Αδεσποτο 5-6 εβδομαδων

mastrahan

Member
12 Απριλίου 2011
13
0
ανω λιοσια
Βρεθηκε στα ανω λιοσια πριν λιγη ωρα.. το ταισα, του εβαλα νερο κ το εχω περιορισει σε ενα σημειο με νερο κ τροφη για να μην το πατησει κανενα αμαξι...αδυνατω να το κρατησω εγω κ δεν ξερω τι να κανω...αν απευθυνθω σε φιλοζωικη θα το παρουν η δεν δεχονται?? θα ανεβασω φωτο αυριο ωστοσο αν ενδιαφερεται κανεις ας μου στειλει ενα e-mail στο [email protected].. μακαρι να βρεθει καποιος.

mastrahan

Member
12 Απριλίου 2011
13
0
ανω λιοσια
Νομιζω εχω κανει το ποστ σε λαθος μερος ας το μεταφερει καποιος διαχειριστής στο Απώλειες & Ευρέσεις κ μια βοηθεια...παιρνω σε φιλοζωικες κ δεν απαντουν... ας με συμβουλεψει καποιος εχω ηδη ενα σκυλι κ δεν μπορω να τον κρατησω..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Mια χαρα ειναι η αγγελια εδω. Βαλε φωτογραφιες ωστε να μπορεσουμε να το προωθησουμε και σε αλλες σελιδες για φιλοξενια.

JKate Art

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
97
0
Η φιλοζωικη δεν παιρνει κουταβια!!! Με τιποτα! Το εχω ζησει το εργο πολλεεεεες φορες... Βρες καποιον να το φιλοξενησει....κριμα ειναι....
Τωρα που ειναι το κουταβακι γιατι απο οτι ειδα πανε καποιες μερες που ανεβασες την αγγελεια..?Εχεις και στο fb αναρτυσει?για να σε βοηθησουμε με κοινοποιησεις..