Αλλοίωση θεμάτων

Status
Κλειδωμένο θέμα

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Επειδη ομως το πατε στην πλακα το θεμα δεν εχει νοημα να συνεχισω...Ο καθενας απο τον τροπο που γραφει δειχνει το επιπεδο του ως ανθρωπος αλλα και την παιδεια του!Φαινεται οτι δεν εισαστε ανοιχτοι σε προτασεις..Συγνωμη αν κουρασα με το θεμα παιδια!Δεν εχει νοημα να το συζηταμε!Καλη χρονια σε ολους...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Επειδη ομως το πατε στην πλακα το θεμα δεν εχει νοημα να συνεχισω...Ο καθενας απο τον τροπο που γραφει δειχνει το επιπεδο του ως ανθρωπος αλλα και την παιδεια του!Φαινεται οτι δεν εισαστε ανοιχτοι σε προτασεις..Συγνωμη αν κουρασα με το θεμα παιδια!Δεν εχει νοημα να το συζηταμε!Καλη χρονια σε ολους...
Κούλα τον ακους;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Κυριάκο, υπομονή!Τα forums θέλουν υπομονή!Ο καθένας έχει τον χρόνο του!
Τα γραπτά σου διαβάζονται, μην στεναχωριέσαι!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Δεν στεναχωριεμαι..Απογοητευομαι οταν καποιος διακωμωδει μια προταση με την οποια μπορει να ειναι αντιθετος!Και μην ξεχναμε αυτο που ειναι πλακα για μας μπορει να ενοχλει τον αλλον οποτε μην ξεπερναμε τα ορια...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Δεν στεναχωριεμαι..Απογοητευομαι οταν καποιος διακωμωδει μια προταση με την οποια μπορει να ειναι αντιθετος!Και μην ξεχναμε αυτο που ειναι πλακα για μας μπορει να ενοχλει τον αλλον οποτε μην ξεπερναμε τα ορια...
Οχι ενταξει εχεις δικιο. Ειλικρινα και δεν κανω πλακα. Απο μενα συγγνωμη για την πλακα που εκανα πριν.
Ελπιζω να συνεχισεις να γραφεις εδω.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Δεν εχω σκοπο να σταματησω να γραφω ουτε παρεξηγηθηκα απο την πλακα σου συγκεκριμενα..Εχω δει τον τροπο που γραφεις και ξερω οτι δεν γινεται με εμπαθεια..Απλα ισως βλεπω διαφορετικα το ρολο του φορουμ πιο σημαντικο απο οτι ειναι..Τσπ δεν εχει νοημα να το συζηταμε!Τα λεμε σε κανα αλλο θεμα λοιπον:D

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Πολλες φορες διαγραφονται σχολια επειδη εχεις αντιθετη γνωμη απο μοντ!Τι να λεμε τωρα...Γινεται καταχρηση της ιδιοτητας του συντονιστη εδω μεσα..Σε αλλα φορουμ που συμμετειχα πιο παλια καθε μηνα αλλαζανε οι μοντ ωστε να μην γινεται καταχρηση! Μαλιστα θα γινοτανε και ψηφοφορια για το ποιους θα θελαμε για μοντ και εβαζε συμμετοχη ηθελε!Ισως θα μπορουσε να γινει και εδω..Αληθεια ο admin γιατι ειναι αφαντος?Δεν θα επρεπε να συμμετεχει στις συζητησεις του φορουμ?Μονο μεσω e-mail μπορεις να επικοινωνησεις μαζι του και αν σου απαντησει..Αφου εκεινος το εφτιαξε και ηγειται της προσπαθειας αυτης δεν θα επρεπε να εχει πιο ενεργο ρολο?Λεω εγω με το φτωχο μου το μυαλο!
Και ποιος απαγορευει στον admin ,
να εχει και αλλους λογαριασμους;
μπορει να ειναι και mond.
Συμφωνώ Κυριάκο. Να του κάνεις μύνηση.
Παντος αν δεν συμβαινει αυτο,
εχει δοσει πολυ αερα σε αγενεις ,
και κακεντρεχεις mond.
Γ' αυτο εχουν λακισει τοσα μελη και εχουν γινει,
πλειοψηφια γεροντοκορες και γεροντοπαλληκαρα,
με ολιγο απο γλυκουλινια".

Υ.Γ.1
Αν σβηστει το μηνυμα,
η κλειδωθει,
κατα την συνηθη τακτικη οταν
χοντρινει το κραξιμο,
θα γραφτω σε φορουμ με γατες,
θα υιοθετησω μια,
και θα τη βαλω να κλαιει.

Υ.Γ.2
Παντος εχω ετοιμασει το μαγιο μου
καλου κακου

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.792
20.102
υ.γ. είναι mod [εκτός αν το mond βγαίνει από το μονδέλο :rolleyes: ]

Πλάκα-πλάκα, σκέφτομαι κι εγώ να υιοθετήσω μια γάτα. Εχω ακούσει κι εγώ, ότι κλαίνε όμορφα...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Θα αλλοιωσω το θεμα και θα πω οτι χαριζω γατακια ημιμακρυτιχα, του δρομου και ολων των χρωματων. 2 θηλυκα και 1 αρσενικο με δωρεαν στειρωση οταν ερθει η ωρα. :rolleyes:

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
δεν ήξερα οτι μόνο γεροντομέλη έχει εδώ και έψαχνα γαμπρό.....

Να συμπληρώσω οτι η όλη γκρίνια για τους μοντ μου βγάζει λίγο....το θέλω να γίνω μοντ στην θέση τον μοντ να βγάλω και γω κανένα απωθημένο....

Αλλοιωμένα θέματα δεν βλέπω πολλά εκτός ίσως απο κάποια στην κατηγορία διατροφή που είναι καιρό ανοιγμένα και ''χάλασαν''....

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Πω πω τι γίνεται εδώ μέσα... και εγώ τόσο καιρό απέφευγα να διαβάσω τη συνέχεια του θέματος...

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
δεν ήξερα οτι μόνο γεροντομέλη έχει εδώ και έψαχνα γαμπρό.....

Να συμπληρώσω οτι η όλη γκρίνια για τους μοντ μου βγάζει λίγο....το θέλω να γίνω μοντ στην θέση τον μοντ να βγάλω και γω κανένα απωθημένο....

Αλλοιωμένα θέματα δεν βλέπω πολλά εκτός ίσως απο κάποια στην κατηγορία διατροφή που είναι καιρό ανοιγμένα και ''χάλασαν''....
Απο που προκύπτει οτι,θελω εγω συγκεκριμενα να γινω μοντ;
απεκτισες ιδιοτητες μενδιουμ στην αλλοδαπη;

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
jac δεν εχει καμια σχεση αν θελει να γινει καποιος μοντ με το να λεει οτι υπαρχει προβλημα με την διαχειρηση..αλλωστε κανεις δεν αυτοπροταθηκε..απλα ολοι λενε να τηρουνται ΠΑΝΤΑ η κανονες και οχι επιλεκτικα αλλα και να μην γινει καταχρηση των δικαιωματων που εχουν οι μοντ...Και στην τελικη δεν πρεπει να επισημαινουμε καποιο προβλημα που μας ενοχλει?Ποσα ατομα εχουν παραπονα απο την διαχειρηση?Ποσοι φυγανε επειδη υπηρχε αδικη μεταχειρηση?Ολοι αυτοι δηλαδη θελουν να γινουν μοντ?Δεν νομιζω...

Στα αλλοιωμενα θεματα που λες περιλαμβανονται πχ τα ποστ απο νεα μελη που πεφτει κραξιμο με την μια η η ειρωνεια φευγει συννεφο προς αυτα..λες και εχουμε υπαρξιακα προβληματα και πρεπει να προβληθουμε μεσα απο ενα διαδιακτυακο χωρο οπου εχει σκοπο την ενημερωση και οχι τον διαγωνισμο ατακας...Οποτε ναι υπαρχουν πολλα αλλοιωμενα θεματα!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Τελικά έχει δίκιο ένας φίλος που λέει ότι μας ψεκάζουν ,αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά μας ψεκάζουν .
Μήπως να κάνουμε εκλογές και για δεκαπενταμελές;
Διασκεδάστε με τα σκυλιά σας και την ανταλλαγή απόψεων και ας μείνουμε μέχρι εκεί .
Είναι πολύ επικίνδυνο να κατηγορείτε ανθρώπους που δεν έχετε γνωρίσει από κοντά και δεν τους ξέρεται .

Ααααα και κάτι ακόμα
Την Αμερική την έχουν ανακαλύψει εδώ και χρόνια , όπως επίσης τον τροχό ,την φωτιά και άλλα πολλά

Και να σκεφτεί κανείς ότι το θέμα αυτό όταν άνοιξε δεν είχε καμία σχέση με τους ΜΟD .

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα