Επειδή το έχω ψάξει για την συγκεκριμένη τροφή...έχω μιλήσει και με Ελλάδα και με εξωτερικό...έχουνε εκχύλισμα πράσινου μυδιού... η puppy δεν το γράφει, η συνταγή με το μοσχάρι που τρώει ο Roger τώρα έχει.Μετά από το χοντρό ψάξιμο που έκανες για να βρεις τροφή χωρίς να χρειάζεται να κάνεις δεκάδες χλμ και με την προϋπόθεση πως της έκατσε καλά μην την αλλάξεις χωρίς πρώτα να πάρεις τηλέφωνο τον εισαγωγέα και να ρωτήσεις.
Ναι δεν αναγράφουν στην συσκευασία τίποτα σχετικό με ποσοστά χονδροϊτίνης και γλυκοζαμίνης αλλά που οφείλεται αυτό ; Ρώτα τουλάχιστον να σου φύγει η απορία και ενημέρωσε και εμάς.
* Πως σου έστειλαν την τροφή ; Απ' όσο έχω καταλάβει κάνουν αποστολές από την έδρα τους και δεν υπάρχει άλλος τρόπος διάθεσης. Ειναι και αυτός ένας τρόπος εμπορικής πολιτικής άλλωστε...
Παραγγέλνεις και τώρα.Όχι την πήρα από πετ σοπ στην Κοζάνη είναι 30 χιλιόμετρα από εδώ νομίζω ότι ποιο παλιά μπορούσες να παραγγείλεις
Εχεις απκλυτο δικιο φιλε μ αλλα μπεδευτηκα με το αλλο νημα που εγραψες οτξ μετα απ ψαξιμο βρηκες εκτροφειο για το νέο κουτάβι.... λογικά και η 8μηνη από τον ίδιο πρεπει να ειναι αν θυμαμαξ καλά...Το κουτάβι το πήρα από εκτροφέα την τροφή από πετ σοπ μιλάω με όλουςς τους ιδιοκτήτες που έχουν τα αδέρφια της