Αδέσποτη ψάχνει σπίτι

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Λοιπόν,δεν έχει όνομα,την βλέπουμε που και που στην περιοχή που μένουμε και είναι πολύ ήσυχη και φιλική.Την ταίζουμε,την χαιδέυουμε,και επειδή ούτως ή άλλως έχει πολλά αδέσποτα δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ να κάνουμε κάτι,απο την στιγμή που έχουμε ήδη δύο σκυλάκια.Όμως τον τελευταίο καιρό είναι έγγυος και τη λυπηθήκαμε πιο πολύ,και έτσι εγώ και η κοπέλα μου σκεφτήκαμε,βασικά με έπεισε να την απαγάγουμε και να την στειρώσουμε! Την φιλοξενήσαμε μια μέρα,χθές βράδυ και σήμερα έγινε η στείρωση με επιτυχία! Απόψε κατ΄εξαίρεση θα την φιλοξενήσουμε σπίτι αν και ο κτηνιάτρος μας είπε οτί μπορεί να γυρίσει στην προηγούμενη ζωή της! Θ α ήθελα να βρέθει κάποιος-α να την υιοθετήσει,αρχικά γιατί είναι τρελή γλύκα και έχει πολλά να δώσει και δέυτερον είναι κρίμα να επιστρέψει στους δρόμους.

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Σούπερ η σκέψη σας, εξαιρετική η πράξη σας, χάλια η...αγγελία :p
Μπορείς πολύ σωστότερα! :)

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Ναι ούτε εμένα δεν μου άρεσε,θα βάλω και άλλες φώτο μπας και το σώσω,αλλά δεν έχω και πολύ όρεξη η αλήθεια είναι.Μας ταλαιπώρησε να την βρόυμε,μέτα δεν ερχόταν παρά μόνο σηκωτή,γενικά περιπέτειες.

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πιο ελκυστικές φωτό (δεν φαντάζεσαι τι θαύματα κάνει, μια καλοστημένη φωτό), περισσότερες πρακτικές πληροφορίες και στοιχεία σας. Που θα επικοινωνήσει κάποιος, αν θέλει; Οεο;

• Like
Reactions: DORIS

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
Λοιπόν,δεν έχει όνομα,την βλέπουμε που και που στην περιοχή που μένουμε και είναι πολύ ήσυχη και φιλική.Την ταίζουμε,την χαιδέυουμε,και επειδή ούτως ή άλλως έχει πολλά αδέσποτα δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ να κάνουμε κάτι,απο την στιγμή που έχουμε ήδη δύο σκυλάκια.Όμως τον τελευταίο καιρό είναι έγγυος και τη λυπηθήκαμε πιο πολύ,και έτσι εγώ και η κοπέλα μου σκεφτήκαμε,βασικά με έπεισε να την απαγάγουμε και να την στειρώσουμε! Την φιλοξενήσαμε μια μέρα,χθές βράδυ και σήμερα έγινε η στείρωση με επιτυχία! Απόψε κατ΄εξαίρεση θα την φιλοξενήσουμε σπίτι αν και ο κτηνιάτρος μας είπε οτί μπορεί να γυρίσει στην προηγούμενη ζωή της! Θ α ήθελα να βρέθει κάποιος-α να την υιοθετήσει,αρχικά γιατί είναι τρελή γλύκα και έχει πολλά να δώσει και δέυτερον είναι κρίμα να επιστρέψει στους δρόμους.
Ειπα δεν θα ρωτησω, εχω άγνοια αλλα δεν μπορω θα σκασω... Πως κανατε στείρωση ενω ηταν έγκυος; Δεν καταλαβα κατι καλα;

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Στείρωση και έκτρωση μαζί πολύ σωστά! Χθές βράδυ την πήραμε στο σπίτι,δεν ήθελα να την αφήσω στον δρόμο παρ'όλο που ο κτηνίατρος μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα! Η σκυλίτσα είναι μεν στρεσαρισμένη αλλά πολύ φιλική και καλόβολη!

