Ακόμα να μάθει να κατουράει έξω!

28 Μαϊου 2012
12
0
Σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος γιατί ο καθένας θέλει κάτι διαφορετικό απο το σκυλί του, οπότε ο δρόμος προς την επιτυχία έχει πολλά μονοπάτια :D
Πολυ σημαντικη φραση κατ'εμε κι αυτο κραταω.Με το σχεδον 6 μηνων Κινγκ τσαρλς που εχω,το crate το αφησα μονο για κανενα 2μηνο,επειτα τον αφηνα ελευθερο το βραδυ μες στο δωματιο του με κλειστη πορτα ομως (και αμεσως αρχισε να κοιματε πιο ευκολα χωρις να κλαιει τα βραδυα και χωρις να κλαψουριζει απ τα 6 χαραματα),οποτε πανα για την αναγκη του,του την εχω για το βραδυ κυριως,διοτι πινει και νερο αρκετο,ειδικα τωρα το καλοκαιρι.Παντως σε αντιθεση με τον εκτροφεα που μου χε πει να μην εχει νερο το βραδυ(δε καταλαβαινω το λογο),η κτηνιατρος μου ειπε απαραιτητα να εχει το ζωντανο προσβαση σε νερο τα βραδυα(και αυτο κανω).Αλλωστε σηκωνεται πολλες φορες για νερο.Αυτο διοτι αναφερθηκε το θεμα του νερου.
Καλη επιτυχια φιλε μου.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Πολυ σημαντικη φραση κατ'εμε κι αυτο κραταω.Με το σχεδον 6 μηνων Κινγκ τσαρλς που εχω,το crate το αφησα μονο για κανενα 2μηνο,επειτα τον αφηνα ελευθερο το βραδυ μες στο δωματιο του με κλειστη πορτα ομως (και αμεσως αρχισε να κοιματε πιο ευκολα χωρις να κλαιει τα βραδυα και χωρις να κλαψουριζει απ τα 6 χαραματα),οποτε πανα για την αναγκη του,του την εχω για το βραδυ κυριως,διοτι πινει και νερο αρκετο,ειδικα τωρα το καλοκαιρι.Παντως σε αντιθεση με τον εκτροφεα που μου χε πει να μην εχει νερο το βραδυ(δε καταλαβαινω το λογο),η κτηνιατρος μου ειπε απαραιτητα να εχει το ζωντανο προσβαση σε νερο τα βραδυα(και αυτο κανω).Αλλωστε σηκωνεται πολλες φορες για νερο.Αυτο διοτι αναφερθηκε το θεμα του νερου.
Καλη επιτυχια φιλε μου.
αυτο το εκανα και εγω! κρατε και μετα σε δωματιο για να κοιμαται πιο καλα! και εκει την πατησα γτ κλαιει οποτε κλεινει η πορτα και πλεον μεχρι να παω στο πατρικο μου και να μην ενοχλω κανεναν γτ κλαιει πολυ στο κρατε και εδω μ κανουν παρατηρηση , κοιμαται στο κρεββατι. ασε που στο δωματιο τον πρωτο καιρο δεν εκανε τπτ και μετα πηγαινε σε μια γωνια και κατουρυσε!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
πως ξεχωριζεις σε ενα αρσενικο οτι εκανε την αναγκη του και δεν μαρκαρει?? εχω μετρησει τις φορες που σηκωνει ποδι σε μια βολτα και εναι 15 .σαφως και τις 10 ειναι μαρκαρισμα. το θεμα ειναι στην βολτα απλα για τσισα ποσες φορες πρεπει να τον αφηνω? και πως θα καταλαβαινω οτι το αλλο ειναι μαρκαρισμα?

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
με την μετακομιση στο καινουργιο σπιτι , ο σκυλος εχει συγκεκριμενο ωραριο που κατεβαινει για τις αναγκες του. το θεμα ειναι οτι στο δωματιο του που υπαρχει και το κρατε εχει μαθει να κρατιεται στο υπολοιπο σπιτι τον αφηνω για λιγο να περιπλανιεται και αυτο μονο με την επιτηρηση μου. αλλα μολις βρει πατακι η χαλι συνηθως σταζει και 1 η 2 σταγονες. τις τελευταιες 2 βδομαδες που τον εχς σε προγραμμα δεν το εχει κανει , αλλα φοβαμαι να τον αφησω μηπως παει και κατουρησει στα χαλια! καμια λυση βρε παιδια! αυτος οπου βρει χαλι η πατακι αφηνει το στιγμα του

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
Να ρωτησω κατι αν και δεν ειμαι πολυ "εμπειρος" ...Στις υπολοιπες δραστηριοτητες του , εκτος απο την αναγκη του, το ΜΗ υπαρχει; το ακουει; το καταλαβαινει;

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
αυτο ειναι ενα θεμα που θελει ακομα εκπαιδευση! το ΜΗ δεν το καταλαβαινει σαν κατι το οποιο δεν πρεπει να κανει. ενω τις υπολοιπες εντολες τις κατανοεί αυτην ακόμα όχι

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
αυτο ειναι ενα θεμα που θελει ακομα εκπαιδευση! το ΜΗ δεν το καταλαβαινει σαν κατι το οποιο δεν πρεπει να κανει. ενω τις υπολοιπες εντολες τις κατανοεί αυτην ακόμα όχι
εμενα ειναι 3 μηνων και κατι και απο την πρωτη μερα προσπαθησα να μαθω το ΜΗ και μετα ολα τα υπολοιπα ...αν και θα μιλησουν εμπειροτεροι απο εμενα , νομιζω οτι πρωτα εκει πρεπει να εστιασεις και τα υπολοιπα θα ερθουν ...

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ειναι 14 μηνων. δεν ειναι μικρος! το θεμα ειναι οτι το εχω προσπαθησει να του λεω μη οταν το κανει και το βλεπω εκεινη την ωρα και επειδη καταλαβαινει οτι ειναι κακο την επομενη φορα παει και τα γλυφει. και σταματησα να τον μαλωνω

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
και τι ακριβως χρησημοιποεις σαν φραση οταν κανει κατι μη επιθυμητο , ειτε ειναι η αναγκη του εντος σπιτιου , ειτε ειναι δαγκωμα ,ειτε ειναι να αναβαινει στο τραπεζι την ωρα του φαγητου και πολλα αλλα;

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
το ΜΗ αλλα ολα αυτα τα εχει σταματησει που ανεφερες. ουτε δαγκωνει , ουτε ανεβαινει στο τραπεζι-περιμενει σε σταση κατσε να τελειωσω το φαγητο και να του δωσω ενα μεζεδακι.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Μα το "μη" και το "μπράβο" είναι τα πρώτα πράγματα που μαθαίνει ένα κουτάβι. 14 μηνών δεν δικαιολογείται να μην το ξέρει. Το λες με αυστηρή φωνή;

Δοκίμασε άλλη λέξη "φούι", "μπάστα", ...

Nemakos

Active Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
28
0
εμενα η δικια μου εχει πανω απο μηνα να τα κανει μεσα και ειναι μολις 3,5 μηνων.
τα σημαδια οταν θελει να ουρασει τα προσεχεις για να την πας εκει που επιθυμεις να τα κανει?
θελει πολυ υπομονη το μονο σιγουρο και επιμονη ωστε να τα κανει εκει σωστα.
ισως δεν της εχεις δειξει ξεκαθαρα που επιτρεπεται το πιπι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul