Αλλαγή τροφής

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
αρα λοιπον και οι εταιριες που εχουν τροφες puppy για τη συγκεκριμενη ρατσα και συστηνουν χρηση εως 12 μηνες και μετα να πανε στην adult παλι δεν ξερουν τι τους γινεται,,,,,,, γιατι συνεργαζονται με επιστημονες κτηνιατρους και διατροφολογους για την συσταση των τροφων ξεχωριστα σε καθε ρατσα.............. κατι εχεις μπερδεψει,,, την ποσοτητα λενε οι εκτροφεις να προσεχετε να μην ειναι παρα πολυ και σε υπερβολικη ποιοτητα πρωτεινων βιταμινω μεταλλων και λοιπον ιχνοστοιχειων,, ,,,,, και γινει υπερβαρο το σκυλι και αναπτυχθει πολυ γρηγορα με αφυσικο και ανεξελεκτο τροπο.....και αποκτησει τα προβληματα που ειναι σιγουρο κατα 99% οτι θα αποκτησει,,, οχι να το υποσιτιζεται απο θεμα βιταμινων πρωτεινων και αλλων θρεπτικων συστατικων που εχουν οι puppy τροφες,,,,,,στη φαση της αναπτυξης με adult τροφες που ειναι για συντηρηση,,,,

το θεμα ξεκιναει στραβα μονο και μονο γιατι υπαρχει αυτη η ρατσα και εσεις με το να τα αγοραζεται ενθαρυνεται τους εκτροφεις να αναπαραγουν και αλλα τετοια δυστηχισμενα πλασματα ,,,,,,,,,

τωρα αν εσυ αγοραζεις επι 30 χρονια γαλλικα με τετοια προβληματα σιγουρα βασανιζεις και τον εαυτο σου εκτος και αν τα δικα σου σκυλια εχουν το κοκαλακι της νυχτεριδας και το τετραφυλλο τριφυλι και δεν τα αγγιζει η καταρα των γαλλικων....

bullkirkh

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
220
0
rodos
καλησπερα παιδια και καλος σας βρισκο ,ειμαι καινουριος στο φορουμσας ,καινουριοσ bullmastiffas ,καινουριος στην ελλην γραφη ,μην παρεκσηγητε τα λαθη:rolleyes::D εχω αποριεεεεεεεεεεεεεεες το κουταβι ειναι 7 εβδομαδον θυλικο 5 κιλα εφιγε απο την μανα του πριν 10 μερεσ γεια να σοθει ,τα υπολοιπα σκιλια (4) δεν τα καταφεραν .......1 . διατροφη ... περνονταστο πιγα και πειρα μια παπι τροφη ροαγιαλ,,μετα σασ διαβασα και εχο παρι acana pupy, με αποτελεσμα την προτι εβδομαδα να μοθ τροη 300γραμαρια και τορα που τοθ δινο αναμικτη γεια να μην πετακσο την ροαγιαλ,και γεια να φαη πρεπει να την ταισο εγω ????????? αν τησ το δοσο στο χερι μου ,κανενα προβλιμα τροηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog