Κοιτάω καιρό τώρα το συγκεκριμένο τύπο διατροφής και είμαι ένα βήμα πριν την αλλαγή. Δεν βιάζομαι καθόλου, θα κάνω την αλλαγή όταν εγώ θα είμαι έτοιμος! Να σημειώσω οτι δεν έχω ταίσει barf ποτέ μου.
•Το όλο post έχει να κάνει με barf του εμπορίου
Πέρα απτο μάδημα δεν έχω κάποιο άλλο παράπονο απτην ξηρά που του δίνω (Sams field). Ρώτησα την κτηνίατρο μου και μ είπε ότι μαδάει σαν "ράτσα" (αδέσποτος ήταν). Με βούρτσισμα βέβαια και λίγο ελαιόλαδο καθημερινά σχεδόν κάπως το κρατάμε. Στην ξηρά βάζω πάρα πολύ μικρή ποσότητα κονσέρβας/ρυζιού για σκύλο/ ζυμαρικών για σκύλο απλά για τη γέυση.Είναι 9-10 μηνών απόσο μου έχει πεί η κτηνίατρος 18 κιλά.
Οι λόγοι που αποφάσισα να γυρίσω σε barf έιναι πράγματα που τα έχω δεί μόνος απο σκυλιά φίλων αλλά και απο άλλες πηγές:
•Αριστα αποτελέσματα εξετάσεων(ειναι άριστα στην υγεία του και ο δικός μου).
•Σχεδόν καθόλου τριχόπτωση.
•Δεν μυρίζει η ανάσα τους.
•Δεν είναι καθόλου επιθετικά όπως έχω ακούσει από "φανατικούς" της ξηράς.
•Τρώνε επίσης με όρεξη.
•Λιγότερα κόπρανα.
•Πολύ όμορφο τρίχωμα.
•Κρέας φρέσκο και όχι σε σκόνη.
Αυτό που χρειάζομαι ιδιαιτέρως την γνώμη σας ειδικά απο γνώστες barf έιναι:
•Τόν πιο ασφαλή τρόπο μετάβασης απτην εμπειρία σας.
•Εταιρίες που σας άφησαν ικανοποιημένους
•Συμβουλές σαν πιο έμπειροι στη barf.
Απο εταιρίες η "therawco" και η "voldog" αξίζουν απότι βλέπω απτα σκυλιά φίλων. Στη "voldog" βέβαια έχω διαβάσει κάποιες περιπτώσεις που δεν έμειναν ικανοποιημένοι.
Λέω οχι στην diy barf ξεκάθαρα λόγω εμπειρίας αν και δεν θα με δυσκολέψει καθόλου αργότερα που έχω σαν σκοπό να την φτιάχνω εγώ.
•Το όλο post έχει να κάνει με barf του εμπορίου
Πέρα απτο μάδημα δεν έχω κάποιο άλλο παράπονο απτην ξηρά που του δίνω (Sams field). Ρώτησα την κτηνίατρο μου και μ είπε ότι μαδάει σαν "ράτσα" (αδέσποτος ήταν). Με βούρτσισμα βέβαια και λίγο ελαιόλαδο καθημερινά σχεδόν κάπως το κρατάμε. Στην ξηρά βάζω πάρα πολύ μικρή ποσότητα κονσέρβας/ρυζιού για σκύλο/ ζυμαρικών για σκύλο απλά για τη γέυση.Είναι 9-10 μηνών απόσο μου έχει πεί η κτηνίατρος 18 κιλά.
Οι λόγοι που αποφάσισα να γυρίσω σε barf έιναι πράγματα που τα έχω δεί μόνος απο σκυλιά φίλων αλλά και απο άλλες πηγές:
•Αριστα αποτελέσματα εξετάσεων(ειναι άριστα στην υγεία του και ο δικός μου).
•Σχεδόν καθόλου τριχόπτωση.
•Δεν μυρίζει η ανάσα τους.
•Δεν είναι καθόλου επιθετικά όπως έχω ακούσει από "φανατικούς" της ξηράς.
•Τρώνε επίσης με όρεξη.
•Λιγότερα κόπρανα.
•Πολύ όμορφο τρίχωμα.
•Κρέας φρέσκο και όχι σε σκόνη.
Αυτό που χρειάζομαι ιδιαιτέρως την γνώμη σας ειδικά απο γνώστες barf έιναι:
•Τόν πιο ασφαλή τρόπο μετάβασης απτην εμπειρία σας.
•Εταιρίες που σας άφησαν ικανοποιημένους
•Συμβουλές σαν πιο έμπειροι στη barf.
Απο εταιρίες η "therawco" και η "voldog" αξίζουν απότι βλέπω απτα σκυλιά φίλων. Στη "voldog" βέβαια έχω διαβάσει κάποιες περιπτώσεις που δεν έμειναν ικανοποιημένοι.
Λέω οχι στην diy barf ξεκάθαρα λόγω εμπειρίας αν και δεν θα με δυσκολέψει καθόλου αργότερα που έχω σαν σκοπό να την φτιάχνω εγώ.