Αδεσποτο cane corco

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Περιοχη Αχαρναι στο δημαρχιο κοντα περηφερεται ενας αρσενηκος σκυλος.Μαλον ειναι cane corco η κατι τετιο θα ανεβασω και φοτογραφιες.Εχω παρει την φηλοζωηκη τηλ. και δεν εχουν δηλομενη καπια απολια ο σκυλος ειναι περηπου 6-8 μηνον και απο την κατασταση του πρεπει να ειναι αδεσποτος 5-10 μερες.

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Εχει τσιπσκι αυριο θα μαθω τα στηχια του και αν αναζητηται.Το τηλ μου ειναι 6981416992 Γιωργος:)

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Ο σκυλος εχει καλαζαρ 1/200 σημφονα με την εξεταση.Θεραπια θα κανει μετα απο 2 μηνες αφου τωρα παιρνει zylapour.Μαλον τον αμολησαν για αυτο τον λογο.Θα τον κρατισω αφου δεν πηστεβω να βρω πιος τον εχασαι εδιοξαι αλα και ειναι δησκολο να τον δοσω.Αλοσται ειναι κουκλος και εχει τελιο χαρακτηρα.Μακαρι να μην εχει τηποτα στην επανεξεταση μετα απο 2 μηνες αν και ειναι δησκολο να περιμενω.Εσεις τη λεται για αυτο το διαστημα σε αλο σκυλο που ειχα ειχα κανει θεραπια σχεδον αμεσος:confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Γεια την θεραπεία δεν ξέρω να σου πω, αλλά πάντως μπράβο σου που τον κρατάς και τον φροντίζεις. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπράβο κι από μένα και εύχομαι περαστικά! Όπως λένε εδώ οι ντόπιοι ιθαγενείς their loss, your gain!:)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Ο σκυλος εχει καλαζαρ 1/200 σημφονα με την εξεταση.Θεραπια θα κανει μετα απο 2 μηνες αφου τωρα παιρνει zylapour.Μαλον τον αμολησαν για αυτο τον λογο.Θα τον κρατισω αφου δεν πηστεβω να βρω πιος τον εχασαι εδιοξαι αλα και ειναι δησκολο να τον δοσω.Αλοσται ειναι κουκλος και εχει τελιο χαρακτηρα.Μακαρι να μην εχει τηποτα στην επανεξεταση μετα απο 2 μηνες αν και ειναι δησκολο να περιμενω.Εσεις τη λεται για αυτο το διαστημα σε αλο σκυλο που ειχα ειχα κανει θεραπια σχεδον αμεσος:confused:
Εφοσον ο τιτλος ειναι χαμηλος , ο σκυλος δεν εχει κλινικα συμπτωματα καλαζαρ και οι αιματολογικες/βιοχημικες ειναι καλες (δεν εχουν πληγει δηλαδη εσωτερικα οργανα) , τοτε δυο μηνες ζυλαπουρ σαν θεραπεια ''εφοδου'' πριν το glucantine ή milteforan ειναι καλη τακτικη :)(συμφωνα με πολλους κτηνιατρους).Με τα ζυλαπουρ , ουσιαστικα ''παγωνεις'' την μολυνση ...εφοσον ο σκυλος ειναι νεος , δυνατος και ενεργοποιηθει το ανοσοποιητικο του , μπορεις να ''δεις'' μεχρι και παρασιτοκτονο δραση μονο με ζυλαπουρ.

Ποσα ζυλαπουρ του δινεις ημερησιως ?

Μεχρι την επανεξεταση , δωστου καλο φαγητο , φροντιδα και αγαπη ;)...Συμφωνα με γνωστο κτηνιατρο ''' ...οταν ο σκυλος νιωθει χρησιμος και αγαπητος , παλευει καλυτερα την ασθενεια του''

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Ειναι 4 ζυλαπουρ την μερα.Ο σκυλακος ειναι γενηκα χαρουμενος και εχει δεθει με εμας.Με τον αλον τα παναι σχετηκα καλα με σημαδια βελτιοσης και μονο.Η αγαπη και το να νιωθει ο σκυλος οτι τον αγαπαναι ειναι σηγουρα το παν:)Στην αρχη ελεγα να τον δοσω αλα πηστεβω οτι κανενας δεν θα επερναι την ευθηνη να τον κανει καλα,μετα με κερδησαι ο μπαγασας.:D

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Παιδια εχω προβλημα.Ενο ολα παναι καλα με τον σκυλακο που βρηκα ειχει ενταχτη στο σπιτι και ολα ειναι καλα εχει παρει τα πανο του κτλ.Σημερα ειχα προβλημα με τον ανθροπο που νηκιαζω το σπιτι που μενω.Οταν εμαθαι απο καλοθελητες για τον σκυλο πηραι τηλ και μου ειπαι οτι 2 ζωα ειναι πολα.Τα μπαλωσα αλα μαλον πρεπει η να μετακομισω η να τον δοσω.
Οποται αν καπιος ενδιαφερεται να τον δει ας μου στηλει ενα μηνημα να το κανονησω.Ακομα ο σκυλος σε 1 μηνα θα κανει εξετασης για το πος τα παει με το καλαζαρ,Αν τον παρει καπιος και θελει θεραπια διατηθομαι να καληψω τα μησα εξοδα.Προσοχη δεν θελω να ξεφορτοθω τον σκυλο να βρω μια ακρη για το καλο του θελω αν δεν μπωρεσω να τον κρατισω εγω!!Γιατι ο δρομος δεν του αξιζει οπος και σε κανενα ζωο:)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνει θεραπεία μετά από 2 μήνες? Θέλει να δει ο γιατρός αν θα ανεβάσει τίτλο?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Οκ, τωρα διάβασα την απάντηση της Tricky..
Ακυρο το post μου..
του Tricky!

Δεν επιτρεπεται υποτιθεται απο το νομο 2 σκυλια ανα διαμερισμα???

Κριμα ειναι να τον δωσεις τωρα που σε εχει μαθει. Δεν μπορεις να πεισεις τον ενοικιαστη??