Έιναι τέσσερα αδέλφια τα οποία πετάχτηκαν σε χώρο καταφυγίου όταν ήταν κουτάβια. Φαινοτυπικά θα έλεγα με σχεδόν απόλυτη σιγουριά ότι πρόκειται για μίξη ροτβάιλερ με μαύρο λαμπραντορ. Μέχρι σήμερα δεν είχαν φωτογραφηθεί και προωθηθεί σωστά κατά τη γνώμη μου με αποτέλεσμα να φτάνουν σχεδόν τα 2 χρόνια ζωής και να έχουν ζητηθεί μόνο απο μάντρες σαν φύλακες. Οπότε παραμένουν στο καταφύγιο... Όταν τα γνωρίσει καποιος, καταλαβαίνει αμέσως την ανάγκη τους για ανθρωπινη παρέα, αγκαλιές, παιχνίδια. Είναι μεγαλόσωμα (οι αρσενικοι +/- 50 κιλά), η Siba 35 κιλά. Ειναι υγιή με εξετάσεις, τσιπαρισμένα, εμβολιασμένα και στειρωμένα!
Ας τους δούμε ένα ένα λοιπόν και να γράψω μερικά πράγματα γι αυτούς. Βρίσκονται σε περιοχή της Αττικής όπου φιλοξενούνται. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται σοβαρά , περισσότερες πληροφορίες με π.μ.
Η αδυναμία μου ο Ακρίτας
Έιναι δεύτερος σε μέγεθος κατά σειρά και ένα μεγάλος χαδιάρης μπούλης. Είναι τοσο εντυπώσιακος όσο φαίνεται στις φωτογραφίες! Παιχνιδιάρης, καθόλου ντροπαλός, έρχεται αμέσως για χάδια και αγκαλιές.
Ας τους δούμε ένα ένα λοιπόν και να γράψω μερικά πράγματα γι αυτούς. Βρίσκονται σε περιοχή της Αττικής όπου φιλοξενούνται. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται σοβαρά , περισσότερες πληροφορίες με π.μ.
Η αδυναμία μου ο Ακρίτας
Έιναι δεύτερος σε μέγεθος κατά σειρά και ένα μεγάλος χαδιάρης μπούλης. Είναι τοσο εντυπώσιακος όσο φαίνεται στις φωτογραφίες! Παιχνιδιάρης, καθόλου ντροπαλός, έρχεται αμέσως για χάδια και αγκαλιές.