Αηδέστατη συμπεριφορά (βοήθεια!)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
ΟΚ, πριν διαβάσετε παρακάτω, πάτε να πάρετε κανα αντιεμετικό χάπι διότι εμένα τουλάχιστον το στομάχι μου ανακατεύτηκε.

Τελοσπάντων την τελευταία βδομάδα το απαισιότατο Μουφ έπραξε το εξής απαίσιο δις: έφαγε το φαΐ του σα να τον κυνηγούσαν χίλιοι διάολοι (σκυλόφαγο ήτανε) και φυσικά εφόσον το καταβρόχθισε σε πέντε δευτερόλεπτα και βγάλε, το ξέρασε μετά από κανα-δυο λεπτά όπως ήταν αμάσητο. Και μετά, ρε σεις, πριν μπορέσω να τον σταματήσω, ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ!!!!!*sick*](*,):lloroso::lloroso:

Άρρωστο δεν είναι και ήταν σαν την καλή χαρά μετά. Σημειωτέον ότι τη δεύτερη φορά ήταν στο αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να σταματήσω να καθαρίσω τις πίσω αηδίες. Από τότε του βάζω το φαΐ του είτε κάτω στο πάτωμα και όχι στο μπωλ ώστε να παιδευτεί να το φάει, είτε του βάζω μια μπάλα και νερό στο μπωλ του για να του πάρει λίγη ώρα.

Δε μου λέτε, κακό κάνει να τρώει τον εμετό του το απαισιότατο Μουφ?:(

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα ρε Σαρα τι το μαθαινεις τοσο καιρο?τι τροποι ειναι αυτοι?μαλλον δεν το ταιζεις το σκυλι:D:D:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αυτη τη συμπεριφορα την αναφερει ακομα και το ευαγγελιο. Σκεψου ποσο παλια ειναι αυτη η δουλεια!
Δεν την ανακαλυψε το Μουφ, μην ανησυχεις :D

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Α ναι... και ο Σαγκα το κανει.... μπλιαχ!!!!!!!! αλλα ο αηδεστατος..οταν τα αμολαει στο αμαξι.. δεν τα τρωει.. ειναι η μονη φορα που του φωναζω,
Φατα! αλλιως θα στα ταισω εγω!!..... φυσικα τα καθαριζω μετα.. ΜΛΙΑΧ!!!

η δε Ζαιρα το κανει.. αλλα ελαχιστες φορες επιστρεφουν στο στομαχι της... ειναι μια κιουρια!!

Στον Σαγκα πηρα μπωλ που ειναι ψηλα..σε βαση δλδ... και σταματησα να τον ταιζω εννοειται πριν τη βολτα..αλλα και μετα.. τους βαζω μετα απο καμια ωρα.. να ξελαχανιασουν εντελως αλλα να μην ξελιγωθουν κι ολας.

Σαρα.. ΜΠΛΙαχ λεμε!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Αυτη τη συμπεριφορα την αναφερει ακομα και το ευαγγελιο.
Για πες... που, τι?

Η Κάρλα - ως καθωσπρέπει μαντάμ - δεν τα τρώει. Η Pepper όχι μόνο τα τρώει, αλλά εκτός από τα δικά της τρώει και τα ξένα (της Κάρλας και των άλλων γαλλίδων). Ζεστά-ζεστά.

Ρε Sara είπαμε οι σκύλοι είναι βρωμιάρηδες... πρέπει να συνηθίσεις! :D

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Πολλά σκυλιά έχουνε αυτό το αηδιαστικό συνήθειο.:)
Μόνο για μεγαοισοφάγο έχε το νου σου αν είναι κάτι που γίνεται ξανά και ξανά.

