Αναζητηση ξενοδοχείου/πανσιόν σκύλων στην Πάργα/Πρέβεζα

lefteriz

New Member
21 Αυγούστου 2015
3
0
52
καλησπέρα σε όλους

έχει προκύψει ένας γάμος στην Πάργα το Σεπτέμβριο και δυστυχώς δεν είναι εύκολο να πάρω μαζί μου τη σκυλίτσα μου (6,5 μηνών) οπότε σκέφτομαι να την αφήσω για 2-3 μέρες σε ξενοδοχείο σκύλων στην περιοχή αυτή (Πάργα, Πρέβεζα ή εκεί κοντά).

Όσο και να έψαξα όμως δεν βρήκα κάτι στο ίντερνετ, υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι για την περιοχή για να με βοηθήσει?

ευχαριστώ προκαταβολικά

Λευτέρης

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Από άλλη πόλη δηλαδή θα πας στην Πάργα, γιατί δεν κατάλαβα ομολογώ; :rolleyes:
Αν πάντως, θελεις να μείνεις μαζί με την σκυλίτσα σου, στην Πρέβεζα, σου έχω το καλύτερο:

Zikas Hotel Preveza

• Like
Reactions: Luiza

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
στην παργα δεν υπαρχει τιποτα
στην πρεβεζα δεν ξερω

οτι η παργα ειναι νομος πρεβεζης μην σε κανει να πιστευεις οτι ειναι και τοσο κοντα

lefteriz

New Member
21 Αυγούστου 2015
3
0
52
ναι είμαι κοντά στη θεσσαλονικη και μετα επιστρέφω Αθήνα οπότε θα ήθελα να είναι εκεί κοντά για να μην έχω μετακινήσεις. δυστυχώς ξενοδοχείο έχει κλειστεί ήδη από το ζευγάρι που παντρεύεται...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Το σκυλάκι σου, γιατί δεν μπορείς να το πάρεις μαζί;
Δεν επιτρέπεται από το ξενοδοχείο;

lefteriz

New Member
21 Αυγούστου 2015
3
0
52
είμαι ο κουμπάρος και έχω υποχρεώσεις... :)
οτιδήποτε κοντά στην Πάργα (θεσσαλονίκη και αθήνα έχει άπειρα αλλά απορρίπτονται λόγω απόστασης)

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Καλησπέρα!!! Το πιο κοντινό ξενοδοχείο σκύλων είναι στα Γιάννενα αλλά αφού θα έρχεσαι από Θεσσαλονίκη μεριά δε σε βγάζει και πολύ εκτός δρόμου, μη σου πω σχεδόν καθόλου.. Άφησα το δικό μου σκύλο εκεί πριν λίγο καιρό κ έμεινα κατευχαριστημένη!! Λέγεται dog Academy, ψάξτο!:)