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
Στείρωση και έκτρωση μαζί πολύ σωστά! Χθές βράδυ την πήραμε στο σπίτι,δεν ήθελα να την αφήσω στον δρόμο παρ'όλο που ο κτηνίατρος μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα! Η σκυλίτσα είναι μεν στρεσαρισμένη αλλά πολύ φιλική και καλόβολη!
Ρωτησα γιατι πραγματα δεν το ηξερα, ηταν απλη περιέργεια. Ευχομαι να βρει το σπιτι που της αξίζει και φυσικα μπραβο κ σε εσας ρε παιδια!!!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Επίσης θα ήθελα να σχολιάσω οτι ο κτηνίατρος,με διαβεβαίωσε πως μετά το χειρουργείο μπορεί την ίδια μέρα να βγεί ξάνα στον δρόμο και οτι δεν χρειάζεται αντιβίωση.Στην δικιά μου όταν λόγω πυομήτρας έκανα στείρωση έδινα αντιβίωση πολλές μέρες (20) και έδινα rc recovery για φαγητό.Μου φάνηκε κάπως,οχι οτι δεν έχω εμπιστοσύνη στον κτηνίατρο!

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
Επίσης θα ήθελα να σχολιάσω οτι ο κτηνίατρος,με διαβεβαίωσε πως μετά το χειρουργείο μπορεί την ίδια μέρα να βγεί ξάνα στον δρόμο και οτι δεν χρειάζεται αντιβίωση.Στην δικιά μου όταν λόγω πυομήτρας έκανα στείρωση έδινα αντιβίωση πολλές μέρες (20) και έδινα rc recovery για φαγητό.Μου φάνηκε κάπως,οχι οτι δεν έχω εμπιστοσύνη στον κτηνίατρο!
Ισως επειδη δεν υπηρχε καποια μόλυνση. Αλλωστε τοσα σκυλακια κ γατακια που στειρώνονται με προγραμματα του Δημου πως βγαινουν κατευθειαν στους δρομους; Δεν νομιζω πως μενουν στα κτηνιατρεια για μερες μετα το χειρουργειο... Αλλωστε φανταζομαι αφου την προσεξατε αυτη ολο κατα εκει εξω απο το σπιτι θα τριγυρνάει, αν δεις κατι που δεν σου αρεσει η δεις πως δεν παίρνει "κερασματα" δεν πεινάει δλδ, πηγαίνετε παλι..

• Like
Reactions: DORIS

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Ισως επειδη δεν υπηρχε καποια μόλυνση. Αλλωστε τοσα σκυλακια κ γατακια που στειρώνονται με προγραμματα του Δημου πως βγαινουν κατευθειαν στους δρομους; Δεν νομιζω πως μενουν στα κτηνιατρεια για μερες μετα το χειρουργειο... Αλλωστε φανταζομαι αφου την προσεξατε αυτη ολο κατα εκει εξω απο το σπιτι θα τριγυρνάει, αν δεις κατι που δεν σου αρεσει η δεις πως δεν παίρνει "κερασματα" δεν πεινάει δλδ, πηγαίνετε παλι..

Η αλήθεια είναι οτι την βλέπουμε που και που,μέρα παρά μέρα θα έλεγα και έτσι οτι δω θα την ξαναπάω για περίθαλψη,και ενοειται ξέρω τι γίνεται στα αδέσποτα με τα προγράμματα του δήμου τα οποία κάνει ίδιος ο κτηνίατρος αλλά ανησυχώ,γιατί άλλος κτηνίατρος που μίλησα το σχολίασε αρνητικά!

• Like
Reactions: elinapol2

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Συνήθως κάνουν ενέσιμες αντιβιώσεις μακράς διάρκειας, σ'αυτές τις περιπτώσεις. Μήπως αυτό έκανε και δεν στο είπε; Γιατί...και καθόλου αντιβίωση, κι εμένα μου φαίνεται κάπως. Αυτός βέβαια, θα ξέρει καλύτερα. Ελπίζω!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Έκανε παυσίπονες ενέσιμες που θα κρατούσαν μέχρι χθές βράδυ,όμως την πρώτη μέρα που την πήρα δηλαδή προχθές βράδυ ήταν ανήσυχη και δεν βολέυοτανε με τίποτα,έκλαιγε και έδειχνε πως πονάει,όμως στο τηλέφωνο ο κτηνίατρος επέμενε οτι είναι απλά γκρινια λόγω ορμονών διότι με 4 παυσίπονες είναι αδύνατον να πονάει.Πάντως το πρωί χθές που ξύπνησε ήταν ακμαιότατη και με διάθεση,όταν ήταν βόλτα γιατί σπίτι έκανε τον ψόφιο κοριό.

• Like
Reactions: mareco