Αμάν, τα χρειάστηκα!

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
Δε διαφωνώ... χεχεχε το θέμα είναι να μη σε πιάσει αλλά αν το κάνει τουλάχιστον να προσπαθήσεις να αμυνθείς.
Δεν είμαστε και όλοι μας σπρίντερ!:D
σαφώς, αν σε πιάσει ότι ξέρεις καλό είναι να το χρησιμοποιήσεις,εάν βρεις

το κουράγιο (όχι εσύ γενικά μιλάω) γιατί στην πράξη υπάρχει η περίπτωση

να παγώσεις,ειδικά αν βγάλει και κανα όπλο...

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
σαφώς, αν σε πιάσει ότι ξέρεις καλό είναι να το χρησιμοποιήσεις,εάν βρεις

το κουράγιο (όχι εσύ γενικά μιλάω) γιατί στην πράξη υπάρχει η περίπτωση

να παγώσεις,ειδικά αν βγάλει και κανα όπλο...
Ε εκεί του λες "Παρακαλώ, πως θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω?"

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ειδατε για να εχετε πατσαβουρια. με ενα ροτβαϊλερ ή ενα ντοπερμαν σιγα που θα πλησιαζε .

παντως δεν ανεβαζεται καμια φωτο να δουμε για ποσο ανωμαλους μιλαμε ???:D

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Όταν συνέβη η δικιά μου η επίθεση, δεν έτρεξα καθόλου και είμαι 100% σίγουρη ότι έπραξα ορθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Απλώς περπάτησα, γιατί δεν ήθελα να τους ξυπνήσω το ένστικτο του κυνηγού, που πιστέψτε με σε περιπτώσεις που μετατρέπεσαι σε θήραμα, υπάρχει στον "θηρευτή", ο θρίαμβος ότι "σε έπιασα", "σε κατάφερα" κλπ κλπ κλπ.

Γκουχ, γκουχ... Αναστασία... ποιός εγώ?? Oh MON DIEU! ε, όχι και με αναγνώρισες! (damn! από το σουλούπι θα'ναι μάλλον, αργκχ, μου έκαναν κοντινό πάλι οι κάμερες! τς τς τς)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ευχαριστώ για την υποστήριξη και έχω να πω τα εξής για ορισμένα ζητήματα που έχετε θέσει:

1) Εδώ για να βάλεις ζουρλομανδύα σε κάποιον μπορείς να το κάνεις ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι απειλείσαι και είναι περίεργος (π.χ. μανιοκαταθλιπτική ασθενής της φιλενάδας μου με ψύχωση που δεν έπαιρνε τα φάρμακά της και πήγαινε έξω από μια τράπεζα και έφτυνε μπροστά στον κόσμο), αρκεί να συμφωνήσει η αστυνομία, το υπουργείο υγείας και ο γιατρός των ψυχιατρικών πρώτων βοηθειών όπου θα μεταφερθεί ο ασθενής. Και δεν πάει ο συγγενής πρώτου βαθμού να χτυπιέται δηλαδή. Μάλιστα ο συγγενής πρώτου βαθμού πάει μέσα διότι δεν επιτηρούσε τον ασθενή να παίρνει τα φάρμακά του. Έχω ακούσει για περίπτωση που η γυναίκα ενός ανακάλυψε ότι ο άντρας της βρήκε στο ίντερνετ μια ψυχασθενή που δεν έπαιρνε τα φάρμακά της και επιδίδονταν σε επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, κρατούσε μάλιστα και μπλογκ όπου έλεγε ποιες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες είχε τσιμπήσει και πότε έκανε εγχειρίσεις λόγω μερικών από αυτές. Η γυναίκα πήγε κατευθείαν στο υπουργείο υγείας το οποίο έστειλε τους κυρίους με τις άσπρες μπλούζες και μαζέψανε την ψυχασθενή και τη βάλανε στο ψυχιατρείο χωρίς τη θέλησή της. Τον άντρα της που ήταν στον αμερικανικό στρατό τον περάσανε πειθαρχικό και μετά στρατοδικείο διότι υπήρχαν αποδείξεις, πάλι από το μπλογκ της τρελλής, ότι την άφηνε να κουντουρντίζει, οπότε τον ξηλώσανε για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η γυναίκα του τύπου τσίμπησε σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια από αυτές που θεραπεύονται μεν, είναι δύσκολες για διάφορους λόγους δε και τον μήνυσε για απόπειρα δολοφονίας. Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά του τύπου, η γυναίκα του κατόπιν τον χώρισε και του έκανε αγωγή ζητώντας αποζημίωση εκατομμυρίων δολλαρίων, ο τύπος κρίθηκε ακατάλληλος να μεγαλώνει τα παιδιά του, οπότε έχασε και τη μισή επιμέλεια που ορίζει ο νόμος.

