Μήπως έχεις φωτο;Αλεξία εγώ βρήκα έναν στην Θεσσαλονίκη και κάνει πάρα πολλή καλή δουλειά πραγματικά.
Μήπως έχεις φωτο;Αλεξία εγώ βρήκα έναν στην Θεσσαλονίκη και κάνει πάρα πολλή καλή δουλειά πραγματικά.
Φωτεινή sorry, αλλά κι εγώ, αυτής της γνώμης είμαι.Δηλαδή να μην πάρει ο ανθρωπός σκυλί που θέλει μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρει να τα γκρουμάρει και δεν μπορεί να βρει έναν επαγγελματία;
Ξέρεις κατι από σερβις αυτοκινήτων δεν ξέρω , να μην πάρω αυτοκίνητο δηλαδή;Φωτεινή sorry, αλλά κι εγώ, αυτής της γνώμης είμαι.
Αν δεν μπορείς να το περιποιηθείς όπως του πρέπει, είτε αυτοπροσώπως, είτε με επαγγελματία, ναι...να μην το πάρεις. Γιατί έτσι καταλήγουμε, να τα βλέπουμε όλα κουρούπες, με την ψιλή...
Το ψάξαμε πολύ πριν εννοείτε και... ξανα ψάχνουμε.Να μην πεθάνουμε...εννοείται και αλλίμονο. Συζήτηση κάνουμε, για το καλό του σκύλου. Αν πρόκειται όμως, να θέλω να αποκτήσω σκύλο εκθέσεων με groomάρισμα ειδικών προδιαγραφών, γιατί αυτό είναι που συζητάμε εδώ, δεν πρέπει να το έχω ψάξει εκ των προταίρων; Αλλιώς, τραβάω πέντε ψαλιδιές, και το κάνω κουκλί!!!
Φωτεινη το Αμερικανικο Κοκερ ειναι ενα απο τα πιο δυσκολα σκυλια στο κουρεμα και στην συντηρηση του!Χρειαζεται μια φορα την εβδομαδα μπανιο και ανα 15 μερες συντηρηση του κουρεματος!Για εναν απλο ιδιοκτητη που θελει να παει το σκυλο του στην εκθεση χωρις να εχει γνωσεις grooming εστω τα βασικα ,καταλαβαινεις ,οτι θα κοστιζει μια περιουσια η περιποιηση του!Για να το εχεις σε pet condition ειναι φυσικα πολυ πιο απλα τα πραγματα!Οποτε ναι,αν καποιος θελει ενα σωστο εκθεσιακο σκυλι χωρις να δυσφημιζει την φυλη του,τοτε καλο ειναι να ξερει ο ιδιος καποια βασικα πανω στο κουρεμα του σκυλου του αλλιως ας παρει κατι πιο ευκολο! Μην ξεχναμε επισης οτι οπως τα ρασα δεν κανουν τον παπα,ετσι και το blaster δεν κανει τον εξαιρετο μορφολογικα σκυλο!!Πες μου οτι κάνεις πλάκα;
Δηλαδή όσοι θέλουν να πάρουν μια φυλή με δύσκολο grooming (π.χ. poodle, westie, schauzer, cocker κλπ) πρέπει να ξέρουν να τα γκρουμάρουν και όλας; Και οι κομμωτές κλέφτες θα γίνουν; Έλα τώρα.
Που να πάει θα βρούμε κάποιον, ήδη μου έχουν στείλει τηλέφωνα κάποιων ανθρώπων και μετά βλέπουμε.
