Ακρωτηρίασαν κουτάβι

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Για χαβαλέ φαίνεται πως κάτοικοι στην Πάτρα ακρωτηρίασαν κουτάβι, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές της περιοχής για τη σύλληψη δραστών.
Το περιστατικό συνέβη στην Πάτρα και καταγγέλθηκε στον Σταθμό Μέριμνας Ζώων του Πανεπιστημίου Πατρών, συνεργείο του οποίου βρέθηκε αντιμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα.
Το δύστυχο κουταβάκι βρέθηκε στην περιοχή της Λεύκας εγκαταλελειμμένο μαζί με το νεκρό αδελφάκι του που βρισκόταν στην ίδια κατάσταση.
Σύμφωνα με περιοίκους κάποιοι θέλησαν να κάνουν πλάκα με τα κουτάβια και τα ακρωτηρίασαν. Φιλόζωοι ερευνούν την υπόθεση για να βρεθούν οι δράστες, ενώ συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από την αποτρόπαια πράξη των συμπολιτών τους.

Πηγή:http://news247.gr/ellada/se_ekseliksh_ereynes_gia_ton_entopismo_drastwn.802106.html

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Παντα εχω την ιδια απορια,που την φωναζω.ΓΙΑΤΙ????γιατι να το κανεις αυτο??Τι νιωθεις οταν ακους το ζωο να σκουζει και να κλαιει?Γιατι μπορει να θες να κανεις κατι τετοιο??και γιατι θες μετα εγω να σε αντιμετωπιζω ως ανθρωπο και ως μελος της κοινωνιας και να μην επιζητω την παραδειγματικη σου τιμωρια??
Και δεν θελω να μπεις φυλακη,ουτε να πληρωσεις προστιμο,θελω να πονας,να σκουζεις και να κλαις!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Πωπω συγχίστηκα πάλι πρωινιάτικα, αυτοί αν μπορούσαν θα ακρωτηρίαζαν και ανθρώπους.

sofos_vet

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
79
1
34
2011 και ακόμα υπάρχουν τέτοιοι ''άνθρωποι''... Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό ???

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αμάν Χριστέ μου. Με τι καρδιά το κάνεις αυτό το πράγμα? Για διασκέδαση???? Τι διαστροφή είναι αυτή Θεέ μου :(

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
2011 και ακόμα υπάρχουν τέτοιοι ''άνθρωποι''... Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό ???
Μεχρι να μετατραπει σε κακουργημα και να τιμωρηθουν κανα δυο:(

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Τα ζώα δεν πρέπει να ντρέπονται... αλλά οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ :mad:
Ναι έχεις δίκιο.
Το να παρομοιάζεις αυτούς τους ανθρώπους με ζώα,
είναι προσβολή για τα ζώα.

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Eγω ακουω για prong και με ξεροκαταπινω...αυτοι πως αντεχουν να τα ακροτιριζουν;;;; :ο
Τους ευχομαι οτι χειροτερο στη ζωη τους :( :(

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
:mad::mad::mad::(:(:(

Στοίχημα ότι αυτοί οι ψυχανώμαλοι θα κάνουν κακό και σε άνθρωπο ; Έχουν γίνει μελέτες στο εξωτερικό που αποδεικνύουν ότι οι κατά συρροήν δολοφόνοι και διάφοροι άλλοι ψυχασθενείς που διαπράττουν τα χειρότερα εγκλήματα ξεκινούν με βασανισμούς ζώων. Αν δεν μετατραπεί σε κακούργημα ο βασανισμός και η δολοφονία ζώου, άκρη δεν θα βρούμε με αυτά τα αποβράσματα. Και πρίν τους κλείσουν στην φυλακή να τους στήνουν στην πλατεία Συντάγματος και να περνάμε να τους φτύνουμε !!! :mad::mad::mad: