Αλληλούια!!!

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ναι εχασε λιγο αλλα ειναι 8 100. και παλι πρεπει να χασει. Σκεψου οτι η χοπσι ηταν πριν ολο αυτο 5900, μετα πηγε 5550 και χθες ηταν 6200! βεβαια η μικρη τρωει σα μανιακη φτου να μη την ματιασω, εδω κ κατι μερες. ποτε ξανα δεν εχει φαει ολη την ξηρα συν λιχουδιες 5 μερες συνεχομενα. τι σου κανει η νηστεια...τεσπα. Μη σου διαλυσω το θεμα! το θεμα ειναι οτι εσυ τα καταφερες!!!και το μουφακι!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, αλλά είναι φυσικό να τρώει σα μανιακή αφού ήταν άρρωστη. Θα έπρεπε να χαίρεσαι διότι δείχνει ότι είναι για τα καλά στην ανάρρωση. :) Θα πρέπει να έχασε νερό και μυϊκή μάζα λόγω αρρώστειας και διάρροιας. Πόσο πρέπει να πάει? Το Μουφ είναι τώρα 26,5 κιλά και πρέπει να πάει 25. Θα φτύσω βέβαια αίμα για τα τελευταία. Έλεγα σήμερα π.χ. να τον πάω για agility μπας και χάσει κανά μισόκιλο, αλλά μόλις έλαβα επείγον email από την αστυνομία του πανεπιστημίου (που είναι τμήμα της αστυνομίας της πολιτείας) ότι πρόκειται να ρίξει συντόμως χαλάζι σε μέγεθος νομίσματος του ενός ευρώ (δηλαδή 25 αμερικάνικα σέντσια σε μέγεθος) και μου εξηγούσε αυτοπροσώπως ο διοικητής τι ακριβώς μεγέθους τρύπα ενδέχεται να μου ανοίξει στο καινούριο αυτοκίνητο!!:eek::eek: Οπότε λέω τελικά να κλειδαμπαρωθώ στο σπίτι με το Μουφ να κοιτάζει αρχικά με καημό έξω και στο τέλος να τρέχει να κουρνιάσει δίπλα μου στο κρεβάτι όπως κάνει όταν έξω έχει βιβλική καταστροφή και δε κάτακλυσμ οφ δε Μίστερ!!:p:p:D:D:D

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
ναι εχασε λιγο αλλα ειναι 8 100. και παλι πρεπει να χασει. Σκεψου οτι η χοπσι ηταν πριν ολο αυτο 5900, μετα πηγε 5550 και χθες ηταν 6200! βεβαια η μικρη τρωει σα μανιακη φτου να μη την ματιασω, εδω κ κατι μερες. ποτε ξανα δεν εχει φαει ολη την ξηρα συν λιχουδιες 5 μερες συνεχομενα. τι σου κανει η νηστεια...τεσπα. Μη σου διαλυσω το θεμα! το θεμα ειναι οτι εσυ τα καταφερες!!!και το μουφακι!
Καθε ποτε τη ζυγιζεις;

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
επειδη επρεπε να κανουν ενεσεις με φαρμακα καθε μερα, τις ειχα ζυγισει πριν 12 μερες και πριν 3 αν θυμαμαι καλα. Η χοουπ ειναι μια χαρα σε κιλα, καλυτερα απο ποτε,σχεδον 6 κιλα απλα ηταν ειναι κ θα ειναι μικροκαμομμενη σε σχεση με τα αλλα καβαλιερακια της ηλικιας της, οκ. Ομως ειναι μια χαρα. Η Λεηλα ειναι 8100 πλεον και πρπει να χασει σχεδον ενα κιλο. Αντε να δω πως. Το κακο ειναι οτι με ολο αυτο με το ποντικοφαρμακο, πλεον δεν τρωει καθολου σχεδον(αντε 50 γραμμαρια ξηρας με το πολυ ζορι) και ακομα κι αν μαγειρευω κοτοπουλο, δεν το κουναει ρουπι. Ουτε καν την ουρα της κουναει. Βασικα, της εδινα ακανα λαητ αλλα το ζωον εγω, της εβαζα και κονσερβα. Ντιπ χαζη ρε παιδι μου. Αποτελεσμα, να τρωει μεν την ξηρα αλλα πηρε βαρος! Αυτο, πριν τη δηλητηριαση. εκτοτε, ειναι 8100 κ τρωει πολυ λιγο. Οψομεθα. Μαλλον παμε για υπερηχο και ακτινογραφια και αιματολογικες ξανα, μπας κ της εχει πειραξει τπτ το ρημαδι το ποντικοφαρμακο.
Το καλο ειναι οτι με το διαολι λιγο τρεχει κ παιζει γιατι οσο ηταν Κρητη, δεν ετρεχε καθολου. Ελπιζω βρε παιδια να ειναι καλα κ να καταφερω να χασει κανενα γραμμαριο. Ενας γνωστος μου μου ειπε οτι αποκλειεται να χασει επειδη ειναι στηρωμενη...Ισχυει;;;τζαμπα παιδευομαι;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
επειδη επρεπε να κανουν ενεσεις με φαρμακα καθε μερα, τις ειχα ζυγισει πριν 12 μερες και πριν 3 αν θυμαμαι καλα. Η χοουπ ειναι μια χαρα σε κιλα, καλυτερα απο ποτε,σχεδον 6 κιλα απλα ηταν ειναι κ θα ειναι μικροκαμομμενη σε σχεση με τα αλλα καβαλιερακια της ηλικιας της, οκ. Ομως ειναι μια χαρα. Η Λεηλα ειναι 8100 πλεον και πρπει να χασει σχεδον ενα κιλο. Αντε να δω πως. Το κακο ειναι οτι με ολο αυτο με το ποντικοφαρμακο, πλεον δεν τρωει καθολου σχεδον(αντε 50 γραμμαρια ξηρας με το πολυ ζορι) και ακομα κι αν μαγειρευω κοτοπουλο, δεν το κουναει ρουπι. Ουτε καν την ουρα της κουναει. Βασικα, της εδινα ακανα λαητ αλλα το ζωον εγω, της εβαζα και κονσερβα. Ντιπ χαζη ρε παιδι μου. Αποτελεσμα, να τρωει μεν την ξηρα αλλα πηρε βαρος! Αυτο, πριν τη δηλητηριαση. εκτοτε, ειναι 8100 κ τρωει πολυ λιγο. Οψομεθα. Μαλλον παμε για υπερηχο και ακτινογραφια και αιματολογικες ξανα, μπας κ της εχει πειραξει τπτ το ρημαδι το ποντικοφαρμακο.
Το καλο ειναι οτι με το διαολι λιγο τρεχει κ παιζει γιατι οσο ηταν Κρητη, δεν ετρεχε καθολου. Ελπιζω βρε παιδια να ειναι καλα κ να καταφερω να χασει κανενα γραμμαριο. Ενας γνωστος μου μου ειπε οτι αποκλειεται να χασει επειδη ειναι στηρωμενη...Ισχυει;;;τζαμπα παιδευομαι;
To πρωταρχικό σου μέλημα θα πρέπει να είναι να την βγάλει καλά και να συνέρθει πρώτα τελείως με την ιστορία του ποντικοφάρμακου.
Μετά βλέπεις και το θέμα δίαιατα ;)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Σας φασκελώνω όλους και όλες ευχαριστώσα ωσάν νεοεκλεγείς πολιτικός επί της σκηνής!!:p:p:D:D:D Είναι και οι μέρες βλέπετε!!:D:D:D:D:D

Σοβαρά τώρα, Hopsi, μην ανησυχείς. Θα αδυνατίσει η Λέηλα. Απλώς περίμενε λίγο να συνέλθει τελείως και μετά βούτα τη για βόλτες, άντε και κανά τρέξιμο πουθενά. Λένε ότι άμα κυνηγήσεις σκύλο θα τρέξει. Το Μουφ όταν έχει πολλή ενέργεια και βόλτα γιοκ, έρχεται από μόνο του και μου φέρνει το μπαλάκι να του το πετάω να μου το φέρνει πίσω. Ναι, ξέρω, με εκπαιδεύει, αλλά δουλεύει το σύστημα. Τα περί στείρωσης δεν είναι σωστά. Τα αρσενικά, π.χ. το Μουφ, έχουν περισσότερη τάση να παίρνουν βάρος, άμα όμως τα ταΐζεις κανονικά και δεν τα αφηνεις να χλαπακιάζουνε, τότε αδυνατίζουνε. Όπως αδυνατίζει και το Μουφ που είναι επίσης στειρωμένο. Θέλει όμως και βόλτες.:)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Γύρισα μόλις με το Φαγάνα από την κτηνίατρο σε κατάσταση υπέρτατης ευφορίας! Το ζουμπουρλούδικο είναι ΜΟΝΟΝ ενάμισυ κιλό πάνω από το κανονικό, που σημαίνει ότι χειμωνιάτικα έβαλε ΜΟΝΟ μισό κιλό!!!!! Είμαι τρισευτυχισμένη και το ίδιο και η κτηνίατρος που έφριξε πάλι με τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν στο ιατρείο της, με το Μουφ να της έχει καταστήσει σαφές ότι θα πέφτουν δυο κομματάκια βοδινό για κάθε εμβόλιο που μπαίνει κάτω από το δέρμα του, ένα τεράστιο βοϊδομπίσκοτο για κάθε εμβόλιο ή ένεση που θα πέφτει σε μυ και ΔΥΟ τεράστια βοϊδομπισκότα για να την αφήσει να του πάρει αίμα για ανάλυση!! :eek: Μάλιστα η κτηνίατρος εξήγησε στη νοσοκόμα της ότι το Μουφ έχει ισχυρή προσωπικότητα και ακόμα και όταν στριντζώνεται πρέπει να μην κάνουμε ότι τον περιορίζουμε αλλά να του δίνουμε την εντύπωση ότι εκείνο αποφασίζει και μας κάνει τη χάρη να το γιατροπορέψουμε! ](*,)

Άντε λίγη δύναμη ακόμα και θα τα φτάσουμε τα 25 κιλά ιδανικού βάρους! Αμήν και πότε!:eyecrazy: Κάνει πάντως δουλειά η Purina Pro Plan Weight Management. :yes:

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog