Αερόθερμο και άγιος ο Θεός!!!

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
Έχω μια απορία... Τα σκυλάκια σας έχουν εμμονή με τη ζέστη???
Ο δικός μου έχει τεράστιο κόλλημα με το αερόθερμο! Μόλις ακούσει τον ήχο του αερόθερμου τρέχει κι έρχεται να κολλήσει τη μούρη του πάνω για να ζεσταίνεται. Εκεί να καίγεται. Τον τραβάμε να κάτσει πιο πίσω, γιατί έχει πάρει φωτιά, αλλά αυτός το δικό του, θέλει να είναι κολλημένος πάνω στο αερόθερμο. Ας κοιμάται, ας τρώει, μόλις καταλάβει ότι κάποιος έχει ανοίξει το αερόθερμο έρχεται τρέχοντας για να κάτσει εκεί μπροστά. Το ίδιο κάνει και με το πιστολάκι για τα μαλλιά. Με το που βγαίνω από το μπάνιο και δει να κρατάω πιστολάκι, έρχεται και κολλάει πάνω μου για να τον παίρνει έστω και λίγος ζεστός αέρας καθώς στεγνώνω τα μαλλιά μου. Και κλειστό όταν είναι το αερόθερμο, πάει και κάθεται μπροστά του και μας κοιτάει με ένα παραπονιάρικο βλέμμα μήπως και τον λυπηθεί κάποιος και πάει και το ανοίξει. Και να πεις ότι ζει στο κρύο, μέσα στο σπίτι είναι με καλοριφέρ, μέσα στη ζέστη. Του φοράει και η μαμά μου το μπλουζάκι του για να μην κρυώνει, αλλά το αερόθερμο κόλλημα. Το βράδυ το κρεβάτι του το έχουμε κολλημένο στο καλοριφέρ και αυτός σκεπασμένος με κουβερτούλα. Αλλιώς δεν κλείνει μάτι.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση εμμονή με το αερόθερμο όμως.
Τα δικά σας κάνουν κάτι αντίστοιχο, ή μόνο ο δικός μου είναι τόσο κρυουλιάρης???

Last edited:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
Από τις δικές μου η μία, η μικρή, είναι πολύ κρυουλιάρα. Κάτω από τα σκεπάσματα και τέτοια... Η άλλη πάλι είναι νορμάλ.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Οι δικοι μου το σιχαίνονται το αεροθερμο όπως ο διαολος το λιβανι.
Ειδικα η Lora ειναι ικανη να φυγει απο το δωματιο επι τουτου, αν διανοηθεις να αναψεις αεροθερμο ή aircondition.

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
Λοιπόν, τον έπιασα επ' αυτοφόρω.
Με το που άνοιξα το αερόθερμο, ήρθε.
Το ανέβασα στον καναπέ, νάτος, όρθιος κι αυτός.

Εδώ του λέω, μάρκο τι κάνεις εκεί?
[

Μετά το κατέβασα κάτω, τσουπ κι αυτός αμέσως κάτω.

κολλημένος στο αερόθερμο.

(Ελπίζω να έβαλα σωστά τις φώτο)

Last edited by a moderator:

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
Χίλια Συγνώμη, τα έκανα λίγο σαλάτα. Αν μπορείτε σβήστε όλα τα προηγούμενα και να ξαναβάλω σωστά τις φώτο. Ευχαριστώ.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Ε,ενταξει, αυτο δεν το λες κρυουλιαρικο σκυλι... αυτο το λες ετοιμαζομαι για εκδρομη στον Παρνασσο :) ! Μπας κ του αρεσει ο αερας απλα και οχι απαραιτητα η ζεστη? πχ με το πιστολακι στο κρυο το ιδιο κανει?

