Αναζήτηση αρσενικου Akita Inu για Ζευγαρωμα!!!(Λιγο γρήγορα παρακαλω!)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Το πρόβλημα είναι που δεν είναι όλα τα σκυλιά μιας φυλής καλοί εκπρόσωποι της φυλής τους, και αν τα ζευγαρώσεις δεν βοηθάς τη φυλή. Δεν είναι όλα τα σκυλιά υγιή. Δεν έχουν όλα τα σκυλιά σωστό χαρακτήρα. Δεν θες άρρωστα προβληματικά κουτάβια, έτσι;

Ε, να βρούμε ρε παιδια!!Γι αυτο αποτάνθηκα σε σας! Τι σκατα κανετε εδω? Δεν υπάρχει κανεις να με ενημερώσει?Δεν θέλω ουτε προβληματικα, ουτε αρρωστα!Θελω τα καλυτερα για να εχω τη δυνατοτητα αν τυχει να τα πουλήσω, προφανως μεσα απο κάποιο κυνοφιλικο Όμιλο αν εχω καταλαβει σωστα. Αλλα θέλω να ειναι καθαρόαιμα και σωστα σκυλακια της ρατσας τους. Κακο ειναι?????

Σε αυτό που λέω, μόνο άδικο δεν έχω. Δεν υπάρχει σκύλα σε οίστρο που να μην θέλει να ζευγαρώσει.

Πιθανον, μαλλον εχεις δικαιο, αλλά συμφωνω μαζι σου οτι δεν ειναι παντα απαραίτητο επειδη εχει η σκύλα οιστρο να πρεπει να τη ζευγαρωνουμε αμέσως. Και θα σου πω που το βασίζω αυτό. Στο οτι είχα κι αλλα θυλυκα στη ζωη μου, μπασταρδα ή μη, που δεν κανανε ετσι. Θυμαμαι είχα ενα μπασταρδο λυκοσκυλακι που σε πολυ μικρη ηλικια της ηρθε περιοδος και αυτο που εκανε ήταν να στεινεται κορδωμενη στο ψηλοτερο σημειο της αυλής και να περιμενει ποιος θα περασει να την....αυτο τιποτε αλλο, ουτε καταθλιψη, ουτε νευρικοτητα, ουτε τιποτα. Αυτο όμως ειναι άλλο σκυλι. Την εχω δει πως έκανε οταν ειδε ενα αρσενικο μια φορα και καταλαβα. Επαιζε μαζι του αθωα σα μωρο που ηταν αλλα μολις εφυγε ο σκυλος μελαγχολησε τρεις μερες. Γτ να την αφηνω να υποφερει δεν καταλαβαινω??

Ασχολιαστο.
Που λεει ο λόγος ρε παιδι μου....

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ενα γκόλντεν του γείτωνα ζευγάρωσε, είχε κουτάβια αλλά πριν γεννήσει έπαθε σηψαιμία, μετά από πολλά άγχη και τρεξίματα σε κτηνιάτρους κατάφεραν να το σώσουν. Είπανε "ποτέ πια" και το στείρωσαν.
Μην είσαι τόσο απόλυτος/η. Μπορεί να μη βγει σε καλό γι' αυτή και πολλά να πάνε στραβά.
Ξανασκέψου το.
Α, και πρεπει να σκεφτομαστε παντα το αναποδο!!Τι αρνητικο κλιμα ειναι αυτο????Ελεος!!Τι προβλμα υπαρχει???Αλλα δηλ, δε γεννανε φυσιολογικα??Αντε καλα, εγω είμαι αγαμητη, ειναι και σκύλα μου και το παραδεχομαι. Αυτος ο κομπλεξισμος απο τους εχοντες γαμηθει απο που πηγαζει???Μπορω να μαθω;;;Ή ειναι εξτρα απορρητο???!!!Σοβαρευτειτε! Εγω σκυλο θα βρω, ειτε το συζητησουμε ειτε οχι, ειτε το αναλυσουμε, είτε όχι! Και αυτο που εχω αποφασισει να κάνω θα το κάνω. Γι αυτο αν εχετε καποια πληροφορια απο αυτες που ζητησα καλώς, αλλιως το λήγουμε εδω γτ κουραστηκα να λέω τα ιδια και τα ιδια!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.762
4.035
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ε, να βρούμε ρε παιδια!!Γι αυτο αποτάνθηκα σε σας! Τι σκατα κανετε εδω? Δεν υπάρχει κανεις να με ενημερώσει?Δεν θέλω ουτε προβληματικα, ουτε αρρωστα!Θελω τα καλυτερα για να εχω τη δυνατοτητα αν τυχει να τα πουλήσω, προφανως μεσα απο κάποιο κυνοφιλικο Όμιλο αν εχω καταλαβει σωστα. Αλλα θέλω να ειναι καθαρόαιμα και σωστα σκυλακια της ρατσας τους. Κακο ειναι?????
Τι μπορείς να κάνεις: εκπαίδευσέ την για εκθέσεις. Μην θαρρείς πως είναι κάτι φοβερό, θα πας να δείξεις το σκύλο σου. Υπάρχουν εδώ μέλη που κατεβάζουν τα σκυλιά τους σε εκθέσεις, πάνε και εσύ δες καμία.
Κάνε ιατρικές εξετάσεις.
Ενημερώσου για τα σκυλιά στο πεντιγκρί της σκυλίτσας σου.
Μάθε αν ο σκύλος που θα θέλεις να τη ζευγαρώσεις είναι κατάλληλος για τη σκυλίτσα σου.
Κάνε το σταυρό σου.

(αν ξέχασα κάτι, πέστε μου)

Την εχω δει πως έκανε οταν ειδε ενα αρσενικο μια φορα και καταλαβα. Επαιζε μαζι του αθωα σα μωρο που ηταν αλλα μολις εφυγε ο σκυλος μελαγχολησε τρεις μερες. Γτ να την αφηνω να υποφερει δεν καταλαβαινω??
Ο κάθε σκύλος είναι διαφορετικός, ναι.
Αλλά θα υποφέρει 'ετσι όπως προείπα, κάθε φορά που θα είναι σε οίστρο, ασχέτως αν την ζευγαρώσεις ή όχι.

Status
Κλειδωμένο θέμα