Αλόη βέρα στο σκύλο

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
καλησπερα σε ολους!σήμερα σκεφτόμουν στην δουλειά για να περάσει η ώρα,,μετά το χτένισμα του σκύλου αν τον ψεκάσεις με λίγη aloe vera υπάρχει κανένα πρόβλημα??

βάση τις ιδιότητας του ale vera υποθέτω ότι θα ενυδατώνει την τρίχα τη ατήν κάνει να γυαλίζει και θα προστατεύει από τυχόν "μικροερεθισμους" μετά το χτένισμα..καλά τα σκεφτόμουν η κάνω κάπου λάθος??

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
H αλόη έχει την ιδιότητα να βοηθά στην ανάπλαση των ιστών του δέρματος.

Απο τη δική μου εμπειρία, είναι αποτελεσματική στα έλκη κατάκλισης, στους αγκώνες των σκυλιών και στην απάλυνση σημαδιών απο τραύματα.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μόνο καλό μπορεί να κάνει η αλόη. Βοηθάει το δέρμα όχι την τρίχα. Μπορεις να του βάζεις και στην κοιλίτσα του το καλοκαίρι και να τη χρησιμοποιεις κι εσυ βέβαια, όπου υπάρχει δερματικός ερεθισμός.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
εγω ειχα σε γλαστρα κ εσπαγα τα φυλλα ,οπως λεει κ η βερωνικα!
:D vaso λέμε τη γλάστρα και μου κολλησε :p Ναι, σε μεγάλη γλάστρα και μπορεις να κανεις μάσκα προσώπου με το ζελέ και σώματος. Δεν υπάρχει καλύτερο! Απόλαυση, ε;
Επίσης, αν βρεις σπρέυ, κανει και για τις πρώτες βοηθειες σε κοψίματα. Εγω έβαζα και στη μυτη μου να ξεμπλοκάρει απο το κρύωμα και γλύτωσα τα ντιμεταπ!!

A, δεν είπα το επιστημονικό όνομα για το φυτο, aloe vera barbadensis.

Last edited:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αυτη ειναι εταιρεία τύπου oriflame νομιζω.
Το καλύτερο ειναι να εχεις το γλαστράκι σου πάντως, χωρις επεξεργασιες, μεσάζοντες, ποσοστα και ιστορίες.

Rozaki@

Active Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
33
0
Athens
Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχω γλαστράκι...χαχα! Πόσο κοστίζει; Σε φυτώριο το βρίσκουμε;

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Παιδια αν σκοπευετε να βαλετε γλαστρες να τις εχετε σε σημεια που δεν εχει προσβαση ο σκυλος ή γατα σας.
ALOE
Scientific Name:Aloe vera
Family:Liliaceae
Toxicity: Toxic to Dogs, Toxic to Cats
Toxic Principles: Saponins
Clinical Signs: Vomiting, depression, diarrhea, anorexia, tremors, change in urine color.
Πηγη aspca.org

Υπαρχει παλαιοτερο θεμα σχετικα με ποια φυτα ειναι τοξικα για τους σκυλους αν φανε συγκεκριμενα μερη του φυτου
εδω :

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?519-%CE%A4%CE%BF%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%86%CF%85%CF%84%CE%AC

Last edited:

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
εγω ειχα σε γλαστρα κ εσπαγα τα φυλλα ,οπως λεει κ η βερωνικα!
και εγω εχω και απο μια γινανε ενα εκατομμυριο και εχω δωσει σε ολο τον κοσμο. πολλαπλασιαζεται πανευκολα

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
εγω ειμαι παρτακιας κ τα κραταω ολα για μενα!!!!!εκτος αν ακουσω καλο ποσο!!!! :p

προσοχη σε αυτο που λεει ο zarof...μην εχουμε αντιθετα αποτελεσματα...

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Πηρα γλαστρακι πριν λιγες μερες 6 ευρω απο φυτωριο!Απλα θα πρεπει να το μεταφυτευσω γιατι δεν μπορει να πολλαπλασιαστει σ'αυτο το γλαστρακι!

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
εχει η LR προινοντα περιποιησης με αλοη για σκυλους. Σαμπουαν, σπρευ γιαπριν το χτενισμα και το ιμερτζενσι σπρευ με 80%αλοη αν θυμαμαι καλα. Τα εχω και τα 3 αυτα. Θα ελεγα σε οποιον θελει, να τα εχει. Ειναι εξαιρετικα.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Προϊόντα με εκχύλισμα αλόης μπορείτε να βρείτε σχεδόν παντού (ακόμα και σε Σ/Μ) και σε προσιτές τιμές. Προσωπικά προτιμώ το τζελ, 2-3€ και κρατάει μήνες. :)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
εγω θα ελεγα να τα φυτεψεις σε καπελο!!!!μην κουβαλας τωρα γλαστρακια στο φεστιβαλ,δε λεει!ενω με το καπελο θα εισαι πιο τρεντι!!!!!!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog