανεναν σκυλο. Και το 90% των σκυλων οταν "κανει κατι, μια εργασια-σπορ (οπως θες πες το)" δεν ασχολειται με τα αλλα σκυλια γυρω του.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Και το 90% των σκυλων οταν "κανει κατι, μια εργασια-σπορ (οπως θες πες το)" δεν ασχολειται με τα αλλα σκυλια γυρω του.
Παίζει να είναι και μικρό, το ποσοστό που λες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ειχα το Μαρκο στο μυαλο μου
Κι εγώ αυτόν έχω και στο λέω :p
Ακόμη κι αυτός, όσο περίεργο κι αν ακούγεται και όσο άγχος κι αν είχα στις αρχές εγώ, τελικά εντός ποσοστού είναι (y)
Φταίει που δεν έχεις έρθει ΑΚΟΜΗ, να τον δεις live :mad::mad::mad:

• Like
Reactions: Amaliaz