Καλημέρα σε όλους. Έχω μία σκυλίτσα 5 ετών, γκριφφόν με τεριέ, την οποία λατρεύω, την έχω από 10 ημερών. Από την αρχή της ζωής της ήμασταν αχώριστες, παντού την είχα μαζί μου. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως απέκτησα τα παιδάκια μου κι έτσι έχει κάπως περιοριστεί. Τι εννοώ: Εννοείται ότι κινείται σε όλο το σπίτι και παίζει και με τα παιδιά όσο θέλει, αλλά η αλήθεια είναι ότι περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της στον καναπέ παρακολουθώντας μας. Επίσης, παλιότερα έμενα στα Ιλίσια, την πήγαινα ατελείωτες βόλτες στην πανεπιστημιούπολη και περνούσε τέλεια. Τα τελευταία δύο χόρονια έχουμε μετακομίσει στην Παλλήνη, όπου δεν υπάρχει κανένα μέρος να βγει βόλτα και να το απολαύσει, την πηγαίνω βόλτα με λουρί στον δρόμο.... και με σχετικό φόβο γιατί η περιοχή έχει αρκετά αδέσποτα σε ομαδες... Έχω εδώ και καιρό τρελλές τύψεις γι αυτό, οπότε ρωτάω: έχετε υπόψη κάποιο πάρκο όπου επιτρέπονται τα σκυλιά να την παίρνω με το αυτοκίνητο έστω μία φορά την εβδομάδα να ξεδώσει???Αχ και να ήμασταν στο Λονδίνο με τα απέραντα πάρκα όπου επιτρέπονται σκυλιά.... και με το απίστευτο μετρό όπου επίσης επιτρέπονται τα σκυλιά.........