Στο μεγαοισοφάγο ο οισοφάγος δε λειτουργεί κανονικά, δεν κάνει τις κινήσεις που απαιτούνται για να προωθηθεί η τροφή στο στομάχι. Ο εμετός δηλ δεν είναι από το στομάχι, το φαγητό δε βγαίνει χωνεμένο μια και η τροφή δεν έχει φτάσει ποτέ στο στομάχι και ο εμετός γίνεται σχετικά σύντομα μετά το γεύμα.
Η διάγνωση γίνεται με ακτίνες αν δεν κάνω λάθος.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Για πες... που, τι?
Δεν θυμαμαι πού ακριβως, αλλά νομιζω ηταν σε μια επιστολη του Απ. Παυλου.
Ελεγε οτι αυτος που εξομολογειται μια αμαρτια και μετα την επαναλαμβανει, ειναι σαν τον σκυλο που ξερναει και μετα τρωει τον εμετο του.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Χαχαχαχαχα ειστε ολοι για δεσιμο λεμε, πολυ ωραια σχολια...:D:p''είτε του βάζω μια μπάλα και νερό στο μπωλ του για να του πάρει λίγη ώρα.'' ''κιουρία'' και ΜΠΛΙαχ λεμε!!!:smile::grin::)
Ακους εκει να φαει τον εμετο του... Εγω δεν το εχω κανει ποτε!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Χαχαχαχαχα ειστε ολοι για δεσιμο λεμε, πολυ ωραια σχολια...:D:p''είτε του βάζω μια μπάλα και νερό στο μπωλ του για να του πάρει λίγη ώρα.'' ''κιουρία'' και ΜΠΛΙαχ λεμε!!!:smile::grin::)
Ακους εκει να φαει τον εμετο του... Εγω δεν το εχω κανει ποτε!
Eάν το έκανες κι εσύ θα πρεπε να ανησυχούμε :D

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Σύνηθες φαινόμενο για τους τετράποδους φίλους μας,μην σε ανησυχεί ιδιαιτέρως!Και μένα το κάνει αυτό καμία φορά ειδικά τώρα που είναι κουτάβι και καταπίνει ολόκληρη την τροφή χωρίς να την σπάσει καθόλου!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πολύ κλασσικό και καθόλου μπλιάχ....
σιγά μην το αφήναμε να πάει χαμένο...

μάλιστα πιστεύω πως ο Μουφ τώρα που ανακάλυψε τρόπο να τρώει δύο φορές .... μάλλον θα το κάνει συνέχεια :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Και η Ηρα το έκανε μια φορά που έφαγε πολύ γρήγορα το γουρουνι και μετα πήγαινε να τα φάει πάλι πίσω...αλλά δεν την άφησα γιατι δεν μπορουσα να καταλάβω γιατι το κάνει και έριξα νερο να φύγουν...νομιζω έκανα βλακεία γιατι και καλύτερα θα τα είχε καθαρίσει και τις έκοψα και την απόλαυση!
Τωρα που το ανέφερες σιγουρεύτηκα! :)
Thanx! :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλα,ειστε ολοι απαραδεχτοι!Ξερετε ποσες μαμαδες θα εκπαιδευαν τα παιδια τους να το κανουν αυτο,για να μη καθαριζουν μετα οι ιδιες;(ποσο σιχαμενη μπορω να γινω; :eek: )
Δε φτανει που καθαριζουν το πατωμα,γκρινιαζετε κιολας!!!:D

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Το ενστικτο του σκύλου όμως έτσι!;; Πως λειτουργεί! Αμεσως να τα καθαρίσει το σκυλάκι! Οχι απο τη μια να σε βάζει να καθαρίζεις και απο την άλλη να κάνει αυτος βρωμιές! Εγω πάλι πολλες φορες αισθάνομαι ότι έχω σκυλο και γάτα σε ένα! Δε φανταζεσαι τι παστρικια που είναι! Κάθε φορα που τρώει πλένεται μετα για μιση ωρα τουλάχιστον, αναλογως πόσο βρώμικη αισθάνεται...
Μια φορα την έβαλα να κάτσει στο αυτοκίνητο με λερωμένα πόδια και έγλυφε τα πόδια της πρώτα για να κάτσει!:eek:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν όμως φάνε τον εμετό τους 2 φορές ίσως και να χουμε προβλήματα...δηλαδή φάνε,τον βγάλουν,το ξαναφάνε και το ξαναβγάλουν και το ματαξαναφάνε!

...έτσι έχω ακούσει...!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Φυσικά διότι έχει και γαστρικά υγρά που δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά καίνε τα πάντα: οισοφάγους, λαρύγγια και δε συμμαζεύεται.