Αδέσποτες κουταβοφατσες

Stergianna

Active Member
23 Οκτωβρίου 2015
41
43
40
Καλησπέρα η μανούλα των κουταβιών μου τον Νοέμβριο γέννησε 4 κουτάβια 3 θηλυκά κ ένα αρσενικό είναι 2,5 μηνών μας είπαν από την κλινική ζώων στο Πικέρμι είναι υπέροχα κουτάβια που δυστυχώς Ναι μεν τα ταΐζω όπως κ την μάνα τους αλλά δεν μπορώ να τα πάρω σπίτι τα κορίτσια θα γίνουν μέχρι 20 κιλακια μας είπαν κ το αγοράκι κάπου στα 25.Ύστερα από πολύ παρακαλι κ κυνήγι στο Δήμο τα πήγα στην κλινική αποπαρασιτωθηκαν εμβολιάστηκαν τους έβαλαν τσιπάκι κ από την Τρίτη θα πάρω τα βιβλιάρια τους.Ειναι επείγον μα φύγουν από τον δρόμο εκτός ότι έρχεται άσχημος καιρός και φοβάμαι περνάνε κ αυτοκίνητα κ αγχώνομαι μην τα χτυπήσει κανένα.Η μάνα θα πάει Επίσης για στείρωση επιτέλους όποτε καλό θα ήταν να βρουν σπίτια να μην ξαναγυρίσουν στο δρόμο.Πραγματικά θα ήμουν ευγνώμων αν υοθετουνταν έχω δεθεί πολύ μαζί τους κ θέλω το καλύτερο γι'αυτά όποιος θέλει επικοινωνεί μαζί μου στο 6909120043 είναι κρίμα να μεγαλώσουν αδέσποτα ενώ μπορούν να έχουν ένα χάδι κ μια αγκαλιά που ξέρω πόσο τους αρέσουν γιατί τρελαίνονται όταν τα πασπατευω εγώ..Ελπίζω να βρεθεί μια βοήθεια σας ευχαριστώ προκαταβολικά να και φωτογραφίες τους
IMG_20160114_131300.jpgαυτός είναι ο DonaldIMG_20160114_131119.jpg αυτή είναι η Mini
IMG_20160114_130933.jpgαυτή είναι η Lola
IMG_20160114_130732.jpgκαι τελευταία η Daisy

Attachments

• Like
Reactions: Orilis and Aslan

Stergianna

Active Member
23 Οκτωβρίου 2015
41
43
40
Καλημέρα Ναι είναι για υιοθεσία απλά θα χρειαστεί πολύ δουλειά γιατί είναι φοβική δεν μας αφήνει να την χαιδεψουμε πρέπει να έχει φάει το ξύλο της θέλει άνθρωπο που να έχει την υπομονή να την κάνει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο είδος πάλι..Μας αφήνει να της πιάνουμε τα κουτάβια δεν γρυλιζει της αξίζει ένα καλό σπίτι κ στα μικρά Επίσης

Attachments