δηλαδη δεν υπαρχει καποιο αξιοπιστο εκτροφειο στην Ελλαδα ? Εγω βρηκα αυτο : www.dogcentre.grAkridel και εμενα αργησαν να μου απαντησουν μην ανησυχεις θα σου στειλουν.Περιμενε 3-4 ημερες.Εγω ειχα στειλει την προηγουμενη εβδομαδα και μου απαντησαν σημερα.
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Μακριά από το dogcentre δεν είναι εκτροφείο!δηλαδη δεν υπαρχει καποιο αξιοπιστο εκτροφειο στην Ελλαδα ? Εγω βρηκα αυτο : www.dogcentre.gr
kai ti akrivos einai ?Καλημέρα και χρόνια πολλά! Μακριά από το dogcentre δεν είναι εκτροφείο!
Χρονια πολλα και σε σενα !Καλημέρα και χρόνια πολλά! Μακριά από το dogcentre δεν είναι εκτροφείο!
δε μου αρεσει αυτο ! Οποτε το μονο που μας μενει ειναι εκτροφειο στο εξωτερικο , σωστα ?Οτι ακριβώς και ένα pet shop!
και τι εχεις βρει στην Ιταλία ?Καλησπέρα κι από μένα. Βρήκα θέμα για μαλτέζ κι είπα να γράψω!
Ψάχνω για εκτροφείς μαλτέζ και η αλήθεια είναι ότι από αυτά που έχω δει στο ίντερνετ (ιστοσελίδες "εκτροφείων") και στα σχετικά φόρουμ, δεν έχω βρει κάτι που να φαίνεται αξιόπιστο στην Ελλάδα. Μόνο μία ιστοσελίδα μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, αλλά επειδή μάλλον δεν κάνει να την αναφέρω εδώ, θα ήθελα και τη βοήθειά σας σε 2 πράγματα:
1ον: όποιος μπορεί να μου πει μια δεύτερη γνώμη πάνω στο θέμα, να μου πει να του στείλω την ιστοσελίδα με pm, να της κάνει μια επίσκεψη και να βγάλουμε συμπέρασμα, και
2ον: εσείς που έχετε μαλτέζ -και εσύ ntora που είδα και τη φώτο της και είναι κούκλα- μπορείτε να μου πείτε, έστω με pm, από πού τα πήρατε?
Ε, σε τελική ανάλυση.....αν δε βρω Ελλάδα, θα πάω Ιταλία που κάτι έχω βρει. :S
ποια ειναι η εκτροφεας της Toya ?Στο Βέλγιο και στις γειτονικές χώρες οι περισσότεροι ζητάν προκαταβολή και τα υπόλοιπα όταν πας να το πάρεις.
Η εκτροφέας της Toya δεν ζητάει προκαταβολή γιατί δεν θέλει αν για τον οποιοδήποτε λόγο αλλάξουν γνώμη, να αισθάνονται δεσμευμένοι λόγω της προκαταβολής.