Καλησπέρα, δίνω στον μικρό την Gemon medium πότε με κοτόπουλο και πότε με σολομό. Άρχισα αυτήν, μετά από δύο μήνες με Ecopet. Ο λόγος ότι δεν την έτρωγε με όρεξη, και το ίδιο συμβαίνει και με αυτήν ( για αυτό και οι αλλαγές στη "γεύση"). Δεν τρελαίνεται για να φάει, τελευταία, θα πρέπει να έχει πεινάσει αρκετά. (Τσεκάραμε για θέμα υγείας είναι υγιής).
Για της gemon:
ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Ακατέργαστες πρωτεΐνες 31,00%, ακατέργαστα έλαια και λίπη 16,00%
• Κρέας και παράγωγα κρέατος 28% (εκ των οποίων φρέσκο κοτόπουλο κατ’ ελάχ. 10%)
Σκέφτομαι να αλλάξω μόλις τελειώσει το σακούλι (Γενικά τα 3kg, κρατάνε περί τις 20 μέρες, λίγο παραπάνω αν δεν φάει πολύ). Οπότε κοιτάζω περίπου για τόσο, να μας κρατάει ένα μήνα. Να θυμίσω πως είναι 11kg ο Ρόκυ. Έχω καταλήξει σε αυτές, αν και δεν ξέρω ακόμη να αναλύω καλά τα συστατικά. Ποια πιστεύετε πρέπει να προτιμήσω; Όποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη
Για της gemon:
ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Ακατέργαστες πρωτεΐνες 31,00%, ακατέργαστα έλαια και λίπη 16,00%
• Κρέας και παράγωγα κρέατος 28% (εκ των οποίων φρέσκο κοτόπουλο κατ’ ελάχ. 10%)
Σκέφτομαι να αλλάξω μόλις τελειώσει το σακούλι (Γενικά τα 3kg, κρατάνε περί τις 20 μέρες, λίγο παραπάνω αν δεν φάει πολύ). Οπότε κοιτάζω περίπου για τόσο, να μας κρατάει ένα μήνα. Να θυμίσω πως είναι 11kg ο Ρόκυ. Έχω καταλήξει σε αυτές, αν και δεν ξέρω ακόμη να αναλύω καλά τα συστατικά. Ποια πιστεύετε πρέπει να προτιμήσω; Όποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη