Αλλος ενας αναποφασιστος !!! ΗΕLP

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Τα μπόξερ έχουν τρομερή ενέργεια...!
Εμείς όταν την πήρε η αδελφή μου και ζούσαμε Βρυξέλλες, θυμάμαι το πρώτο δεκαήμερο να με φωνάζει σπίτι της για να κρατάω το σκυλί γιατί δεν μπορούσε ούτε τουαλέτα να πάει!!!:D
Μιλάμε σε δύο λεπτά είχε κατεβάσει τη μισή βιβλιοθήκη:eek:
Ήθελε συνέχεια επιτήρηση!!!
Μετά το χρόνο ηρέμησε κάπως με εκπαίδευση φυσικά...!

Maximus

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
197
4
Patra/Greece
Φίλε Gizmo στο τέλος δεν πρόκειται να πάρεις κανέναν σκύλο αν σε προβληματίζει " η τρίχα ή τα σάλια" η άποψη μου αν συχαίνεσαι : Πάρε ΛΟΥΤΡΙΝΟ !!!

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Εχω αλλα δεν καθεται καλα !!!:D:D:D:D:D:D
Δεν ειναι κακο να ρωτας για να μαθεις πανω κατω τι σε περιμενει .
Σκυλια εχουν περασει απο τα χερια μου συνηθως ομως μικροσωμα που δεν χρειαστηκε να πολυ ανησυχω - ασχοληθω(καθοτι παιδι) και ειχαν μαθει τα βασικα ! Μεγαλοσωμο δεν ειχα... γιατι δεν ηταν δικο μου το σπιτι , αλλα τωρα το Θελω... :):):):)

MARKOS1

Active Member
19 Φεβρουαρίου 2009
33
0
κως
φιλε Gizmo γεια σου:D:):):D παρακολουθησα τα οσα ειπωθηκαν και θελω να σου πω τα εξης;

ειμαι στην ιδια θεση με σενα η μαλλον ημουν μεχρι που τα παιδια εδω με βοηθησαν αφανταστα;) και θα παρω το καλοκαιρι ενα αρσενικο γερμανικο ποιμενικο τελικα(ειναι η αγαπημενη μου ρατσα):Dωστοσω και εγω κοιτουσα τα μποξερ(οχι πια).

λοιπον και εγω μικρος ειχα σκυλια και οχι οτι ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω την αποψη:)μου και αν καποιος διαφωνει η θελει να με διορθωσει κανενα προβλημα ολα τα σχολια δεκτα!:D

1)σχετικα με την τριχα και τα γ.π:

οπως ειπε ο μαξιμος 15 λεπτα την εβδομαδα!
σιγα το πραγμα θα αφιερωνεις απλως αυτα τα 15 λεπτα μια κυριακη η οποτε ωρισεις εσυ και σε βολευει στον σκυλο σου και θα τον καθαρισεις!ουτως η αλλως ολα τα σκυλια θελουν περιποιηση αλλα πιο πολυ αλλα πιο λιγο εξαρτατε η γνωμη μου ειναι πως 15 λεπτα δεν ειναι τρομερο πραγμα.

2)σαλια και τριχα μποξερ:

μαλλον η τριχα τους για τουσ λογουσ που εχουν προαναφερθει θα ελεγα πως ειναι οχι χειροτερη αλλα ισως πιο δυσκολη και οσο για τα σαλια ενταξει δεν ειναι ασχημα αλλα τι προτειμασ

σαλια η τριχα:-k εγω θα πηγαινα με την τριχα:D

3)απο οσο εψαξα και εμαθα και αν το ψεξεισ και εσυ θα δεις πως η τριχα +παιδια=no problemo ολα οκ δεν παθαινουν τιποτα αλλιως κανενας δεν θα επερνε και σκυλο ετσι?η εχεις σκουσει ποτε περιστατικο που καποιος επαθε κατι απο τριχα σκυλου εγω προσοπικα οχι (αν καποιος εχει ακουσει ελευθερα).

λοιπον αρκετα σε κουρασα!:p:D:)
ελπιζω να βοηθησα\\:D/:D

α!παρε γ.π +1000000:D

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
παρε ενα μπασετχαουντ!ειναι ιδανικο για παιδια,σχετικα μεγαλο (θηλυκα 25-27κιλα,αρσενικα 28-32 )εχει κοντη τριχα,δεν εχει σαλια,βαριεται να παει βολτα κ κοιμαται τουλαχιστον 15-18ωρες την ημερα!
αληθινο λουτρινο!

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
@Δεσπιν εχω ενα γνωστο μου που ειναι ακριβως ετσι !!! με λιγα παραπανω κιλα

@Μαρκο
Να σε καλα !!! τωρα απο 60 -40 ειμαι 50 -50 !!:):D:mad::confused:

Ναι κακο για την τριχα δεν εχωσυν ακουσει κατι εκτος απο κυστες και αυτες απο γατες ενα φιλικο ζευγαρι εχει 2 ποιμενικους μεσα στο σπιτι σε διαμερισμα στην Αθηνα και ειναι σαν παιδια τους κ τοσο υπακοα!!!
Απο την αλλη ιατρικα εχει αποδειχτει οτι το σαλιο του σκυλου βοηθαει στην γρηγορη επουλωση πληγων! Θα ψαξω να βρω αναφορα για να μην λεω λογια του αερα.
Βεβαι δεν ειναι λογος να παρω μποξερ για αυτο !
Αντε παλι να ψαχνω εκτροφεια για ΓΠ , απο τιμες πως πανε?

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
οι τιμες κοιμαινονται απο 800 μεχρι κ 1500 αναλογα τις απαιτησεις σου.
εκτροφεια ειναι πολυ ευκολο να βρεις ειδικα για γ.ποιμενικους!

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Μιας και τυχαινει να εχω ενα γερμανικο ποιμενικο και ενα μποξερ να δωσω και εγω μια γνωμη:)
Το μπόξερ είναι ο...Κεντερης:D
φοβερη ενεργεια...τα παιδια τα αγαπαει αλλα οπως και να το κανουμε ειναι αγαρμπος στο παιχνιδι και μπορει κατα λαθος να τα ριξει κατω...
Τωρα οσο ενηλικιωνεται βεβαια σοβαρευει και ειναι πιο ηρεμος αλλα εξισου υπερκινητικος...:)Ως ελεινα υπεκινητικος...Εγω λαχανιαζω παντα πρωτη:D
Η γερμανιδα μου ειναι υπερβολικα ηρεμη και θα την αφηνα ακομα και με μωρο παιδι...Επαιζε με τον ξαδερφο μου (2χρονων) και προσεχε ακομα κ πως θα κατσει για να μην τον χτυπησει κατα λαθως ;)
Τωρα απο τριχα...χμμμμ....Το γερμανικο ναι μαδαει αρκετα...Το μποξερ λιγοτερο αλλα η τριχα του δεν φευγει τοσο ευκολα...
Και οι δυο ρατσες ειναι εξαιρετικη επιλογη αλλα σε συνδυασμο με παιδια εγω θα προτιμουσα γερμανικο ποιμενικο...