Αυτά τα ξέρουμε η κοπέλα είναι σε καθημερινή φάση στο skype με την εκτροφέα της, θα τα φτιάξουμε όλα και που να πάει θα βρούμε και έναν γκρούμερ. Κάποια στιγμή. Ήθελε κόκερ και το πήρε και πολύ καλά έκανε. Το blaster δεν το θέλουμε για να γίνει το σκυλί μορφολογικά τέλειο όπως ξέρεις είναι για άλλη δουλειά.Φωτεινη το Αμερικανικο Κοκερ ειναι ενα απο τα πιο δυσκολα σκυλια στο κουρεμα και στην συντηρηση του!Χρειαζεται μια φορα την εβδομαδα μπανιο και ανα 15 μερες συντηρηση του κουρεματος!Για εναν απλο ιδιοκτητη που θελει να παει το σκυλο του στην εκθεση χωρις να εχει γνωσεις grooming εστω τα βασικα ,καταλαβαινεις ,οτι θα κοστιζει μια περιουσια η περιποιηση του!Για να το εχεις σε pet condition ειναι φυσικα πολυ πιο απλα τα πραγματα!Οποτε ναι,αν καποιος θελει ενα σωστο εκθεσιακο σκυλι χωρις να δυσφημιζει την φυλη του,τοτε καλο ειναι να ξερει ο ιδιος καποια βασικα πανω στο κουρεμα του σκυλου του αλλιως ας παρει κατι πιο ευκολο! Μην ξεχναμε επισης οτι οπως τα ρασα δεν κανουν τον παπα,ετσι και το blaster δεν κανει τον εξαιρετο μορφολογικα σκυλο!!
Ε και; Σιγά που δεν θα πάρω εγώ σκυλί που θέλω επειδή δεν μπορώ να βρώ έναν γκρούμερ άμεσα, λίγο ψάξιμο και όλα θα γίνουν.+1000
Αν μιλάμε για show dog ξαναλέω.
Για πετ δεν το συζητάμε...
Καλύτερη δουλειά απ' ότι εχω δει στην Αθήνα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα.Αλεξία, είδες τις φωτογραφίες;
Τα παιδιά πάντως στην Πάτρα δεν έχουν βρει ακόμα για show grooming σε westieΕ και; Σιγά που δεν θα πάρω εγώ σκυλί που θέλω επειδή δεν μπορώ να βρώ έναν γκρούμερ άμεσα, λίγο ψάξιμο και όλα θα γίνουν.
Ε εντάξει θες και εσύ το τέλειο, το ίδιο ψάχνω και εγώ για τον κόκερΚαλύτερη δουλειά απ' ότι εχω δει στην Αθήνα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα.
Φωτεινή, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα και εξηγώ.Ε και; Σιγά να μην πάρω εγώ σκυλί που θέλω επειδή δεν μπορώ να βρώ έναν γκρούμερ άμεσα, λίγο ψάξιμο και όλα θα γίνουν.
Σ'εμενα μου τα λες; Τα ξέρω αυτά από πρώτο χέρι.Φωτεινή, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα και εξηγώ.
Ενα show dog μακρύτριχο τύπου γιόρκι πχ, μαλτέζ ή υποθέτω και τα κόκερ, δεν θέλει περιποίηση και χτένισμα μονάχα πριν την έκθεση και καθάρισες, να πεις θα δώσω ένα 50αρικάκι οκ so what....
Έρχομαι στην έκθεση στις 8:00 το πρώι (ξεκινάμε νυχτιάτικα από εδώ) πόσο θα μπορέσω να κάνω; Και από τα show-κόκερ είμαι άσχετη για αυτό ζητάω βοήθεια.Και γιατί δεν κάνει απλό grooming μέχρι την έκθεση και πριν την έκθεση συναντιέστε και της το φτιάχνεις εσύ.
Το σκυλάκι το φέραμε από εξωτερικό πριν 8 μήνες, περάσαμε εδώ 2 εκθέσεις, στο Ελληνικό «κλείσαμε» το JCH.GR και προχωράμε. Έχουμε κάνα 6μηνο για την επόμενη έκθεση.Φωτεινή, δηλαδη τώρα το πήρε το σκυλάκι και ψάχνεται για κάποιον να τα φτιάξει και να της δείξει; :?:
Εχω 2 πάρα πολύ έμπειρες γκρούμερ στα υπόψιν, θα τις ρωτήσω και επανέρχομαι.