Αγαπητέ
@antreas9 αν είσαι ακόμη εδώ και δεν έχεις αρχίσει να τρέχεις προς πάσα κατεύθυνση [εγώ αυτό θα είχα κάνει στην θέση σου], να βάλουμε ένα πρόγραμμα στην αναζήτησή σου.
Στην σελίδα του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας (
www.koe.gr) θα βρεις το πρόγραμμα, με τις εκθέσεις μορφολογίας:
3 Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας CACIB για όλες τις φυλές Ενταγμένες στο Βαθμολογικό
www.koe.gr
Αν έχεις την τύχη να είσαι Αθήνα, η επόμενη μεγάλη έκθεση, βλέπω ότι είναι στο MEC Παιανίας 20-22/10
Παίρνεις λοιπόν την οικογένειά σου και πας μια βολτίτσα.
Κάνοντας την βόλτα σου, εκεί γύρω από τους στίβους, σημειώνεις σχέδια [φυλές] που σου κάνουν κλικ στο μάτι για αρχή. Πλησιάζεις κάποιον που να κρατάει ένα τέτοιο και ρωτάς: Φίλε μου, δικό σου είναι; Είσαι και εκτροφέας; Ποιό εκτροφείο έχεις; ή Από ποιό εκτροφείο είναι; Εχεις όρεξη να μου πεις δυό πράγματα για τον χαρακτήρα και την ζωή μαζί του; Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου μια άλλη μέρα, για να μην σε ενοχλώ εδώ, να έχουμε και ησυχία και να τα πούμε λίγο καλύτερα; Προσοχή...δεν ρωτάς τιμούλα, με το καλημέρα. Το αφήνεις για πολύ αργότερα.
Κάνεις λοιπόν τα κονέ σου, χωρίς να δεθείς/δεσμευθείς περισσότερο με κανέναν για αρχή, και έχεις ήδη κάνει το πρώτο βήμα, προς τον υπέροχο σκυλοκόσμο μας.
Αν κάνεις αυτό το πρώτο βήμα, πάρε το μπλοκάκι με τις σημειώσεις σου, και αφού πρώτα κάνεις την δική σου έρευνα, εκεί στους τόπους του εγκλήματος [μην κολλώνεις, να ρωτάς, γιατί άμα δεν ρωτήσεις αυτόν που πρέπει, πως θα μάθεις; ]
ξαναέλα και πάλι απεδώ να τα ξαναπούμε!
Εμείς εδώ θα είμαστε. Δεν φεύγουμε!