Αδελφοκαυγαδες

Stergianna

Active Member
23 Οκτωβρίου 2015
41
43
40
Γεια σας κ από εμένα..
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πριν 3 μήνες στο σπίτι των γονιών μάζεψα δύο κουτάβια αδέσποτα αρσενικά και τα δύο τσοπανοσκυλα με ένας Θεός ξέρει τι άλλο μέσα χαχα τέλος πάντων ενώ στην αρχή παίζανε κ γρυλιζανε τους τελευταίους 2 μήνες σχεδόν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τσακώνονται..Εκτός από γρυλισματα βγαίνουν δόντια κ έχει τρέξει κ αίμα κάνα δυο φορές τους έχω χωρίσει κ εγώ κ ο άντρας μου όσες φορές έχουν τσακωθει..συνήθως οι καυγάδες θα συμβούν είτε Γτ ο ένας θα έχει κάτι στο στόμα του που το θέλει δικό του είτε μετά από το φαΐ αν κ αυτό το κόβουν σιγά σιγά κ το τελευταίο κ καινούργιο στην λίστα τσακώνονται για τα χάδια από εμένα όμως που θα πάρουν μόνο για τους άλλους στο σπίτι δεν τους νοιάζει..Τι να κάνω??

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Για αρχή τάισμα ξεχωριστά και τα υπόλοιπα άσ'τα να τα βρουν μόνα τους...
Να κρατάς ίδια στάση απέναντι και στους δύο...

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
γραψε λιγο ηλικια των μουργων, στειρωμένοι ή μη , και τι εκπαιδευση/κανονες εχουν παρει ως τωρα.
όταν προσπαθώ να βαλω εντελώς ετερόκλητα σκυλιά να συμβιώσουν στο σπίτι μου, ποτέ δεν εχω καταφέρει να επέμβω ουσιαστικά στη μεταξύ τους σχέση. Αν ειναι πειραχτηρια , ''κοινωνικοί αναρριχτές'' κλπ ετσι συνεχίζουν να είναι. ειμαι σιγουρη οτι δεν θα εχω καβγαδες ή παρατραγουδα αν εχω απασχολήσει αρκετά την ημέρα τα σκυλια που βρισκονται σε κόντρα μεταξύ τους. Αν εγώ για τον αλφα ή βητα λόγο βγω νοκ αουτ πριν βγουν νοκ αουτ τα σκυλια που βρισκονται σε κοντρα , θα ξεκινήσουν ''διαφωνιες'' μεταξύ τους. σε τετοια περίπτωση προσπαθώ να μην τους αφήνω περιθόρια αλληλεπίδρασης .
ταιζω ξεχωριστα, κανονίζω εγώ ποιος θα κατσει στον καναπέ και ποιος θα μπει στο κρειτ, ποιος θα εχει προσβαση σε μασουλητήρι...
οταν ειναι να αλληλεπιδρασω εγώ με καποιο από τα δυο που βρισκονται σε κοντρα αλλάζω τα άλλα δωμάτιο...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
τα κουταβια πρεπει να ειναι μαζι μεχρι την ηλικια των 60 65 ημερων
εκεινη την περιοδο θ αμαθουν αρκετα το ενα απο το αλλο
αργοτερα και ειδικα αν δεν μεγαλωνουν με την μητερα τους πρεπει ν αχωριζονται....
προσπαθουν να κυριαρχησουν το ενα πανω στο αλλο εκπαιδευονται σε καυγαδες και χαλανε τον χαρακυτηρα τους....
αν μεγαλωναν φυσιολογικα μαζι με την μητερα τους σε αυτη την ηλικια θα παρεμβαινε και θ ατα εβαζε στη θεση τους οποτε ξεπενουσαν τ αορια... δειχνοντας τους οτι αυτο που κανουν ειναι ανεπιτρεπτο...
αυτη τη στιγμη το ρολο της μητερας πρεπει να αναλαβετε εσεις
να γινεται η μητερα και αρχηγος τους ταυτοχρρονα να τα βαζετε στη θεση τους και να τους δειχνετε οτι ειναι ανεπιτρεπτη συμπεριφορα

Stergianna

Active Member
23 Οκτωβρίου 2015
41
43
40
Είναι 5 μηνών τώρα κ οι δύο ..παίζουν κ είναι μια χαρά όλη μέρα αλλά αν χαϊδέψω τον Λοκι που είναι κατ'εκείνον το boss στην μεταξύ τους σχέση κ έρθει ο Θορ για χάδια θα του γρυλισει θα σταματήσω να τον χαϊδεύω κ θα φύγω αν πάω μετά από λίγο κ τον χαϊδέψω κ έρθει κ ο άλλος πάλι δεν θα κάνει τίποτα αλλά θα κρατήσει το στραβωμα του κ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τσακίζουν όταν δεν θα είμαι εκεί..Στο φαΐ ταιζονται χωρια έχουμε ξεκινήσει Εκπαίδευση εδώ κ κάνα δυο βδομάδες