φιλε
Gizmo γεια σου
παρακολουθησα τα οσα ειπωθηκαν και θελω να σου πω τα εξης;
ειμαι στην ιδια θεση με σενα η μαλλον ημουν μεχρι που τα παιδια εδω με βοηθησαν αφανταστα
και θα παρω το καλοκαιρι ενα αρσενικο γερμανικο ποιμενικο τελικα(ειναι η αγαπημενη μου ρατσα)
ωστοσω και εγω κοιτουσα τα μποξερ(οχι πια).
λοιπον και εγω μικρος ειχα σκυλια και οχι οτι ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω την αποψη
μου και αν καποιος διαφωνει η θελει να με διορθωσει κανενα προβλημα ολα τα σχολια δεκτα!
1)σχετικα με την τριχα και τα γ.π:
οπως ειπε ο μαξιμος 15 λεπτα την εβδομαδα!
σιγα το πραγμα θα αφιερωνεις απλως αυτα τα 15 λεπτα μια κυριακη η οποτε ωρισεις εσυ και σε βολευει στον σκυλο σου και θα τον καθαρισεις!ουτως η αλλως ολα τα σκυλια θελουν περιποιηση αλλα πιο πολυ αλλα πιο λιγο εξαρτατε η γνωμη μου ειναι πως 15 λεπτα δεν ειναι τρομερο πραγμα.
2)σαλια και τριχα μποξερ:
μαλλον η τριχα τους για τουσ λογουσ που εχουν προαναφερθει θα ελεγα πως ειναι οχι χειροτερη αλλα ισως πιο δυσκολη και οσο για τα σαλια ενταξει δεν ειναι ασχημα αλλα τι προτειμασ
σαλια η τριχα:-k εγω θα πηγαινα με την τριχα
3)απο οσο εψαξα και εμαθα και αν το ψεξεισ και εσυ θα δεις πως η τριχα +παιδια=no problemo ολα οκ δεν παθαινουν τιποτα αλλιως κανενας δεν θα επερνε και σκυλο ετσι?η εχεις σκουσει ποτε περιστατικο που καποιος επαθε κατι απο τριχα σκυλου εγω προσοπικα οχι (αν καποιος εχει ακουσει ελευθερα).
λοιπον αρκετα σε κουρασα!
ελπιζω να βοηθησα\\
/
α!παρε
γ.π +1000000