Αναζήτηση malti-poo

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
κατι ασχετο με το θεμα,απλα πηρα αφορμη απο "το τι χρωμα να διαλεξω το κανισακι μου"...στο ιδιο μοτιβο ειναι το θεμα "επιλογη του σκυλου" και ηρθε στην θυμιση μου μια πολυ ωραια φραση που διαβασα σε ενα βιλιο για σκυλια (κλασσικα)... "οταν αγοραζεις βιαστικα,εχεις χρονο να το μετανιωσεις"...καλο ειναι ολοι οσοι σκοπευουν να αγορασουν ενα σκυλο να εχουν στο μυαλο τους αυτη την φραση...για να μην χρειαζετε να γραφουμε και να ξαναγραφουμε εδω στο φορουμ και να γινονται και να ξαναγινονται λαθη.

οκ ας συνεχιστει το θεμα παρακαλω:D

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
κατι ασχετο με το θεμα,απλα πηρα αφορμη απο "το τι χρωμα να διαλεξω το κανισακι μου"...στο ιδιο μοτιβο ειναι το θεμα "επιλογη του σκυλου" και ηρθε στην θυμιση μου μια πολυ ωραια φραση που διαβασα σε ενα βιλιο για σκυλια (κλασσικα)... "οταν αγοραζεις βιαστικα,εχεις χρονο να το μετανιωσεις"...καλο ειναι ολοι οσοι σκοπευουν να αγορασουν ενα σκυλο να εχουν στο μυαλο τους αυτη την φραση...για να μην χρειαζετε να γραφουμε και να ξαναγραφουμε εδω στο φορουμ και να γινονται και να ξαναγινονται λαθη.

οκ ας συνεχιστει το θεμα παρακαλω:D
Τεο, θα πω και γω κάτι άσχετο , ήταν ένας τύπος που ήθελε ένα μεγάλο λευκό σκυλί ,πυρηναίων θαρρώ και κει που έψαχνε βλέπει μια αγγελία νέας γης 300 ευρω.’’τι είναι αυτά αναρωτήθηκε ?’’ Κοιτά στο ιντερνετ και βλέπει κάτι μαύρα ,αλλά και αυτά μεγάλα ήταν και του άρεσαν. Αλλά 300 ευρά πολλά δεν είναι σκέφτηκε? Του κάνει ένα τίγρη φωφώ του εισαγωγέα και του λέει
-έχω 250 να έρθω τώρα αμέσως?
-φίλε νιούφι με 300 δεν υπάρχει αλλά στα 300 θα σε δώκω ένα 15κιλο που κάνει λιανική 48 από τις ζωοτροφές που εισάγω
-οκ έρχομαι

[FONT=&quot]πέντε μήνες έχουν περάσει ,νωρίς είναι ακόμα , αλλά από ότι ξέρω Τεο ο τύπος δεν το έχει μετανιώσει [/FONT]:D:D:D:D:D:D

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
off topic
Ρε παιδεία και εγώ ασχολούμαι με λευκά είδη μπαίνουν κάθε μέρα και ρωτάνε μαξιλάρια έχεις με πόσο βρήκα με 3 € σεντόνια βρήκα με 15€ και λέω όπα ρε παιδεία 8 ώρες την μέρα πάνω θα είστε Τπτ του Έλληνα του έχει μείνει το Τούρκικο παζάρι και το τσαμπατζιληκι off topic

για διασταβρώσεις ράτσας για χροννία ακούγα οτι το καλύτερο εινια λυκοσκυλο με κανεις !!!! :eek::eek: Και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕ ΒΕΛΓΟ mix :eek::eek: