ο νοτακος μου ειναι boxer δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τις τροφες επαιρνα και προ πλαν και ροαγιαλ και χιλς αλλα πιστευω οτι το μαγειρευτο ειναι οτι καλυτερο λιγο που το συζητησα με τον εκπαιδευτη ..και μου ειπε να το αρχισω αν το παρω αποφαση οσο πιο γρηγορα μπορω!Δεν νομιζω να πρεπει να περιμενω να μεγαλωσει ισα ισα πιστευω θα ειναι πολυ καλυτερο στην αναπτυξη του !
οι τροφες που λες ειναι οι πιο κορυφαιες στον κοσμο ! εχουν δικα τους κεντρα οπου κανουν δοκιμες στα παντα ...! δεν γινεται να μην μενεις ικανοποιημενη...
και βασικα πως το εννοεις δεν εισαι ικανοποιημενη? περιμενες να δεις κατι στο σκυλο και αν ναι τι? και δεν το εχεις δει?
εντελως φιλικα στα λεω αυτα...
και κατι ακομα δεν ξερω τι σου ειπε ο εκπαιδευτης αλλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ το μαγειρεμενο να ειναι καλυτερο απο τις δυο αυτες τροφες(για να μην πω απο το 40% των τροφων)
για ενα βασικο λογο.. Ειναι Ισορροπημενες!!! και το πως βρηκαν τις σωστες αναλογιες στο εξηγησα παραπανω...(ερευνητικα κεντρα με δεκαδες κτηνιατρους και αλλους επιστημονες μεσα)
αρα το να μαγειρευεις δεν μπορει να ειναι καλυτερο. γτ δεν θα εχει την ακριβια που πρεπει...
το αυγο με το τσοφλι μην το δοκιμασεις...Επικυνδινο μου ακουγεται..και βασικα γιατι να μπεις σε τετοιους μπελαδες??? αφου οι καλες τροφες ειναι Εγγυηση.
δεν ξερω..
παντως με μια καλη τροφη στις σωστες δοσεις.... και γυμναστικη τοboxer σου θα ειναι σουπερ.
και αν θες μια στο τοσο δωστου και κατι μαγειρευτο...(κοτοπουλο,μοσχαρι,ριζι η οτι σου πει ο κτηνιατρος σου)
Επισης αν ταιζεις το σκυλο σου με καλη τροφη δεν χρειαζονται συμπληρωματα...!
ελπιζω να βοηθησα..
ΥΓ. σε παρακαλω εξηγησε μου τι εννοεις δεν ικανοποιηθηκες απο τις τροφες...
Γιατι ρωταω? γιατι μπορει να θες (για τους δικους σου λογους) ο σκυλος να γινει τουμπανο,μυωδες... ! αυτο το κανει μια τροφη καναδεζικη η οποια "φουσκωνει" το σκυλο γιατι ειναι τερμα πρωτεινες.αυτο ομως μπορει να ικανοποιει καποιον αλλα διαλυει τα νεφρα του σκυλου...
για αυτο ρωταω για να δω τι ακριβως ζητας..