Το πρόβλημα είναι που δεν είναι όλα τα σκυλιά μιας φυλής καλοί εκπρόσωποι της φυλής τους, και αν τα ζευγαρώσεις δεν βοηθάς τη φυλή. Δεν είναι όλα τα σκυλιά υγιή. Δεν έχουν όλα τα σκυλιά σωστό χαρακτήρα. Δεν θες άρρωστα προβληματικά κουτάβια, έτσι;
Ε, να βρούμε ρε παιδια!!Γι αυτο αποτάνθηκα σε σας! Τι σκατα κανετε εδω? Δεν υπάρχει κανεις να με ενημερώσει?Δεν θέλω ουτε προβληματικα, ουτε αρρωστα!Θελω τα καλυτερα για να εχω τη δυνατοτητα αν τυχει να τα πουλήσω, προφανως μεσα απο κάποιο κυνοφιλικο Όμιλο αν εχω καταλαβει σωστα. Αλλα θέλω να ειναι καθαρόαιμα και σωστα σκυλακια της ρατσας τους. Κακο ειναι?????
Σε αυτό που λέω, μόνο άδικο δεν έχω. Δεν υπάρχει σκύλα σε οίστρο που να μην θέλει να ζευγαρώσει.
Πιθανον, μαλλον εχεις δικαιο, αλλά συμφωνω μαζι σου οτι δεν ειναι παντα απαραίτητο επειδη εχει η σκύλα οιστρο να πρεπει να τη ζευγαρωνουμε αμέσως. Και θα σου πω που το βασίζω αυτό. Στο οτι είχα κι αλλα θυλυκα στη ζωη μου, μπασταρδα ή μη, που δεν κανανε ετσι. Θυμαμαι είχα ενα μπασταρδο λυκοσκυλακι που σε πολυ μικρη ηλικια της ηρθε περιοδος και αυτο που εκανε ήταν να στεινεται κορδωμενη στο ψηλοτερο σημειο της αυλής και να περιμενει ποιος θα περασει να την....αυτο τιποτε αλλο, ουτε καταθλιψη, ουτε νευρικοτητα, ουτε τιποτα. Αυτο όμως ειναι άλλο σκυλι. Την εχω δει πως έκανε οταν ειδε ενα αρσενικο μια φορα και καταλαβα. Επαιζε μαζι του αθωα σα μωρο που ηταν αλλα μολις εφυγε ο σκυλος μελαγχολησε τρεις μερες. Γτ να την αφηνω να υποφερει δεν καταλαβαινω??
Ασχολιαστο.