2) Αν πω στους Αμερικάνους ότι το Μουφ δαγκώνει όταν το κρίνει απαραίτητο διατρέχω τον κίνδυονο να το πάρουν σοβαρά και να με τρέχουνε στις αστυνομίες, να μου πάρουν το Μουφάκι και να του κάνουν ευθανασία. Κυρίως οι γείτονές μου πρέπει να ξέρουν ότι είναι ασφαλέστατος διότι εδώ οι γείτονες και λοιποί έχουν πολλά δικαιώματα. Π.χ. φίλη μου την τρέχουν στα δικαστήρια οι γείτονές της διότι, λέει, δε μένει σχεδόν καθόλου στο δεύτερο σπίτι της στη γειτονική πόλη και δεν τους αρέσει το ότι δε διατηρεί τον κήπο της σωστά με αποτέλεσμα να πέφτει η αξία των σπιτιών των γειτόνων και η φήμη της γειτονιάς! Αν η φίλη μου καταδικαστεί, μπορεί να την υποχρεώσει το δικαστήριο ή να μείνει στο σπίτι (που κάθε άλλο παρά παρατημένο είναι) ή να το πουλήσει. Ή να ξηλωνεται τόσα για να διατηρείται ο κήπος σε άριστη κατάσταση όπως θέλουνε οι γείτονες. Γνωρίζω ιστορία στη Νέα Υόρκη όπου φίλη μου δεν είχε δικαίωνα από τους γείτονες να εγκαταστήσει μικρή δορυφορική κεραία διότι θα φαινότανε άσχημα και μη αρμονικά στον ασχημότατο απαίσιο ουρανοξύστη όπου δεν επρόκειτο να μείνω στη ζωή μου ακόμα και να με πληρώνανε.

3) Αν μάθω πολεμικές τέχνες να υπερασπίζω εαυτόν και Μουφ δεν τη γλυτώνω απαραίτητα. Έχω μεταπτυχιακή φοιτήτρια που είπε να ακούσει τη συμβουλή της αστυνομίας και να μάθει πολεμικές τέχνες στα πλαίσια του προγράμματος Women Take Back the Night. Μια ωραία μέρα της επιτέθηκε ένας τύπος και τη χτύπησε άσχημα, αλλά αποφάσισε εκείνη να αμυνθεί, τον σάπισε στο ξύλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ο τύπος φώναξε την αστυνομία και την περάσανε από δίκη όπου ευτυχώς γι' αυτήν ο τύπος είχε προηγούμενη ιστορία βίας και βιασμού και έτσι αθωώθηκε αυτή και ο μαλάκας μπήκε μέσα για 5 χρόνια! Επίσης η σφαίρα τρέχει γρηγορότερα από την μπουνιά.

4) Φωτογραφία των μουρλών του πάρκου δε βγάζω διότι αν πρόκειται όντως ΚΑΙ για μαστουρέμπορους θα νομίσουν ότι πάω στην αστυνομία και θα με καθαρίσουν.

