Αλυσιδα

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Καλησπερα... Πρεπει σιγα σιγα να βγαζω τη μικρη και περα απο την αυλη για βολτα μιας και εχει ολοκληρωσει τα εμβολια της.. ομως.. Σημερα που πιγα να κανω απλα ενα τεστακι με το λουρακι και την αλυσιδιτσα που της αγορασα αρχισε να τσιριζει μολις ενιωσε οτι ειναι δεμενη! Τι να κανω??? :( Σκεφτομαι να την δεσω με την αλυσιδα στο δωματιο της για μια μερα... Θα κλαψει θα κλαψει.. θα σταματησει και θα μαθει... Ειναι σωστος ο τροπος? ή να βρω καποιον αλλο? τι μου προτεινετε?.. :(

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
της βαζεις το λουρακι...καποια στγμη τις βαζεις και τον οδηγο και τον αφηνεις κατω να σερνεται..παιζετε σαν να μην συμβαινει τιποτα...ολα αυτα μεσα στο σπιτι...μεχρι να συνηθησει..αυτα εν ολιγοις .

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
oscar said:
της βαζεις το λουρακι...καποια στγμη τις βαζεις και τον οδηγο και τον αφηνεις κατω να σερνεται..παιζετε σαν να μην συμβαινει τιποτα...ολα αυτα μεσα στο σπιτι...μεχρι να συνηθησει..αυτα εν ολιγοις .
Ok και πες οτι συνηθιζει τον οδηγο σερνοντας τον.. εαν μετα αισθανθει οτι ειναι δεμενη και δεν μπορει να πηγαινει οπου θελει παλι το ιδιο δε θα ειναι?.........

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
κάνε αυτό που σου λέει ο Oscar και ΑΝ υπάρξει πρόβλημα το ξανασυζητάμε

ΜΑΝΟΣ

Active Member
22 Οκτωβρίου 2007
41
0
Σεμενα οταν της το πρωτο εβαλα,ειμαστε ακριβως πισω απο την γκαραζοπορτα.Μολις λοιπον την επιασε η τρελα,(βεβαια πριν της τα βαλω την αφησα να τα μυρισει),ανοιγω αμεσως την πορτα και την βγαζω την πρωτη της βολτα.Ειχε πλακα,δεν ηξερε εαν επρεπε να φωναζει η εαν επρεπε να αρχισει της βολτες.Κοντοσταθηκε λιγο και......τελικα υπερισχυσε το δευτερο. Υ.Για αρκετες μερες της εβαζα το λουρι μονο οταν βγαιναμε βολτα,ετσι το συνδιασε με την βολτα (σου λεει για καλο ειναι) :D και ολα μελι γαλα.Μετα βεβαια δεν ειχε προβλημα κανενα.

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
ok thanks guys! Θα αρχισουμε απο σημερα το βραδυ που θα ειμαι στο σπιτι γι ανα μπορω να την ελεγχω. αμεσως μολις γυρισω απο τη σχολη. χθες της εβαλα το λουρακι της. αντε αντε ανυπομονω να πηγαινουμε βολτες!!! :D :D :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το συνηθίσει από τη στιγμή που θα το συνδυάσει με τη μεγάλη λέξη: ΒΟΛΤΑ!
Κάνε της χαρούλες όταν της το φοράς. Κι εμένα στην αρχή καθόταν κάτω και έτρεμε, αλλά σιγά σιγά το συνήθισε. Ήταν θέμα ημερών να μου το φέρνει μόνος του και να με "εκβιάζει" για βόλτα, με τα γνωστά puppy eyes :D

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Chloe said:
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το συνηθίσει από τη στιγμή που θα το συνδυάσει με τη μεγάλη λέξη: ΒΟΛΤΑ!
Κάνε της χαρούλες όταν της το φοράς. Κι εμένα στην αρχή καθόταν κάτω και έτρεμε, αλλά σιγά σιγά το συνήθισε. Ήταν θέμα ημερών να μου το φέρνει μόνος του και να με "εκβιάζει" για βόλτα, με τα γνωστά puppy eyes :D
Αχ.. μη μου μιλας για puppy eyes...

Αυτα με εχουν καψει! :lol: :lol: :lol:

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
ROTTIE said:
Υπάρχει και σχετικό θέμα εδώ: Λουράκι σε κουτάβι.
tasosrules, ρίξε, εάν θέλεις, μια ματιά.
Τhanks ROTTIE ... της αγορασα χθες το λουρακι που μαζευει κιολας.. τυπου αλυσιδα. να της βαλω αυτο να σερνει η να της βαλω μια αλυσιδιτσα που εχω?...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εννοείς flexi οδηγό?
Κάτι τέτοιο δηλαδή?

Πάντως μην της φοράς αλυσίδα. Προτίμησε υφασμάτινο λουρί.

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Ναι ενα τετοιο της πηρα... α και επισης.. ειναι καλυτερα τουλαχιστον τωρα στην αρχη να τη βγαζω βολτα με λουρακι στο λαιμο η με το αλλο που ειναι σαν γηλεκακι?...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλό είναι να συνηθίσει το λουράκι της και μετά της φοράς και στηθολουρο. :wink:

EDIT: Noela, τώρα είδα τη δημοσίευση σου! Σαμαρακι εννοείς το στηθολουρο?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ναι, αυτό εννοώ. Άλλωστε κι εγώ στηθόλουρο φοράω στον.... μικρό μου. :lol:

Κόλλαρο ή λουρί ή οτιδήποτε καινούριο στο κουτάβι το βάζω για ένα λεπτό, δίνω μπισκοτάκι, παίζω μαζί του να ξεχαστεί, το βγάζω και σταματάω να ασχολούμαι με το κουτάβι. Την άλλη μέρα το βάζω για 5 λεπτά και κάνω τα ίδια. Την τρίτη μέρα είναι πια cool. 8)

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Πωπω thanks παιδια... Θα δοκιμασω αποψε.. παντως το κολαρο το φοραει απο χθες και δε δειχνει να την ενοχλει εκτος απο ελαχιστες φορες.. Με το λουρακι τρωει καποιες φρικες αλλα.. θα δουμε..

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Μπορω να πω οτι η πρωτη προσπαθεια στεφθηκε με απολυτη αποτυχια... :( και μονο που αισθανθηκε οτι κατι κρεμοταν απο πανω της πατησε κατι τσιριδες και αρχισε να τρεχει σαν την υστερικη ωσπου χωθηκε κατω απο το τραπεζακι στο σαλονι και μολις την χαιδευα μετα ηταν λες και ηταν ετοιμη να λυποθυμησει.. :p :(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog