Αερόθερμο και άγιος ο Θεός!!!

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
H Carmen μας τρελαινεται για το πιστολακι!
Οταν κανει η κορη μου μπανιο την κοκερινα της ( η την πλενει αναμεσα στα μπανια απο πισω) τρεχει και εκεινη και στρωνεται μπροστα στο πιστολακι!!
Έτσι κι ο Μάρκο έρχεται κολλάει πάνω μου να τον παίρνει ο ζεστός αέρας. Έχουν πολύ γέλιο...

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ο δικός μου έχει κόλλημα με τη σόμπα! Όταν ξυπνάει, παίρνει την κουβέρτα του την μεταφέρει μπροστά στη σόμπα, παίρνει κι ένα αρκούδι κι αρχίσει αραχτός εκεί να παίζει :p
Με το πιστολάκι φοβάται πάρα πολύ!
Του το έδωσα να το μυρίσει πρώτα και πάλι τίποτα!
Μόλις με δει να το κρατάω, πάει και κρύβεται κάτω από το κρεβάτι!

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
Με το πιστολάκι φοβάται πάρα πολύ!
Κι εμένα στην αρχή φοβόταν με το πιστολάκι επειδή έκανε θόρυβο. Από τότε όμως που κατάλαβε ότι από εκεί βγαίνει ζεστός αέρας, για τον οποίο τρελαίνεται, δεν ξεκολλάει από αυτό. Με την σκούπα έχουμε ακόμα ένα θέμα αλλά το δουλεύουμε. Όταν δει ότι κι από εκεί βγαίνει ζεστός αέρας θα κολλάει πάνω της.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Χθες έβαλα στο πάτωμα το πιστολάκι και γύρω γύρω έβαλα τροφή πλησίασε τις πιο μακρινές τροφές! αυτές που ήταν κολλητά στο πιστολάκι ούτε να τις ακουμπήσει! χαχαχαα!

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
Θα το συνηθίσει σιγά σιγά. Μην ανησυχείς. Αν το ακούει συνέχεια και καταλάβει ότι δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αν έχει και κόλλημα με τη ζέστη όπως ο δικός μου δεν θα ξεκολλάει από πάνω του.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Απο ότι κατάλαβα την λατρεύουν την ζέστη :D
Εμένα η δική μου πάντως δεν θέλει την ζέστη και πάρα πολύ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97