A, την κακομοίρα.... γλυκύτατη φαίνεται, αλλα αποσκελετωμένη!!!! Ευτυχώς φαίνεται ότι τρώει. Ελπίζω να βελτιωθεί γρήγορα.
Ακριβώς τα είπες όλα με μια φράση.Λατρευω να το βλέπω να τρώει, είναι ένα θαύμα!!!!!!!
Θέλει υπομονή..... δε γίνεται σε μέρες αυτο, θέλει μήνες! Θα συνέλθει..... οταν θα αισθανθεί καλύτερα σωματικά, θα βελτιωθούν και τα ψυχολογικά της..... μην την πιεζετε και θα έρθει αυτη μόνη της. Καταλαβαίνει το σκυλι τι καλό της έχετε κάνει, αλλα δεν εμπιστεύεται ακομα....Ναι είναι μόνο κόκαλα.
Τρώει αρκετά ευτυχώς αλλά είναι υπερβολικά φοβισμένη και δε βγαίνει σχεδόν ποτέ από το σπιτάκι της.
Την καθαρίζουμε άρον άρον και χώνεται ξανά μέσα.
Δεν είναι και το ιδανικό περιβάλλον για να πάρει ψυχολογικά τα πάνω της.
Μπράβο στον άνθρωπο... εγώ δε μπορώ να πω το ίδιο για την κτηνίατροστην οποία πήγα το Freddo. Τη διάλεξα γιατί ήταν κοντά στη δουλειά μου και με βόλευε και είχα ακούσει οτι είναι καλή (αν και ακριβή). Τελικά μου πηρε 130 ευρώ (!!) για: εξετάσεις καλααζαρ και ερλίχια (οχι αιματολογικές), καθάρισμα αυτιών (ήθελε έξτρα μπαμπακι ο μουργος), ψηλαφιση ποδιού (οχι ακτινογραφία!), ενα κολλάρο (των 3 ευρώ), ενα λουράκι (των 5 ευρώ), 4 χαπια αντιβίωσης και 4 παυσίπονα!.... Ούτε 60 ευρώ δεν ήταν το κόστος των υπηρεσιών/υλικων. Εφριξα. Οχι για τα 130 ευρώ χαλάλι του. Αλλά για το οτι ηθελε να βγάλει το ίδιο κέρδος απο τον αδέσποτο, σα να ήταν δεσποζόμενος. Δεν ξαναπατάω και το είπα και σε όλους τους γύρω.Επίσης να πω ότι για τον κτηνίατρο που την φρόντισε δεν έχω λόγια. Μας βοήθησε πάρα πολύ.