Αλληλούια!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ!!!

Το Μουφ έφτασε επιτέλους στα κιλά που πρέπει!!!!! 25 κιλά, 55 pounds, που ήθελε η κτηνίατρος!!!!!:cool::D:D:D:D:D

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=_4-DNfQYqEo[/ame]

Έφτυσα αίμα σχεδόν εννέα μήνες τώρα για να χάσει 4 κιλά!!!!! Μου τα 'πρηξε, με έψησε, μάσησε διάφορα άσχετα, έκλαψε, παρακάλεσε, ικέτεψε με ομηρικό τρόπο όπως η Θέτις στην Ιλιάδα του Ομήρου με το πηγούνι στο γόνατό μου, γαύγισε, χτυπήθηκε χάμω, βούτηξε φαΐ εκεί που δεν τον βλέπανε, έκανε δίαιτα στη φάρμα και εδώ, έπαιξε το παιχνίδι των τύψεων .....

ΑΛΛΑ

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΟΥΦ!

Από σήμερα του ξεκίνησα την κανονική δόση για τα κιλά του από το σκυλόφαγο Chicken Soup for the Pet Lover's Soul, την κανονική και όχι τη Light!!

Συγχαρητήρια σε μένα!:cool::p:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Last edited:

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Μπραβο.... τον κατεβασες στην κατηγορια "φτερου" και τωρα θα παιζει με ευκολοτερους αντιπαλους!!!:D:D

Σοβαρα Μπραβο!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ε βαλε και μια φωτο πριν και μετα να δουμε διαφορα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εσύ ή ο σκύλος? Αν ο σκύλος, εύκολο είναι, του κάνεις δίαιτα και κάνεις ότι δεν τον ακούς να γκρινιάζει. Αν εσύ, σε συμβουλεύω να κάνεις τη South Beach Diet. Μια φίλη μου έχασε 15 κιλά σε δυο μήνες.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Χτες πήγα στην κτηνίατρο για την εξαμηνιαία κοπρανολογική εξέταση του Μουφ.*sick* Τον κουβάλησα κι αυτόνα, οπότε τον ζυγίσαμε επισήμως και ευτυχώς έχει χάσει βάρος!!:yes: Θέλει άλλο ενάμισυ κιλό για να πάει στο ιδανικό του βάρος που είναι 25 κιλά.:grin: Μιλάμε πέρσυ το Φεβρουάριο είχε φτάσει το μικρό τέρας τα 31!!:dohh: Αφού με έβριζε η κτηνίατρος για μισή ώρα ιδιαιτέρως και όχι παρουσία του Μουφ για να της δώσω την αμέριστη προσοχή μου για το βρισίδι...:rolleyes:

Επόμενη εξέταση το Φεβρουάριο για το ετήσιο τεστ για διροφιλαρίωση.... Ούτε ψύλλος στον κόρφο μου, το Μουφ θα χτυπιέται πάλι όταν τους δει να τον πλησιάζουν με τη βελόνα.....:eek::eek::D:D:D

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
sweet!μπραβο βρε Σαρα! οταν τελιεωσεις με το μουφιτο, ενημερωσε με να σε παρω διαιτολογο της Λεηλα που απο 8 πρεπει να παει 7 κ δεν ξερω πως.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
sweet!μπραβο βρε Σαρα! οταν τελιεωσεις με το μουφιτο, ενημερωσε με να σε παρω διαιτολογο της Λεηλα που απο 8 πρεπει να παει 7 κ δεν ξερω πως.
Εκανα δίαιτα στον Charlie και έχασε 700 γραμμαρια. :D
Απο 7 πήγε 6.300.
Αυτο που έκανα ήταν να κοψω μαχαιρι για 2 εβδομάδες όλες τις λιχουδιές και μείωσα ελάχιστα το φαγητο του (περιπου 2 κουταλιες της σουπας).

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Υπάρχει κι' άλλος τρόπος !!!
Εμείς χάσαμε 500 γραμ. από 8,100 που ήταν τον Ιούνιο πήγε 7,600 από το πολύ κολύμπι !!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εγώ του έχω μειώσει το σκυλόφαγο και τον ταΐζω για βάρος σκύλου των κιλών που πρέπει να είναι το Μουφ, δηλαδή 25. Επίσης του έχω μειώσει τις λιχουδιές, δηλαδή του δίνω μόνο Cheerios κατά την εκπαίδευση. Για να μη λαλήσει αντικαθιστώ τη σκυλοτροφή του κατά ένα μέρος και καμιά φορά με κονσέρβα σκυλοτροφή (όχι ολόκληρη) ή κανα κομματάκι τυρί ή κρέας μπάρμπεκιου όπως χτες. Επίσης τον βγάζω βόλτα. Από τότε που του πήρα το συντριβάνι πίνει και πάρα πολύ νερό, σχεδόν ένα γαλόνι τη μέρα που βοηθάει κι αυτό. Παλιά δεν έπινε τόσο νερό διότι το θεωρούσε στατικό πολύ γρήγορα, όσο συχνά και να του το άλλαζα.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
xm...εγω το βοιδι μειωσα την ξηρα αλλα εβαζα κονσερβα και αποτελεσμα; πηρε 300 γραμμαρια! χαχαχα! κ τρεχει κι ολας με το διαολι την χοουπ. προς το παρον, της κοβω κονσερβα και με το που τελειωσουμε χιλλς για διαρροια, βουρ ακανα λαητ. για να δουμε..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Κάτσε ένα λεπτό. Αν η Λέηλα είχε διάρροια λογικά θα πρέπει να έχασε βάρος. Οπωσδήποτε όχι με υγιεινό τρόπο, αλλά πρέπει να έχασε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog