Αλλαγή τροφής

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.732
7.230
Κοίταξε να δεις, αυτό που προσπαθεί να σου εξηγήσει η Αννούκο είναι ότι ΑΠΑΞ και έχει διάρροια τότε πρέπει να αντιμετωπίσεις πρώτα η διάρροια και μετά γυρνάς σε ότι τροφή έχεις επιλέξει.

Που σημαίνει ρύζι (που "στουμπώνει", γι'αυτό φαίνεται να καλυτερεύει τώρα που του δίνεις ρύζι) και άπαχο λευκό κρέας (aka κοτόπουλο στήθος). Τώρα το να δίνεις κροκέτα με όλα τα λίπη και τις πρωτεϊνες και όλα τα άλλα συστατικά που έχει δε βοηθάει τόσο όσο το κοτόπουλο. Το ρύζι εννοείται χρειάζεται για να σφίξει. Δίαιτα πρέπει να του κάνεις πρώτα για να ηρεμήσει το γαστρεντερικό του και μετά σιγά σιγά δίνεις και την τροφή - και η αλλαγή έπρεπε να είχε γίνει σταδιακά, οπότε και δεν θα τον πείραζε εξαρχής.

Κοινώς, εσύ μικρός όταν είχες το στομάχι σου τι σου δινε η μαμά σου? Ρύζι με κοκκινιστό ή ρύζι με στεγνό κοτοπουλάκι μέχρι να περάσει?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
πόσο πληρώνεις γι΄αυτό;
[h=1]ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Δημητριακοί καρποί, κρέας πουλερικών και προϊόντα επεξεργασίας κρέατος, λίπη και έλαια, φυτικά υποπροϊόντα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.[/h]

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
με 30 ευρώ μπορείς να αγοράσεις περίπου 60 κιλά πλατάρια κοτόπουλου .....
ποσότητα για να ταΐζεις τον σκύλο σου 4 μήνες -τουλάχιστον, ποιοτική τροφή και όχι σκουπίδια...

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ταρα συγνωμη κιολας αλλα μονο πλαταρια θα δινει στο κουταβι?
Πραγματικα απορω πως προτεινεις barf σε μελος που εχει πληρη αγνοια σε βασικα πραγματα διατροφης για τον σκυλο του.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
1/ δεν προτείνω τίποτα....
2/ φέρνω απλά ένα παράδειγμα σύγκρισης τιμής/ποιότητας προκειμένου το μέλος να αρχίσει να ψάχνει το θέμα περισσότερο (το κρέας (πλατάρι ? ) πρέπει να είναι η βάση του μενού του σκύλου σε αντίθεση με τους.... ''δημητριακούς καρπούς'')

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Με μισο ευρω το κιλο θα παρω φτερουγες κοτοπουλου?
Απο που ακριβως , για να παρω και για εμενα.
Δεν ξερω αν η ξηρα ειναι καλυτερη απο μπαρφ ή μαγειρευτο ή το αντιστροφο.
Μπορει καποια τροφη να ειναι καλυτερη , μπορει και οχι.
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ακολουθω οδηγιες κτηνιατρου για την τροφη του και οτιδηποτε αλλο.
Εκεινος μου προτεινει και μου αναλυει με επιχειρηματα για το σωστο και δεν κανω αυτα που λεει γιατι απλα τα ειπε.
Αυτα που λεει βεβαια εχουν ενα βαρος , γιατι αυτη ειναι η δουλεια του. Οταν αυτος μαθαινε σε σχολη τι ειναι το σωστο και τι οχι εγω δεν ηξερα τι ειναι ο σκυλος ακομα.
Υπαρχουν σκυλια που εζησαν 20 χρονια με ξηρα τροφη , αλλα εζησαν τοσα με αποφαγια και αλλα με μπαρφ. Επομενως ελα και πες μου εσυ ποια η διαφορα στην μακροζωια και ευημερια του σκυλου?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog