Αυτή πρώτη φορά την ακούω! Λέει πως είναι super premium και έχει αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου άρα απ'ότι λένε τα παιδιά καλή ακούγεται! Ακατέργαστη πρωτείνη σημαίνει κρέας?και αυτη ειναι πολυ καλη, τα 20 κιλα γυρω στα 38 ευρω!
Farmina Team Breader Top | ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΤΟΥ
Δεν ισχύει πάντα αυτό... αν η εταιρεία θέλει να ξεγελάσει κάνει split το καλαμπόκι που ουσιαστικά είναι ένα συστατικό κ το χωρίζει σε καλαμπόκι - καλαμποκάλευρο - γλουτένη καλαμποκιού κ έτσι καταλήγουν να ακολουθούν το κρέας στην σύσταση γιατί εμφανίζονται σαν 3 διαφορετικά συστατικάο γενικός κανόνας είναι το πρώτο συστατικό να είναι κρέας/ψάρι και μάλιστα συγκεκριμένο (πχ κοτόπουλο και όχι άλευρα πουλερικών - τρέχα/γύρευε) και όχι να είναι πρώτο ρύζια, σιτάρια, 'άχυρα.' (ΠΟΛΥ γενικός μπούσουλας, το τονίζω!!)
Δεν ισχύει πάντα αυτό... αν η εταιρεία θέλει να ξεγελάσει κάνει split το καλαμπόκι που ουσιαστικά είναι ένα συστατικό κ το χωρίζει σε καλαμπόκι - καλαμποκάλευρο - γλουτένη καλαμποκιού κ έτσι καταλήγουν να ακολουθούν το κρέας στην σύσταση γιατί εμφανίζονται σαν 3 διαφορετικά συστατικά
Το πιο τίμιο θεωρώ οτι είναι όταν η εταιρεία γράφει το ποσοστό του κρέατος κ όχι σε ποια θέση στην σειρά βρίσκεται το κρέας
Calcium: 1.20% Crude Ash: 5.80% Crude Fiber: 2.00% Phosphorus: 0.90% Crude fat: 21.50% Crude protein : 28.50% Moisture: 9.00% | |
Αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου,καλαμπόκι,λίπος κοτόπουλου,ρύζι,φυτικό λάδι,ξηρά υπολείμματα τεύτλων πολτοί,χαρουπιές,χλωριούχο νάτριο,αφυδατωμένη μαγιά μπύρας Κι εγώ από τα παραπάνω προσπαθώ να βγάλω άκρη για την team breader! Πως σου φαίνεται? |
Κατάλαβα! Ευχαριστώ! Άρα έχω να ψάχνω ακόμη πολλά όπως βλέπω!Ακατέργαστη πρωτείνη δεν σημαίνει κρέας αλλά το ποσοστό πρωτείνης που περιέχεται στην τροφή. Μπορεί να είναι υψηλής ποιότητας όπως από κρέας, αβγά κλπ αλλά μπορεί να είναι και από άλλα συστατικά.
Την είδα κι εγώ αυτή την τροφή αλλά δεν την έχει κανείς κοντά μου οπότε δε μπορώ να την προμηθεύομαι εύκολα.. Θα το ψάξω λίγο ανάμεσα στη cibau και την team breader και ελπίζω να διαλέξω την καλύτερη..εγω αυτη τη βλεπω τιμια τροφη,,, emiment... 15 κιλα 42 ευρω,,,
Κρέας κοτόπουλου (28 %), καλαμπόκι, ρύζι, άλλα σιτηρά, λίπος πουλερικών(4,5 %), ψάρια,αμινοξέα αποστάγματος(λυσίνη και μεθειονίνη),έλαιο ινδοκάρυδου, ιχθυέλαιο, λιναρόσπορος, πολτός τεύτλων, μάνναολιγοσακχαρίτες(MOS), σύμπλεγμα βιταμινών και μικροστοιχείων,χηλικού μαγγανίου, ψευδάργυρου και σεληνίου, χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη.
Το βασικό δεν είναι είναι τι θα επιλέξεις εσύ αλλά ο σκύλος σου. Τι εννοώ με αυτό; Κάποια τροφή βάσει συστατικών, όπως εμείς κρίνουμε, μπορεί να είναι καλύτερη από κάποια άλλη που φαίνεται υποδεέστερη και παρόλα αυτά να μην του κάθεται με τίποτα. Δηλαδή να έχει διάρροιες, να μυρίζει άσχημα, να έχει χάλια τρίχωμα κτλ.Την είδα κι εγώ αυτή την τροφή αλλά δεν την έχει κανείς κοντά μου οπότε δε μπορώ να την προμηθεύομαι εύκολα.. Θα το ψάξω λίγο ανάμεσα στη cibau και την team breader και ελπίζω να διαλέξω την καλύτερη..