Αμάν, τα χρειάστηκα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αφού με έπιασε ναυτία απ' το κακό μου! Πήγα το Μουφ στο αγαπημένο του πάρκο που είναι μέρος δάσους και έχου διαμορφώσει μέρος του για το κοινό, μένει δε ανοιχτό από τις 7:30 το πρωί και κλείνει μόλις αρχίσει να σουρουπώνει. Τελοσπάντων, δεν είναι κανονικό σκυλόπαρκο με περιτοιχισμένη περιοχή για σκύλους όπως το άλλο που τον πάω να παίζει με τα σκυλάκια. Είναι όμως πιο κοντά μου και είναι μια λύση για την περίπτωση που το μικρό μουρλό θέλει να τρέξει για πολλοστή φορά. Τον πήγα λοιπόν για να τρέξει στο ανοιχτό λιβαδοειδές για σκύλους (έχει και σακούλες για ακαθαρσίες σκύλων). Το κακό είναι ότι δεν τρελλαίνομαι τελευταία για το μέρος όπου σημειωτέον έχει και φάρμα αλόγων, οπότε δεν είναι τελείως έρημα. Υποτίθεται ότι κυκλοφορούν και rangers. Από καιρό σε καιρό όμως κυκλοφορούνε διάφοροι με το αυτοκίνητό τους, σταματάνε εκεί που σταματάω και προφανώς περιμένουνε κάποιον, μάλλον για πούλημα μαστούρας, διότι τους πειράζει που με βλέπουν και αρχίζουν και φεύγουν και έρχονται και ξαναφεύγουν σαφώς τσαντισμένοι που κάθομαι με το σκύλο, αλλά τι να μου πούν? Πρεζάκηδες πάντως δεν κυκλοφορούν αλλιώς θα τους είχανε κάνει τσακωτούς.

Ε, σήμερα μου προέκυψε παρανοϊκός σχιζοφρενής! Εννοώ αληθινός, δεν το λέω μεταφορικά. Ο οποίος είδε το Μουφ και με ρώτησε αν είναι φιλικό, του είπα ναι και μετά τον έπιασε το κάτι άλλο και άρχισε να μου λέει ότι δεν ξέρει κανείς ποτέ διότι στα μάτια του σκύλου είδε το Σατανά!!!!! Δεν ήταν απ' αυτούς τους μουρλούς στο δρόμο που παραμιλάνε και αυτό ήταν που με ταρακούνησε, κυρίως όταν άρχισε να λέει ότι ήγγικεν ο Αρμαγεδδών και η συντέλεια του κόσμου, ορίστε και ο Αντίχριστος αυτοπροσώπως με τη μορφή Αυστραλέζου Ποιμενικού και το μικρό βλαμένο δόστου να τον τριγυρνάει, στο τέλος τα χρειάστηκα ότι θα το καρυδώσει και έπαθα σούπερ πλάκα! Τελοσπάντων, υποθέτω ότι δεν είμαι πολύ articulate, αλλά ο τύπος με τρόμαξε, άλλο να σας τα λέω, άλλο να τον βλέπω! Η πλάκα είναι ότι κάτι κατάλαβε και το Μουφ κι έτσι γι' αλλαγή όταν το φώναξα τρομαγμένη να φύγουμε ήρθε πάραυτα και δε μ' έγραψε ως συνήθως.

Το απαίσιο δε είναι ότι τον βούτηξα και φύγαμε χωρίς καν να τον δέσω. Επειδή δε είμαι ακόμα σε αναστολή λόγω κλήσης για υπερβολικά ταχύτητα (τοπικό βίτσιο) και πρέπει να είμαι αγία για άλλες έξι μέρες (30 σύνολο), σταμάτησα το αυτοκίνητο παρακάτω να δέσω το μικρό μουρλό με τη ζώνη ασφαλείας του ώστε να μην κυκλοφορεί αμέριμνο την ώρα που οδηγώ και με βουτήξει κανάς μπάτσος που καλύτερη δουλειά δεν έχει και με ανασκολοπίσει. Και φυσικά ο παρανοϊκός αποφάσισε τότε να έρθει προς το μέρος μας με το αυτοκίνητό του! Προφανώς έγινα μπουχός και κατάφερα να φύγω, να τον κάνω να με χάσει στην κυκλοφορία και τελικά πήρα την εθνική οδό να πάω ουσιαστικά σπίτι Αθήνα-Ομόνοια μέσω Λαμίας που λέει ο λόγος!

Γαμώτο, ΠΩΣ τους αφήνουν και κυκλοφορούνε?! Κι εδώ, ξέρετε, οπλοφορούνε οι βλαμένοι διότι τους το επιτρέπει, λέει, το Σύνταγμα! Τις προάλλες ένας φίλος αστυνομικός έπιασε φοιτητή που, λέει, έφερε καραμπίνα στο πανεπιστήμιο της εποχής του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου και διαμαρτυρότανε ο μαλάκας διότι, λέει, είχε επιφυλάξεις για τη διασφάλιση των πολιτικών του δικαιωμάτων και αφού ο κανονισμός λέει απαγορεύονται τα όπλα στην πανεπιστημιούπολη, γιατί, λέει, το παμπάλαιο όπλο (το οποίο σημειωτέον λειτουργεί μια χαρά) θεωρείται όπλο?!!

@&^^&$@&*$&*(!*(!$ Σόρυ για το ξέσπασμα βραδυάτικα αλλά πάπαλα η βόλτα και τέρμα το πάρκο!! Μ' αρέσει που ήθελα να σας βγάλω και φωτογραφίες να θαυμάξετε πάρκα για σκύλους στο Καλαμποκιστάν!! Από δω τα δέντρα, από κει ο μαστουρέμπορας κι από κει ο δυο λαλούν και τρεις χορεύουν!! *@&*&(*($&@^$&!#&*!

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Πλακα μου κανεις???!!!

Και μετα απορεις οταν λεω σε διπλανο topic οτι πρεπει να κυκλοφορουμε με ενα γερο ξυλο οταν βγαινουμε βολτα και ειδικα εσεις οι γυναικες...πφφφ:D:D:D

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Όχι, πλάκα δε σου κάνω καθόλου! Ταύτα πάντα συνέβησαν και μου φαίνεται μάλιστα ότι πρέπει αύριο να κάνω καμιά βόλτα από του σερίφη. Και η ναυτία αληθινότατη, δεν κατάφερα να φάω για βράδυ απ' το κακό μου.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ε ωραια αν μπορει να επιληφθει επι του θεματος ο σεριφης τοτε μην κυκλοφορεις με ξυλο...:D

Αλλιως αναγκαστικα..:p:p:p

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
καντου μια εκπαιδευση σωματοφυλακης του Μουφ (ασχετα αν δεν ειναι στα καθηκοντα του) και την ωρα που ερχετε ο Ναπολεων-τρελος...δωστου το προσταγμα να τον "φοβισει"-ταρακουνησει λιγακι,να σου πω εγω αν θα ξαναπατησει το ποδι του εκει...

"το σκασαν οι τρελοι απ'το κελι κι ειναι πολλοι"...αμαν πια.

πως δεν σου πε "βλεπω τον ηλιο του Αουστερλιτς να ανατελλει":eek::D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, καλά, η καλύτερή μου φίλη είναι ψυχίατρος και μάλιστα ειδική στη σχιζοφρένεια και μου έχει πει ότι η πιο συνηθισμένη δικαιολογία δολοφονικών σχιζοφρενών είναι ότι είδαν να τους κοιτάζει ο διάολος μέσα από τα μάτια καποιανού και ο Θεός τους είπε να τον καθαρίσουν, συνήθως με ιδιαζόντως απαιχθή τρόπο!!

Σκέτο μωρό της Ρόζμαρυ το Μουφ!

Last edited:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Ναι, καλά, η καλύτερή μου φίλη είναι ψυχίατρος και μάλιστα ειδική στη σχιζοφρένεια και μου έχει πει ότι η πιο συνηθισμένη δικαιολογία δολοφονικών σχιζοφρενών είναι ότι είδαν να τους κοιτάζει ο διάολος μέσα από τα μάτια καποιανού και ο Θεός τους είπε να τον καθαρίσουν, συνήθως με ιδιαζόντως απαιχθή τρόπο!!

Σκέτο μωρό της Ρόζμαρυ το Μουφ!
αχαχαχχαχαχαχαχα:D:paja1:...να το και "devil dog" το Μουφακι:p

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
Don't talk to strangers
Cause they're only there to do you harm
Don't write in starlight
'Cause the words may come out real
Don't hide in doorways
You may find the key that opens up your soul
Don't go to Heaven cause it's really only Hell

:D

αλλά για καλό και για κακό έχε μαζί σου και ένα ούζι

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Γιατι, παρανοïκοι σχιζοφρενεις δεν κυκλοφορουν κι εδω στους δρομους; (βρισκεις και με χαρτια και χωρις!) :) Ασε που μονο οταν δημιουργησουν καποια κατασταση να ειναι επικινδυνοι για τον εαυτο τους ή για τους αλλους τους πανε στο νοσοκομειο.
Δεν τους σκεφτονται καθολου τους ανθρωπους κι αυτους.

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Η αληθεια είναι ότι ένα χαμόγελο μου έσκασε στα χείλη διαβάζοντας την ιστορία, καθότι ήξερα ότι είχε αίσιο τέλος.

Όμως, σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ, είχα ένα περιστατικό όχι με διαταραγμένο που είδε στα μάτια του σκύλου μου τον Σατανά και ήθελε να τον καθαρίσει, αλλά με απόπειρα βιασμού σε μένα, στην πανεπιστημιούπολη της Πάτρας.
27 Οκτώβρη 2006, ο Κόφι ήταν δεν ήταν 5 μηνών και η ώρα 4:30 το απόγευμα, με ήλιο ακόμη έξω. Μέσα στην πανεπιστημιουπολη, στον ελαιώνα ακριβώς πίσω από τις εστίες. Η ιστορία μεγάλη, αλλά θα πω ότι στη ζωή μου όλη δεν έχω φωνάξει περισσότερο. (και δε φώναζα από πανικό, γιατί γενικότερα παρέμεινα τέρας ψυχραιμίας, αλλά για να τους κάνω να νομίσουν ότι κάποιος θα με ακούσει. Εγώ ήξερα βέβαια ότι κανένας δε θα με άκουγε, δυστυχώς) (yes, it worked)

Και ξέρεις? Έχω πλέον αποφασίσει ότι όταν με ρωτάνε "δαγκώνει?" εγώ να μην απαντάω πια "όχι βέβαια, είναι πολύ φιλικός" γιατί και η δικιά μου ιστορία με τους δύο τύπους κάπως έτσι ξεκίνησε. Απαντάω "αν τον πειράξεις ή νιώσει κίνδυνο, ναι δαγκώνει, οπότε σε παρακαλώ άστον".

Χαίρομαι που είχε αίσιο τέλος, να προσέχεις πού πηγαίνεις και δη μόνη σου. Δεν παίζει ρόλο η ώρα, αν έχει ακόμη φως κλπ.

Υ.Γ. Νομίζω ότι ο στιγματισμός για τους σχιζοφρενής είναι αν μη τι άλλο άτοπος πάντως. Το να πάσχει κάποιος από σχιζοφρένεια δεν τον κάνει απαραίτητα και παρανοϊκό δολοφόνο. Τα άτομα με σχιζοφρένεια με τη σωστή καθοδήγηση από γιατρό και τη στήριξη της οικογένειας ζουν φυσιολογικές ζωές.

Last edited:

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Στο νοσοκομειο για να πανε και να μεινουν θελει την τσιφρα του εισαγγελεα ! Με την υπογραφη 1ου βαθμου συγγενικου προσωπου! 'η η αστυνομια εαν κρινει οτι ειναι δημοσιος κινδυνος .

και κατι αλλο ... το μωρο της Ροζμαρυ ειναι παντελως ασχετο με την παρουσα φαση!!! η ταινια που ταιριαζει ειναι Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ (the Omen)
Για φωναξε τον Νταμιεν ακουει;; α...και πες μας πως πεθανε ο τυπος (απο τους πιο ωραιους θανατους σε θριλερ):D:D

+1 στην Κυβελη

Last edited:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ή μπορει απλα να τους παει η οικογενεια τους, αλλα συνηθως δε νοιαζονται!
Αρα δε φταει ουτε το Μουφ που εχει το διαβολο μεσα του, ουτε ο τυπος που εχει το διαβολο μεσα του, μα το συστημα που ειναι διαβολικο... :rolleyes:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εγώ πάντως λέω ότι ναι, δαγκώνουν, άμα τα πειράξεις (ειδικά στα παιδάκια *demonio* )
Πολλές φορές το σκέφτομαι ποιόν ενδέχεται να συναντήσω στο δρόμο ιδιαίτερα στις μικρές ώρες που συνηθίζω να βολτάρω τα σκυλιά. Είναι κι ερημιά εκεί που είμαι. Από την άλλη αισθάνομαι κάποια ασφάλεια πιστεύοντας ότι δε θα είναι κανείς τόσο βλαμμένος να με πειράξει ενώ με συνοδεύει ο Λέοντας αλλά ποτέ δε ξέρεις. Καλύτερα να φυλαγόμαστε και οι γυναίκες να μη κυκλοφορούμε μόνες μας σε περιέργα μέρη, περίεργες ώρες. Πάντα θυμάμαι και την ιστορία της Κυβέλης.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Όταν με ρωτάνε αν δαγκώνει πάντα απαντάω "όταν πρέπει να δαγκώσει δαγκώνει".
Όταν με ρωτάνε παιδάκια λέω "αν κάνει κάποιος κάτι που θα την τρομάξει ή θα την θυμώσει μπορεί και να τον δαγκώσει".

