Κατ'αρχήν να πω ότι ταϊζω ξηρά (όχι όμως γιατί πιστεύω ότι είναι η καλύτερη τροφή αλλά απλά γιατί χρειάζομαι 20 δευτερόλεπτα προετοιμασία, όσο δηλαδή να την βάλω στο μπολάκι του). Παίρνω ακριβή ξηρά (την οποία εγώ θεωρώ καλή, λόγω συστατικών και από αυτά που βλέπω στο σκύλο μου) και για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι'αυτόν, εφόσον δεν μπορώ -λόγω χρόνου κυρίως- να του δίνω μαγειρευτό ή barf). Το ότι του δίνω όμως ξηρά, δεν μπορεί να με κάνει να μην εκφράσω ότι όσο καιρό διαβάζω αυτό το φόρουμ, δεν έχω ξαναδιαβάσει πιο ανεδαφικά (και δυστυχώς τόσο αγενώς απόλυτα που τα κάνει ακόμα περισσότερο κενά) κείμενα από του vet. Δεν είναι αναγκαστικά κακό να είναι κάποιος αλλαζόνας, όταν η πνευματική του κατάσταση ή η επιστημονική του κατάρτιση το επιτρέπει ή τέλος πάντων το δικαιιολογεί, κάτι που δυστυχώς ολοφάνερα δεν ισχύει στην περίπτωσή σου vet. Όσο για το ότι η Hills είναι κορυφαία, σύμφωνα με την επιστημονική και τεκμηριωμένη ως προς τούτο γνώμη σου, δεν το σχολιάζω καν (και για να σε προλάβω, την έδινα για αρκετό καιρό).