Το κατάλαβα ότι ήταν για τον Λαυρέντη.ελπίζω να κατάλαβες ότι πήγαινε στον Λαβ με το αιμοδιψές σκυλί
Πήρα την finest grain-free απλά γτ αυτή έτυχε. Ότι σου πω είναι το δικό μου μυαλό μου δν είναι ανάγκη να συμφωνήσεις εννοείται. Μου λες λοιπόν κυρία μου με πηχιαία γράμματα ότι έχεις 80% ζωική πρωτείνη? Πάρα πολύ ωραία. Τι είδους σοβαρή ανάλυση είναι αυτό το 45% πουλερικά κ 35% πουλερικά???
Αλλο το πρώτο πουλερικό, άλλο το δεύτερο? Κ αν ναι, για τι πουλερικά μιλάμε? Φασιανό? Κοτόπουλο? Γαλοπούλα? Πέρδικα? Πες μας να μας φύγει η απορία! Το ίδιο κάνει κ από κάτω, αποφεύγει να δεσμευτεί ότι είναι κοτόπουλο. Έχοντας ψάξει, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχει υποπροιόντα. Που σημαίνει ράμφη, πόδια, you name it. Κ κανείς δν μπορεί να μου περιορίσει την φαντασία, αφού δν το έκανε η ίδια η εταιρία.
Αν θες σου δείχνω την διαφορά με την δική μου κ δν σου λέω κ ποια είναι. ΔΕΝ είναι acana
Το να είναι υποπροϊόντα δεν είναι μεμπτό, μήπως βάζει κάποια εταιρεία μόνο φιλέτο; Για πολλούς ανθρώπους, όχι για μένα, τα κοτοπόδαρα και τα λυριά είναι λυχουδιά. Άλλο υποπροϊόν και άλλο παράγωγο όπως είναι τα κρεατάλευρα.