Αλλαγή τροφής?????????

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Διαβάζοντας στα threads για τη διατροφή του σκύλου και ιδιαίτερα του κουταβιου, είδα ότι δεν είναι καλό να αλλάζουμε την τροφή του σκυλιού χωρίς λόγο.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί μπορεί η αλλαγή να προκαλέσει προβλήματα;

Άυτή τη στιγμή μου τελειώνει η techni-cal large puppy breed και έχοντας διαβάσει αρνητικές κριτικές στο dogfoodanalysis σκέφτομαι να την αντικαταστήσω σταδιακά.

Ο μικρός δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη τροφή, αλλά σκέφτομαι μήπως να του πάρω pro plan ή acana ή orijen.

Τι να κάνω;

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Ποιες ειναι οι αρνητικες κριτικες που εχεις διαβασει? Νομιζεις οτι η proplan ειναι καλυτερης ποιοτητας τροφη? Τις acana & orijen εχεις βρει "ορυχειο" να τις αγοραζεις? Γιατι απ'οτι γραφουν αρκετοι χρηστες του φορουμ, το να ψαχνεις να βρεις καταστημα που να την εχει και να μπορει να την προμηθευει επαρκως ειναι σαν να ανοιγεις ορυχειο ψαχνοντας για χρυσο. Οι συγκεκριμενες τροφες χανουν τους πελατες τους οχι λογω της ποιοτητας τους, αλλα λογω της ανεπαρκειας τους στην αγορα.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Αφου εχεις διαβασει τα σχετικα thread καπου σιγουρα θα εχει παρει το ματι σου...
''Μην αλλαζετε τροφη αν δεν υπαρχει σημαντικος λογος''....
Ασε τα τι λεει ο καθενας και κρινε μονος σου..Αν το σκυλι σου ειναι μια χαρα μην του αλλαξεις τιποτα!!!

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Και εγώ την ίδια τροφή με εσένα χρησιμοποιώ περίπου, αντί για large είναι mini. Εσύ την βρήκες στο dogfoodanalysis, γιατί εγώ τη συγκεκριμένη δεν την είδα (μόνο τη γενική για κουτάβια) αλλά μπορεί να μην έψαξα καλά αν και την έβαλα με την πλήρη ονομασία της και δεν μου την έβγαλε. Αλήθεια τι έχεις ακούσει; Εμένα η κτηνίατρος μου ειπε οτι είναι καλή. Επίσης για την technical την βρίσκεις εύκολα; Το κοντινό μου pet shop δεν τη φέρνει (πλέον), μάλλον δεν πούλαγε.

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Αν την τρώει με όρεξη κ είναι πλήρης η τροφή,τι λόγο έχεις να την αλλάξεις?
Από όσο έχω καταλάβει,καμία ξηρά δεν είναι τέλεια.
Προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν είναι διάρροια αν δε τη δώσεις σταδιακά.