Αλλαγή Τροφής

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Έχω δυο σκυλιά ένα ημίαιμο Λαμπραντόρ και ένα ....... ε, ημίαιμο κανείς δεν ξέρει τι είναι και δεν με νοιάζει κιόλας. Λοιπόν επειδή το Λαμπραντόρ ο Φιλίπ, έχει ευαίσθητο στομάχι (γενικά είναι κακοτερένιος που λέμε εδώ στην Κρήτη, (τον πήρα με ερλίχια, παρουσίασε αλλεργία στο scalibor και ένα σωρό άλλα), μέχρι να βρώ μια ξηρά τροφή είδα και έπαθα. Τελικά με την προτροπή της κτηνιάτρου κατέληξα στην Acana Αdult Breed και βρήκα την υγειά μου. Πέρα από ότι την λατρεύουν, ο Φιλίπ σταμάτησε να έχει διάρροιες και να κάνει εμετό κάθε τρεις και λίγο. Το Petshop από το οποίο την παίρνω μου είπε ότι σε λίγο καιρό θα την αποσύρουν τη συγκεκριμένη συσκευασία (13 κιλά, 62 ευρώ) και θα την αντικαταστήσουν με 11κιλη συσκευασία στην ίδια τιμή και με 13κιλη στα 75+. Θέλω να ρωτήσω 1ον ισχύει αυτό που μου είπε ή με κοροιδεύει; 2ον αν όντως ισχύει, υπάρχει τροφή χαμηλή σε σιτηρά, καλαμπόκι κ.λπ σε καλό συνδυασμό τιμής/ποσότητας;

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Με μια μικρή και γρήγορη έρευνα που έκανα σε κατάστημα που έχει και e-shop, αλλά και στο site που παρέθεσε η @l.Kyveli βρήκα ότι, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει νέους κωδικούς κάτω από την γενική ονομασία "Heritage". Όντως, σε αυτή την κατηγορία οι μεγάλες συσκευασίες είναι 11 kg και κοστίζουν περίπου 70 ευρώ. Υπάρχει όμως και η κατηγορία "Classics", στην οποία ανήκει η τροφή που παίρνεις (αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος).

Στείλε τους ένα e-mail καλού κακού. Κι αν δεν την αποσύρουν, μπορείς να συνεννοηθείς με το pet shop, αν μπορούν να σου φέρνουν 1-2 συσκευασίες όταν κάνουν μαζικές παραγγελίες.

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Με μια μικρή και γρήγορη έρευνα που έκανα σε κατάστημα που έχει και e-shop, αλλά και στο site που παρέθεσε η @l.Kyveli βρήκα ότι, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει νέους κωδικούς κάτω από την γενική ονομασία "Heritage". Όντως, σε αυτή την κατηγορία οι μεγάλες συσκευασίες είναι 11 kg και κοστίζουν περίπου 70 ευρώ. Υπάρχει όμως και η κατηγορία "Classics", στην οποία ανήκει η τροφή που παίρνεις (αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος).

Στείλε τους ένα e-mail καλού κακού. Κι αν δεν την αποσύρουν, μπορείς να συνεννοηθείς με το pet shop, αν μπορούν να σου φέρνουν 1-2 συσκευασίες όταν κάνουν μαζικές παραγγελίες.
Αυτό ακριβώς ου είπες θα κάνω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη σγκεκριμένη τροφή. Αλλά αν είναι να δίνω 60+ ευρώ θέλω να τα δίνω για παραπάνω από 11Kg.

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
"Καλημέρα σας !!

Χαιρόμαστε πολύ που ακούμε ότι παραμένετε ικανοποιημένος και είμαστε σίγουροι ότι και με τη νέα συνταγή ACANA Prairie Poultry θα κατενθουσιαστείτε.
Ναι αληθεύει ότι αυτή η μία συνταγή αποσύρεται, εδώ και 5 χρόνια το προσπαθούσε η Champion Petfoods να το πετύχει αλλά έβρισκε μεγάλη αντίσταση καθώς ήταν η πιο οικονομική συνταγή αλλά και η εύκολη για μετάβαση από συμβατικές τροφές για κατοικίδια. Πλέον ομως πιστεύουμε ότι η προμηθεύτρια εταιρία κατάφερε να βγάλει μία σειρά με τρεις διαφορετικές συνταγές (κοτόπουλο, ψάρι, κόκκινα κρέατα) που μπορούν επάξια (ίσως και καλύτερα) να εκπροσωπήσουν την παλιά ACANA Adult Dog. Η Champion Petfoods άλλωστε οποιαδήποτε αλλαγή κάνει, την κάνει για να βελτιώσει τη θρέψη και τη νοστιμιά των συνταγών της.

Από το νέο έτος θα αναρτηθούν στην σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/Kompa.gr/) αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα μας (http://kompa.gr/products/food-4/acana/dog-all).

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεση σας.
Καλή σας εβδομάδα.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τους αριθμούς λογαριασμών μας:
Συνεργαζόμενες Τράπεζες!!
Στη διάθεση σας
Ευαγγελία

Θρακομακεδόνων 58
Αχαρναί - 13671
Τηλ: 210-246.4477
www.kompa.gr"
Μόλις μου απάντησαν. Ναι σε λίγο καιρό η Adult Dog δεν θα υπάρχει στα ράφια.