Αναζήτηση malti-poo

*inoion

New Member
30 Αυγούστου 2009
2
0
Καλησπέρα σε όλους. Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να αποκτήσω τον δικό μου τετράποδο φίλο! Ανακάλυψα πρόσφατα μια ράτσα που ονομάζεται malti-poo (διασταύρωση μαλτέζικου με πούντλ) χωρίς δυστυχώς να βρώ κάποιον εκτροφέα στην Ελλάδα ή έστω κάποιον εισαγωγέα. Μένω σε διαμέρισμα στην Ανατολική Αττική και αναρωτιέμαι ποιά είναι η καλύτερη λύση για μένα. μέχρι στιγμής έχω σκεφτεί και τα μαλτέζικα και τα yorkshire όπως επίσης και τα hailand terier...
Αν κάποιος ζωόφιλος έχει κάποια επιπλέον πληροφορία, δεκτή!

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
το malti-poo δεν ξερω αν ειναι ακομα φυλη αναγνωρισμενη ή αν θα γινει καποτε,αλλα θα πρεπει πρωτα να ψαξεις και να αποφασισεις τι ακριβως(ή τι περιπου εστω) θελεις απο ενα σκυλο.Τα μαλτεζακια δε νομιζω πως εχουν καμια σχεση με οποιοδηποτε τεριε,αλλο πραμα το ενα, αλλο το αλλο,ψαξτο λιγο,διαβασε και θα καταλαβεις τι εννοω;)

*inoion

New Member
30 Αυγούστου 2009
2
0
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Θα το ψάξω κι άλλο...
Να είσαι καλα

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Το malti-poo δεν ειναι ρατσα!Ειναι οπως το boxador , rotterman κτλ.Αν θες καθαροαιμο παρε καθαροαιμο αν θες κατι αλλο υιοθετησε ενα αδεσποτο!Μην πληρωσεις Χ ευρω για trendy ημιαιμο! ;)

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
και σε διαμερισμα να βαλεις μικροσωμη ρατσα
κυνηγοσκυλο η λυκοσκυλο κλπ το καταστρεφεις

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
1. Αγόρασε μαλτέζ ενήλικο
2. Αγόρασε κανίς ενήλικο (του αντίθετου φύλου)
3. Περίμενε μέχρι να έχει οίστρο το θηλυκό.
4. Άστα μόνα τους
5. Περίμενε λίγους μήνες
6. Έχεις μια ωραιότατη τοκετο-ομάδα από "σπάνια" malti-poo!

Κρατάς το ένα. Πουλάς τα υπόλοιπα 2000 ευρώ το κομμάτι.
Αν θέλεις, σε έξι μήνες επαναλαμβάνεις.
Αλλιώς ξεφορτώνεσαι τους γονείς.

Εμένα μου αρέσουν και οι παραλλαγές με τσιουάουα. Άσε το κανίς, είναι μπανάλ. Πιο σπάνια είναι τα malti-chi. Αλλά αν επιμένεις στο κανίς μπορείς να αποκτήσεις ένα μοδάτο poo-chi!

Με συγχωρείς για την πλάκα. Διάβασε εδώ για τα λεγόμενα designer dogs
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=1929

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
)

Εμένα μου αρέσουν και οι παραλλαγές με τσιουάουα. Άσε το κανίς, είναι μπανάλ. Πιο σπάνια είναι τα malti-chi. Αλλά αν επιμένεις στο κανίς μπορείς να αποκτήσεις ένα μοδάτο poo-chi!
Αν είχα 'δώσει" τον δικό μου σε όλους όσους μου τον έχουν ζητήσει για ζευγάρωμα, θα είχα ήδη τη δική μου "ράτσα" με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς σε -chi!
Αλλά trendy ξε-trendy, ημίαιμο θα ήταν:mad:
Μακριά! Υπάρχουν και παρατημένα καθαρόαιμα αν επιμένεις και αυτή τη στιγμή:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
A κι εμένα μου τον ζητάνε διάφοροι για να διασώσουμε τη φυλή των κανίς γκριφόν (γιατί τέτοιο σκύλο έχω, τα κανίς, όλοι ξέρουν, είναι άσπρα!). Αναρωτιέμαι μόνο. Οι 'Ελληνες μα@@κες είναι και δεν πλασάρουν το τοπικό προϊόν ως designer? :rolleyes:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Για εκτροφεα αυτης της ρατσας μην ψαχνεις δεν υπαρχει.(λογικα)!
Για εισαγωγεα παλι μην ψαχνεις για λογους που εχουν αναλυθει παμπολλες φορες μεσα στο φορουμ.
Πριν επιλεξεις να διαβασεις παρα πολυ τα θεματα του φορουμ ,θα σου φανουν χρησιμα,για την επιλογη σου:).

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
A κι εμένα μου τον ζητάνε διάφοροι για να διασώσουμε τη φυλή των κανίς γκριφόν (γιατί τέτοιο σκύλο έχω, τα κανίς, όλοι ξέρουν, είναι άσπρα!). Αναρωτιέμαι μόνο. Οι 'Ελληνες μα@@κες είναι και δεν πλασάρουν το τοπικό προϊόν ως designer? :rolleyes:
Tα κανις ΔΕΝ ειναι μονο ασπρα...Με βαση το προτυπο τα χρωματα τους ειναι: μαυρο,λευκο,καφε,ασημενιο και βερικοκι.:p

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Tα κανις ΔΕΝ ειναι μονο ασπρα...Με βαση το προτυπο τα χρωματα τους ειναι: μαυρο,λευκο,καφε,ασημενιο και βερικοκι.:p
ΆΝΤΕ :shock:
Βερυκοκί κανίς έχω τελικά? Δεν έχω κανίς γκριφόν?
Γαμώτο.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
χααχαχαχαχχα...κουκλι ειναι παντως οπως και να'χει:D

πλακα-πλακα (2 πλακες δηλαδη) τα τελευταια χρονια ολο καφε και βερυκοκι κανισακια βλεπω...που πηγαν τα λευκα?:confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
.κουκλι ειναι παντως οπως και να'χεi
Θενκς :D

Κυκλοφορούν ακόμη πολλά λευκά αλλά είναι αλήθεια ότι τα βερυκοκί είναι της μόδας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Όταν τον πρωτοπήρα το χρώμα του προξενούσε μεγάλη εντύπωση. Ακόμη και σήμερα πολλοί δεν πιστεύουν πως είναι κανίς.
Αναγνωρίζεται, πλέον και το κόκκινο χρώμα, αλλά το αγαπημένο μου είναι το μαύρο σε standard :)