Αδεσποτο cane corco

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ωχ..βρε Ειρήνη...μην αφήσεις και πεσει τίποτα κάτω!!!:D:D:D
Sorry trickyS...!!!

Ο νόμος λέει 2 κατοικίδια σε ενα διαμέρισμα...άρα αν έχεις συμβόλαιο ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ μπορέι να σε διώξει.
Είναι κρίμα να τον δώσεις τώρα...:(:(:(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Παιδιά, μην βιάζεστε. Ο Νόμος μπορεί να λέει, αλλά αν ο ιδιοκτήτης δεν γουστάρει, δύσκολα μπορεί να τον διώξει άμεσα, μπορεί όμως να μην του ανανεώσει το μισθωτήριο όταν έρθει η ώρα. Οχι Γιάννης, Γιαννάκης. Πραγματικά όμως είναι κρίμα τώρα που έμαθε κι αυτό μαζί σου. Τι πρόβλημα δημιουργείται και υπάρχουν οι καλοθελητές;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν θες να κρατήσεις τον σκυλάκο, καλό θα ήταν να ρωτήσεις κανέναν νομικό τι μπορεί να κάνει ο ιδιοκτήτης, κι αν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο πριν την λήξη του για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Καλό επίσης θα ήταν να πίάσεις τον ιδιοκ΄τητη με το καλό, μπορεί και να τον πείσεις!;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Επειδη είχα μία παρόμοια εμπειρία...αν υπαρχει συμβόλαιο..ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να το σπάσει εκτός αν ο ενοικιαστής έχει να τον πληρώσει κάποιος μήνες..(και αυτό μετα από καιρό..).
Αυτά...είναι το νομικό μέρος..από την άλλη μπορέι να κάνει διάφορα για να τη σπασει στον ενοικιαστή...!!

Και βέβαια..ότι το συμβόλαιο δεν αναφέρει κάτι για κατοικίδια...(που σπανια το βάζουν γιατί αυτά τα συμβόλαια είναι συνήθως έτοιμα )

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Ναι το κακο ειναι οτι εχω και ενα αλο προβλημα.Ενα ενα μου βγενουν το μποξερ μου εχει δυσπλασια του ισχιου και οταν παιζει με το cane που περασαι τα 40 κηλα εχω ενα θεμα.Μαλον αν θελω να τον κρατισω πρεπει να βρω μονοκατικια με κηπο να μην εχει σκαλες και να εχω χορο να απομονοσο το cane καθαρα για την υγια του μποξερ μου.Τωρα μενω σε οροφοδιαμερησμα μονοκατηκια.Τα ζωα της ωρες που ληπω ανεβενουν στην ταρατσα απο της σκαλες και αυτο ζοριζει το μποξερ.Αν βαλεται και τα 40+κηλα του αλου που με την ορεξη για παιχνιδι που εχει περναει πανο απο το μποξερ και το κατεδαφιζει ειναι ενα θεμα για το αν πρεπη και οχι το αν θελω να τον κρατισω.Σαν προτη κηνησει θα μηλισω με τον ιδιοκτητη και θα δω τη θα κανω.

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Ειναι 5 τωρα και το θεμα ειναι οτι εμφανισαι εντονα σημτοματα και τον πηγα στον γιατρο αφου βρηκα των αλον.Κανει θεραπια με σημπληροματα και διατροφη.Και φενεται οτι κατι γηνεται αλα θελει προσοχη και δεν ειναι για πολα πολα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ούτε ψύλλος στο κόρφο σου φίλε μου...από τη μια το boxer που θέλει προσοχή και από την άλλη ένας παιχνιδιάρης "γίγαντας"...
Δεν έχω καμία συμβουλη..και εγω δεν ξέρω τι θα έκανα σε μία ανάλογη περίπτωση...