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
Ε,ενταξει, αυτο δεν το λες κρυουλιαρικο σκυλι... αυτο το λες ετοιμαζομαι για εκδρομη στον Παρνασσο :) ! Μπας κ του αρεσει ο αερας απλα και οχι απαραιτητα η ζεστη? πχ με το πιστολακι στο κρυο το ιδιο κανει?
Κάθεται και στο κρύο όταν βάζω το πιστολάκι αλλά όταν κρυώσει φεύγει. Μπα, με τη ζέστη έχει εμμονή. Αερόθερμα, πιστολάκια, σόμπες, καλοριφέρ, κολλημένος πάνω αυτός. Παίρνει φωτιά και δεν σηκώνεται από'κει. Τον τραβάμε με το ζόρι πιο πίσω αλλά αυτός ξαναπάει.
Το αερόθερμο όμως είναι η μεγάλη του αγάπη.

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Και η Λήδα έχει κόλλημα με τη ζέστη! Τα Χριστούγεννα που πήγαμε στο χωριό είχαμε μια ηλεκτρική σόμπα και με το που την ανάβαμε μόνο που δεν έμπαινε μέσα! Πώς δεν καιγότανε τόσο κοντά που καθότανε δεν μπορώ να καταλάβω!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Και ο δικός μου το ίδιο, με το ακούσει το αερόθερμο πάει και θρονιάζετε μπροστά του

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Το πιο κρυουλιαρικο πλασμα μου ξερω, ειναι η Σαμανθα- η γατα της πεθερας μου!
Με το που καταλαβαινει οτι αναβει το καλοριφερ- τρεχει κοντα, ξαπλονε σε ενα σκαμνακι που της εχει βαλει η μαμα της μπρωστα και χωνει τα ποδαρακια της αναμεσα στης φετες. Τοσο που καμια φορα μυριζει και καμμενο μαλλι!!!

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
τρεχει κοντα, ξαπλονε σε ενα σκαμνακι που της εχει βαλει η μαμα της μπρωστα και χωνει τα ποδαρακια της αναμεσα στης φετες. Τοσο που καμια φορα μυριζει και καμμενο μαλλι!!!
χαχαχαχαχα. Απίστευτη η γάτα!!!

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
Με αυτό που γελάω πολύ πάντως με το Μάρκο στο θέμα με το αερόθερμο είναι το εξής:
επειδή δεν ανεβαίνει μόνος του πάνω στον καναπέ όταν έχω το αερόθερμο πάνω και θέλει να κάτσει μπροστά, σηκώνεται όρθιος και κάθεται όπως φαίνεται στις προηγούμενες φώτο. Δεν κουνιέται από εκεί. Μερικές φορές τον παίρνει ο ύπνος και πέφτουν τα πίσω πόδια του αλλά αυτός εκεί ακάθεκτος.
Και το μπλουζάκι άπαιχτο !!
Το συγκεκριμένο μπλουζάκι είναι σήμα κατατεθέν του Μάρκο. Του έχω πάρει 5-6 τέτοια από τα jumbo και βγάζει το χειμώνα, διαφορετικά θα έπρεπε να του είχαμε μίνι αερόθερμο πάνω από το κρεβάτι του μόνιμα.

Μετά το μπάνιο επειδή είναι ακόμα βρεγμένος δεν του βάζω μπλούζα αλλά κάθεται τυλιγμένος με την πετσέτα μέχρι να στεγνώσει, εννοείται στο αερόθερμο μπροστά...
Κάπως έτσι δηλαδή

Και κάπως έτσι είναι όταν κοιμάται το βράδυ μέχρι το πρωί.

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Χα χα ο Μάρκος έχει μεγάλη φάση. Εμάς η πινσερίνα που είχαμε παλιά πάντα καθόταν μπροστά στην σόμπα.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
H Carmen μας τρελαινεται για το πιστολακι!
Οταν κανει η κορη μου μπανιο την κοκερινα της ( η την πλενει αναμεσα στα μπανια απο πισω) τρεχει και εκεινη και στρωνεται μπροστα στο πιστολακι!!

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
Να και μερικές άλλες φώτο με το Μάρκο κουκουλωμένο γιατί κρυώνει...

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97