Στο μεταξύ από κουτάβι ακόμη ήτανε ιδιαίτερα καχύποπτη με όσους μας πλησίαζαν στις βραδινές μας βόλτες και πάντα της έλεγα μπράβο όταν τσίτωνε. Από 5 μηνών γρύλιζε και σήκωνε τρίχα (όχι σε όλους) τα βράδια και αποφάσισα να εμπιστεύομαι το ένστικτο της. Κυκλοφορούμε νύχτα, μόνες στο αυτοκίνητο (όπου προ Μαρθονίου μου συνέβησαν διάφορα ευτράπελα με περίεργα τυπάκια). Τη νύχτα είναι stand by και στο αυτοκίνητο όποιος δεν πάρει έγκριση από μένα μαύρο φίδι που τον έφαγε.
Με την ευκαιρία να ρωτήσω: υπάρχει κίνδυνος να μου σπάσει το τζάμι; Υπήρξαν φορές που κάτι περίεργοι τύποι την τσιγκλίσανε όσο ήμασταν στο αυτοκίνητο και σήκωσε τρίχα, άφρισε, γάβγιζε και έπεφτε πάνω στα τζάμια. Λέτε να το σπάσει και να χτυπήσει;

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Όχι, τα τζάμια των αυτοκινήτων σπάνε πολύ δύσκολα. Ειδικά τα παρμπριζ, μπρος πίσω, ακόμη πιο δύσκολα, όχι μόνο λόγω κατασκευής του τζαμιού, αλλά και λόγω καμπυλότητας. (με πίεση από έξω) Γενικά έχω προσπαθήσει να σπάσω τζάμι, όρθια πάνω σε καπώ, με κλωτσιές και πάλι χρειάστηκε κόπος πολύς.
(δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που κάποιος κρατάει κάποιον λοστό, ρόπαλο ή κάτι τέτοιο, αλλά η Μάρθα, πόσο ... "λοστοειδές" κεφάλι να έχει?? Ιπποποταμάκι είναι μωλιέεε)

Επίσης να σε καθησυχάσω ότι τα τζάμια που χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα είναι ειδική κατασκευή που αν σπάσει, θρυμματίζεται σε μικρά, όχι αιχμηρά κομμάτια, οπότε ο κίνδυνος από το τζάμι το ίδιο είναι μικρός. (φυσικά θα έχεις να πληρώνεις μετά, αλλά οκ) (αν και αν σκεφτώ ότι η Μάρθα φημίζεται για την.... γκαντεμιά της είμαι σίγουρη ότι κάτι στραβά θα πήγαινε ακόμη και με τζάμι ασφαλείας!)
Αν το τζάμι έχει υποστή την οποιαδήποτε ρωγμή, χαρακιά κλπ, τότε η θραύση του είναι πολύ πιο εύκολη.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Γενικά έχω προσπαθήσει να σπάσω τζάμι, όρθια πάνω σε καπώ, με κλωτσιές και πάλι χρειάστηκε κόπος πολύς.
Καλά μου φάνηκες γνωστή φυσιογνωμία όταν συναντηθήκαμε!
Άλλη φορά να φοράς την κουκούλα σου. Και τα σωστά παπούτσια. :D

αν και αν σκεφτώ ότι η Μάρθα φημίζεται για την.... γκαντεμιά της είμαι σίγουρη ότι κάτι στραβά θα πήγαινε ακόμη και με τζάμι ασφαλείας!)
Αυτό πάλι που το πας; :lol:

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Αχ βρε Σάρα με τους τρελούς... Πήγαινε να κάνεις κανα αϊκίντο, ένα ταε κβον ντο, χαπκίντο... κάτι τελοσπάντων, αχρείαστο να'ναι αλλά αν από τη μια μπορείς να βαράς εσύ κι από την άλλη να δαγκωνει ο Μούφ κάτι μπορεί να γίνει!!!
Έλεος με τους τρελούς που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι... ιδίως εδώ στο ελλάδα οδηγούν κιόλας!!!! Φρίκη.

Όσο για τα τζάμια που σπάνε... κρύβετε λόγια κρύβετε λόγια!!!!!:p

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
παιδια πάντως προσοχή, εάν το τζαμι του παραθύρου είναι και έστω 1 δακτυλο

ανοικτό σπάει πολύ εύκολα όχι τόσο απο μέσα από το σκύλο όσο από

απλό χτύπημα από έξω -

όσο για τις πολεμικες τέχνες ..η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ :)

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
όσο για τις πολεμικες τέχνες ..η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ :)
Δε διαφωνώ... χεχεχε το θέμα είναι να μη σε πιάσει αλλά αν το κάνει τουλάχιστον να προσπαθήσεις να αμυνθείς.
Δεν είμαστε και όλοι μας σπρίντερ!:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog