Δε μου λετε; Ποιος φτιαχνει και ελεγχει τις αφισες;
Το προηγουμενο εγραφε την ακριβεστατη διευθυνση Λεωφόρος Μαραθωνος 19 χλμ.
Την Κυριακη λοιπόν που αποφασισα να ερθω, διοτι οπως καταλαβαινετε αυτη δεν ειναι διευθυνση να την βαλεις σε GPS, ανεβηκα την λεωφόρο καμια δεκαρια φορες! Την κατεβηκα αλλες τοσες!
Σταματησα να ρωτησω τον ελαχιστο κοσμο που κυκλοφορουσε αλλες δεκα, που ειναι το 19 χλμ και ο καθένας ειχε και δικη του αποψη!
Τελος παντων μετα κοπων και βασανων και αμετρητων περιπετειων ως περιπλανωμενος, εντοπισα το σημειο του δεκατου ενατου χιλιομετρου
, οπου το μονο που υπηρχε ηταν ενα καφε!
Μπαινω μεσα και ρωταω: Μηπως ξερετε που γινεται ενα αθλημα με σκυλια;
Το Agility; με ρωτα μια κοπελιτσα σαν τα κρυα τα νερα. Ναι! Της λεω ολο ανακουφιση και ενθουσιασμο, που βρηκα επι τελους καποιον να γνωριζει.
Δεν ξερω που γινεται!
μου απανταει. Εχουμε ομως την αφισα κολλημενη απ εξω γι αυτο το ξερω!
Εκνευρισμενος, κατεθεσα τα όπλα, παραδεχτηκα την κατα κρατος ηττα μου και αποφασισα να επιστρεψω στο σπιτι .
Και ώ του θαυματος! Ο Θεος δεν θελησε να υποστω την χλευη της συζυγου και των υιών!
Εντελως τυχαια το GPS επελεξε δρομο επιστροφης άλλον και περνωντας ειδα παρκαρισμενα καπου στο βαθος στα χωραφια, αυτοκινητα και το υποψιαστηκα.
Μιλαμε ότι επροκειτο για καθετο δρομο της Λ. Μαραθωνος και περιπου 300 μετρα μακρια απο την διασταυρωση του δεκατου ενατου χιλιομετρου, υπήρχε σε αυτον, αλλος καθετος (χωματοδρομος) και εκει καπου μεσα στα χωραφια υπηρχαν οι εγκαταστασεις. Με αυτη τη διευθυνση και βαζοντας τη λογικη, δεν το εβρισκες, παρα μονο αν εριχναν φωτοβολίδες!
Τωρα βλεπω στην νεα αφισα, την ακριβεστατη διευθυνση «Σύρος»
Αν δεν ειχα την προγενεστερη εμπειρια, θα υπεθετα ότι βγαινοντας απ το πλοίο θα πεφτεις πανω στον στιβο του Agility.
Αλλα τωρα κατι μεσα μου μου φωναζει...
«Αμ δε!»