Αναζήτηση Schnauzer Miniature

Κορίνα

New Member
5 Ιουλίου 2012
2
0
Εδώ και καιρό ψάχνω για ένα μίνι schnauzer και προσπαθώ να αποφύγω να το πληρώσω πολύ ακριβά (600 Ε). Σήμερα είδα μια αγγελία στο OLX για schnauzer από κάποιον Ανώνυμο Πλ.Αττικής χωρίς τηλ.Του έστειλα e-mail και μετά από λίγο πήρα απάντηση από κάποια κυρία στα αγγλικά η οποία που έλεγε ότι βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη και ότι έχει 2 σκυλάκια και μου έκανε κάποιες ερωτήσεις (πόσων ετών είμαι, αν έχω παιδιά, αυλή κ.α) και αφού της απάντησα μου πρότεινε εάν ήθελα να μου στείλει και τα δύο, ή το ένα και να της πληρώσω μόνο τα μεταφορικά (180 για το ένα και 220 για τα δύο).Όταν της απάντησα ότι ενδιαφέρομαι για το ένα αλλά θα πάω να το παραλάβω από το αεροδρόμιο της Κωνστ. δεν έχει απαντήσει. Υποπτεύομαι ότι είναι απάτη.Θα δείξει.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Κορίνα τα σκυλιά δεν αποκτούνται έτσι.

Πήγαινε σε έναν νόμιμο εκτροφέας να πάρεις ένα schnauzer και άσε τους άσχετους.
Αν δεν ξέρεις που να βρεις πάρε τηλέφωνο τον ΚΟΕ να σου δώσει τα στοιχεία εκτροφέων.

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
και μόνο που ήταν πρόθυμη να σου τα πουλήσει και τα 2 σε "τιμή ευκαιρίας", την είχε λερωμένη την φωλιά της η κυρία.
έπρεπε απο αυτήν την πρόταση να καταλάβεις ότι πρόκειται για κουτάβια απο λάθος γέννα και φυσικά θα έπαιζες με τις πιθανότητες.
ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ = ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ
Τέλος!

Κορίνα

New Member
5 Ιουλίου 2012
2
0
Το έχω ψάξει το θέμα και έχω καταλήξει σε δυο στον Κυρ.Δανίκα και στην Duda Popovic αλλά και 600 ευ. μου έρχονται πολλά

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
NatAndie,στο μυαλο μου ησουν,ακριβως αυτο σκεφτηκα και 'γω..
Κορινακι,600 ευρω ΔΕΝ ειναι πολλα για καθαροαιμο σκυλο.Ειδικα αν αναλογιστεις τα εξοδα που εχει στην πορεια της ζωης του ,αλλα και στα τυχον εκτακτα που μπορει να προκυψουν.Μολις πριν λιγες μερες,εγω προσωπικα,εσκασα στα καλα του καθουμενου 400 ευρουλακια σε κλινικη για ενα ψιλοατυχημα που ειχαμε με τον σκυλακο.Γνωμη μου ειναι να μην σκεφτεσαι τοσο το αρχικο ποσο,οσο αυτα που ενδεχεται να προκυψουν,ειτε τα στανταρ(εμβολια,αποπαρασιτωσεις κλπ) ειτε τα εκτακτα(ατυχηματα,ασθενειες) και να εισαι ετοιμη να τα επωμιστεις,ακομα και αν χρειαζεται να στερηθεις εσυ πραγματα για τον εαυτο σου.
Αυτα υσχιουν για ολα τα σκυλια,ανεξαρτητου καθαροαιμιας.Καλη συνεχεια στην αναζητηση σου:)