Καλημέρα/Καλησπέρα σας, είμαι σε διαδικασία αναζήτησης νέας τροφής για το σκυλάκι μου. Το Σεπτέμβρη θα κλείσει 4 χρονών, είναι στειρωμένη, είναι 24 κιλά και τον τελευταίο 1,5 χρόνο παίρναμε την n&d prime με κοτόπουλο και ρόδι. Πιο πριν της αγόραζα την n&d ancenstral grain πάλι με κοτόπουλο και ρόδι, αλλά εκείνη είχε και βρώμη. Ο λόγος που την είχα αλλάξει ήταν ότι μετά από περίπου 1 χρόνο την είχε βαρεθεί και δεν την έτρωγε καθόλου με όρεξη και το ίδιο παρατηρώ ότι συμβαίνει και τώρα, οπότε θα ήθελα να κάνω μία αλλαγή.
Γενικά δεν με πειράζει να πάω και σε κάποια άλλη μάρκα, αρκεί να είναι ποιοτική, αλλά ιδανικά θα ήθελα να μείνω σε n&d και απλά να αλλάξω τα συστατικά, αλλά είμαι άσχετος και βλέπω βγάζουν πολλές τροφές η κάθε εταιρία με διαφορετικά συστατικά και δεν ξέρω τι να επιλέξω καλύτερα. Με την n&d είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, καθώς το τρίχωμά της λάμπει, τα δόντια της παραμένουν καθαρά, τα κακάκια της είναι οκ (έχει γενικά ευαίσθητα κοιλιακά) και το σάλιο της δεν μυρίζει άσχημα. Γενικά είχα ακούσει καλά λόγια για τη συγκεκριμένη εταιρία γι αυτό την προτιμήσαμε.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις προτάσεις και τις συμβουλές σας.
Γενικά δεν με πειράζει να πάω και σε κάποια άλλη μάρκα, αρκεί να είναι ποιοτική, αλλά ιδανικά θα ήθελα να μείνω σε n&d και απλά να αλλάξω τα συστατικά, αλλά είμαι άσχετος και βλέπω βγάζουν πολλές τροφές η κάθε εταιρία με διαφορετικά συστατικά και δεν ξέρω τι να επιλέξω καλύτερα. Με την n&d είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, καθώς το τρίχωμά της λάμπει, τα δόντια της παραμένουν καθαρά, τα κακάκια της είναι οκ (έχει γενικά ευαίσθητα κοιλιακά) και το σάλιο της δεν μυρίζει άσχημα. Γενικά είχα ακούσει καλά λόγια για τη συγκεκριμένη εταιρία γι αυτό την προτιμήσαμε.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις προτάσεις και τις συμβουλές σας.