5) Μπορεί να οδηγούν οι τρελλοί στην Ελλάδα, οδηγούν όμως και στην Αμερική. Όπως π.χ. ο παρανοϊκός χτες.

6) Ο λόγος που πιστεύω ότι ο τύπος είναι και παρανοϊκός και σχιζοφρενής είναι διότι βλέπει το Σατανά στα μάτια του Μουφ-Μουφ (οι σχιζοφρενείς βλέπουν και ακούνε πράματα) και φυσικά έχει σαφή παράνοια. Τώρα γιατρός προφανώς δεν είμαι, πάντως ο τύπος είναι για δέσιμο. Δυο σάντουιτς μακρυά από πικ-νικ ή πιο φρούτο κι από καρυδόπιτα φρούτου όπως λένε ιδιωματικά και οι ντόπιοι ιθαγενείς.

7) Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η σχιζοφρένεια. Όντως με φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία μπορεί κανείς να ζήσει παραγωγική ζωή στην κοινωνία. Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί από αυτούς δεν παίρνουν τα φάρμακά τους.

8 ) Τώρα που θα μάθω το Photoshop και θα γίνω αητός (ναι, καλά, περιμένετε!) θα φτιάξω μια Μουφοφωτογραφία με τα μάτια του διαόλου!:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Καλά, μόλις γυρίσαμε από το αγαπημένο πάρκο του Μουφ, όχι το σκυλόπαρκο, εκείνο με τους μαστούρες και τον τρελλό που θεωρεί το Μουφ ως τον Αντίχριστο! ΠΑΛΙ μαστούρες είχε που με το που μας είδανε κάνανε μεταβολή και φύγανε! Και το χειρότερο είναι ότι μ' αρέσει αυτό το πάρκο διότι μπορεί το Μουφ να τρέχει υπό την επίβλεψή μου χωρίς να πολυαπομακρύνεται. Σήμερα μάλιστα ήταν χιονισμένο και την καταβρήκε αφού έτρεχε συνεχώς για μια ώρα. Τι κακό είναι αυτό!

Και τώρα φυσικά είμαστε στο σπίτι και φυλάει το φούρνο με την πίτσα που ΔΕΝ θα φάει, οπότε επισυνάπτω φωτογραφία. Δυστυχώς το μαστουρόπαρκο δεν το παίρνω φωτογραφία διότι φοβάμαι.... :(

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τι να πω και γω...που μένω μόνη μου...με 2 golden που μόλις δούνε άνθρωπο πέφτουν ανάσκελα και ανοίγουν πόδια και χέρια για χάδια!!!
Πιό πολύ δαγκώνω εγώ παρά τα 2 μούχαυλα που έχω σπίτι....
Πάντως η Αμερική φημίζεται για τους παρανοικους , σχιζοφρενείς, μανιακούς, δολοφόνους με πριόνια,, μαχαίρια, πηρούνια κλπ....φονικά όργανα!!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
σαρα μ'αρεσει πολυ το χρωμα του,το τριχωμα του αλλα ειλικρινα αυτο το βλεμμα του με σκοτωνει!!!!!:D:D

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
:D:D:D:D:D
πραγματικα εχει μοναδικο βλεμμα..
ειδικα η παραζαλη που αποτυπωνεται στα ματια του οταν ειναι μπροστα απο τον φουρνο...........
μοναδικος!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αυτή τη στιγμή έχει πάρει το γλυκούλικο ύφος του και έχει κουλουριαστεί δίπλα μου στον καναπέ. Κοιμάται κιόλας πού και πού. Όπως είπε και η κτηνίατρός τους: είναι ωραίος και το ξέρει!:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D

Με πήρε σήμερα τηλέφωνο η φιλενάδα κτηνίατρος που δήλωσε όλο αγανάκτηση ότι το Μουφ με έχει εκπαιδεύσει πλήρως!!:eek::eek::eek::eek::eek::D:D:D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog