επειδη επρεπε να κανουν ενεσεις με φαρμακα καθε μερα, τις ειχα ζυγισει πριν 12 μερες και πριν 3 αν θυμαμαι καλα. Η χοουπ ειναι μια χαρα σε κιλα, καλυτερα απο ποτε,σχεδον 6 κιλα απλα ηταν ειναι κ θα ειναι μικροκαμομμενη σε σχεση με τα αλλα καβαλιερακια της ηλικιας της, οκ. Ομως ειναι μια χαρα. Η Λεηλα ειναι 8100 πλεον και πρπει να χασει σχεδον ενα κιλο. Αντε να δω πως. Το κακο ειναι οτι με ολο αυτο με το ποντικοφαρμακο, πλεον δεν τρωει καθολου σχεδον(αντε 50 γραμμαρια ξηρας με το πολυ ζορι) και ακομα κι αν μαγειρευω κοτοπουλο, δεν το κουναει ρουπι. Ουτε καν την ουρα της κουναει. Βασικα, της εδινα ακανα λαητ αλλα το ζωον εγω, της εβαζα και κονσερβα. Ντιπ χαζη ρε παιδι μου. Αποτελεσμα, να τρωει μεν την ξηρα αλλα πηρε βαρος! Αυτο, πριν τη δηλητηριαση. εκτοτε, ειναι 8100 κ τρωει πολυ λιγο. Οψομεθα. Μαλλον παμε για υπερηχο και ακτινογραφια και αιματολογικες ξανα, μπας κ της εχει πειραξει τπτ το ρημαδι το ποντικοφαρμακο.
Το καλο ειναι οτι με το διαολι λιγο τρεχει κ παιζει γιατι οσο ηταν Κρητη, δεν ετρεχε καθολου. Ελπιζω βρε παιδια να ειναι καλα κ να καταφερω να χασει κανενα γραμμαριο. Ενας γνωστος μου μου ειπε οτι αποκλειεται να χασει επειδη ειναι στηρωμενη...Ισχυει;;;τζαμπα παιδευομαι;