Αλλεργική δερματίτιδα και αλλαγή τροφής

berdema

Member
24 Νοεμβρίου 2010
9
0
peiraias
γεια σας.εχω ενα τζακ ρασελ 1 ετους.εδω και καποιο διαστημα αρχισε να εχει τρελη φαγουρα μεχρι που πληγιαζε απ το ξυσιμο.ο κτηνιατρος μας εδωσε θεραπεια με κορτιζονη και καλυτερεψε για λιγο αλλα βλεπω οτι το προβλημα ξαναεμφανιζεται. ετρωγε μονο ξηρα acana puppy small breed που σκεφτομαι να την αλλαξω μηπως η αλλεργια προερχεται απο εκει. ξερετε καποια υποαλλεργικη τροφη να μου προτεινετε?
ευχαριστω πολυ

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ωωωωωωωχχχχχχχχ!!! Βάσανο! Η δική μου ήταν ακόμα πιο μικρή όταν το έπαθε! Κανονικός Ρόκι Μπαλμπόα είχε γίνει! Της δίνεις ήδη την τροφή που της δίναμε κ της πέρασε κ ακόμα τρώει αλλά όχι για κουτάβια... Η μόνη άλλη που ξέρω είναι η Orijen. Λίγο τσιμπημένη αλλά καλή. Σταματήσατε καθόλου την ξηρά τροφή? Εμείς για λίγο την ταίζαμε κοτόπουλο με λίγο ρύζι. Μέχρι να καταπολεμηθούν τα συμπτώματα...

berdema

Member
24 Νοεμβρίου 2010
9
0
peiraias
εχουν ευαισθησια τα τζακ ρασελ ε? :-( την ξηρα δεν της την εχω σταματησει καθολου..λες να αρχισω μαγειρευτο? δεν με πειραζει η τιμη για την orijen αλλα ειναι ειναι υποαλλεργικη...?

berdema

Member
24 Νοεμβρίου 2010
9
0
peiraias
οχι δεν της εκανε εξεταση. απλα ηταν τοσο εντονο το δερματικο και η φαγουρα που μαλλον μονο με κορτιζονη θα υποχωρουσε. πρεπει να την ξαναπαω αμεσα. εχει τρελαθει το καημενο..

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλυτερα να ξαναπας στον κτηνιατρο να την δεις και να ρωτησεις τον ιδιο αν θα
ηταν καλο να αλλαξεις την τροφη που της δινεις. Μπορει να φταει αυτο, μπορει να την
ενοχλει καποιο καθαριστικο με το οποιο καθαριζεις το σπιτι σου, μπορει να εχει πεσει το
ανοσοποιητικο της χιλιοι δυο λογοι.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγώ έχω αλλεργία με τους κτηνιάτρους που κάνουν "θεραπείες" χωρίς να ξέρουν τι να θεραπεύσουν..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog