Αγχωμένος

LAMPIS

New Member
7 Φεβρουαρίου 2011
1
0
Καλησπέρα σας, έγινα και εγώ μέλος στη μεγάλη σας παρέα μια και πρόκειται να αποκτήσω ένα σκυλάκι Scottish terrier....Ένα πολύ όμορο κουταβάκι......το θέμα είναι ότι είμαι πολύ αγχωμένος και πελαγωμένος γιατί όλοι οι φίλοι μου, μου λένε ότι δεν είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο, και γενικά ότι θα αλλάξει η ζωή μου εντελώς......
Το θέμα είναι ότι θα το περνάμε μαζί με τη σχέση μου, αλλά χωρίσαμε πολύ πρόσφατα και φοβάμαι ότι τώρα μπορεί να το πάρω για λάθους λόγους.... Εγώ θα το ήθελα πολύ , απλά είμαι τόσο μπερδεμένος.... Φοβάμαι μην δεν αντεπεξέλθω.....δεν ξέρω αν μπορείτε να με συμβουλεύσετε κάτι, αλλά και μόνο που σας τα είπα ένιωσα κάπως καλύτερα...
Ευχαριστώ και για το χρόνο που αφιερώσατε για να το διαβάσετε.......

Last edited by a moderator:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
φίλε μου.λυπήσου μας....και ακολούθα και τους κανονισμούς του φόρουμ και μην γράφεις greeklish σε παρακαλώ!!!!!!!!
ίσως για σύντομα μυνήματα να βολευει
αλλά τώρα εγώ για να διαβάσω ότι έγραψες πραγματικά ζαλίστηκα.........δεν είμαστε όλοι στην κατάλληλη ηλικία για εκμάθηση ξένων γλωσσών :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αν δεν είσαι σίγουρος.....μην το παίρνεις
ψάχτο καλύτερα πρώτα
και μετά το ξανασκέφτεσαι

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Περιμενε λιγο καιρο και παρε σε λιγους μηνες αν ακομα θελεις το σκυλακι. Παιζει και να υπαρξει νεα σχεση και να εχει αυτη σκυλακι, ή να μην θελει σκυλακι. Σκεψου τα ολα καλα Λαμπη.:)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Καλώς ήρθες!!! :)
Αν μπορείς σε παρακαλώ γράφε στα ελληνικά και πεζά 1ον γιατί τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς και 2ον γιατί θα είναι πιο εύκολο για όλους του υπόλοιπους.
Το σκυλάκι είναι δέσμευση και πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το παίρνεις για του σωστούς λόγους... (νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα γιατί τι αισθανόμαστε σαν ανάγκη.....!!!), χρειάζεται αρκετή φροντίδα και πολύ από το χρόνο σου. Αν όμως πραγματικά ξέρεις γιατί το θές τότε όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στη χαρά του να έχεις ένα τετράποδο φίλο!!
Από που σκέφτεσαι να το πάρεις το κουταβίνι σου...??

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πάρε τον χρόνο σου και σκέψου, ΕΣΥ ανεξάρτητα από οποιαδήποτε σχέση αν θέλεις σκύλο και αν μπορείς να ανταπεξέλθεις! Κάνε μια "ταβανοθεραπεία", σκέψου τι υποχρεώσεις θα σου δημιουργήσει ένας σκύλος ΕΣΕΝΑ!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
@ ICE, "Ταβανοθεραπεία" = Κάθομαι κοιτώντας το ταβάνι, αδειάζω από περιττές σκέψεις και επικεντρώνω εκεί που θέλω για να λύσω, να ξεκαθαρίσω και να πάρω αποφάσεις! Δεν υπάρχει φυσικά σαν όρος ψυχολογίας;). Απλά λέγεται! Άλλος μπορεί να το κάνει κοιτώντας την θάλασσα π.χ!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χαχαχαχα!!! μαζι γραφαμε! ελα ρε ελλη!! το επιασα ομως εεε???!!!!
ελα να κανουμε παρεα καμια ταβανοθεραπεια!!! γουσταρω!!!

φιλε, ο σκυλος εχει πολλες απαιτησεις και αρκετη δουλεια και υπομονη... ειναι για παντα ειναι ενα μωρο, αντε λιγο μεγαλωνει μεχρι τα ..αυτο που σου δινει για ανταλλαγμα, για εμενα.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ...χαλαλι τους ολες οι θυσιες που εχω κανει.. τις αξιζουν και αυτες και αλλες τοσες ειμαι διατεθιμενη να κανω...
αλλα δεν το βλεπουν ολοι ετσι.. πολλοι με βρισκουν τρελη.. εσυ σε ποιο στρατοπεδο ανηκεις? αυτο σκεψου.
και κανε μια μεγαααλη βολτα στο φορουμ να ενημεωθεις περι του τι εστι σκυλος , τι χρειαζεται και τι κερδιζεις εσυ απο αυτον.. και μετα κανε την ταβανοθεραπεια σου.. ;)

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ευχαριστω πολυ! Πρωτη φορα το ακουω και ειναι πολυ σωστο και σαν σκεψη και σαν διατυπωση...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μας χρειάζεται νομίζω!

Αυτό που θέλω να πω στον φίλο μας είναι να σκεφτεί τον εαυτό του σε σχέση με την απόκτηση σκύλου, και όχι σε συνάρτηση με την σχέση που τελείωσε ή ενδεχομένως ξαναρχίσει ή μια μελλοντική σχέση. Μόνο τα δικά του "Θέλω" και "Μπορώ να ανταπεξέλθω"!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μας χρειάζεται νομίζω!

Αυτό που θέλω να πω στον φίλο μας είναι να σκεφτεί τον εαυτό του σε σχέση με την απόκτηση σκύλου, και όχι σε συνάρτηση με την σχέση που τελείωσε ή ενδεχομένως ξαναρχίσει ή μια μελλοντική σχέση. Μόνο τα δικά του "Θέλω" και "Μπορώ να ανταπεξέλθω"!
Πολυ σωστα τα λες.:cool:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλησπέρα και σε σένα.
Το σκυλί είναι καθ΄οδόν ?
Οι φίλοι σου δεν ξέρουν.....εσύ ξέρεις καλύτερα:)
Εντάξει ο σκύλος έχει κάποιες ανάγκες αλλά μην σε πιάνει και πανικός...:D
Θα αλλάξει η ζωή σου...το εντελώς το θεωρώ υπερβολή :)
Η απόκτηση του σκύλου δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε σχέση αλλά μόνο με σένα...όταν θα έρθει η νέα σχέση σημασία έχει να γουστάρει την σχέση σου με το σκυλί:D
Εδώ όλοι στην ταβανοθεραπεία τόχουμε ρίξει :p
Κανείς δεν μπορεί να σε συμβουλεύσει.Σκέψου το και αποφάσισε..
Το σκυλί που διάλεξες μου αρέσει πολύ:)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Θα συμφωνήσω με την προγράψασα :):):) stamatia σε όλα και ειδικά στο<< οι φίλοι σου δεν ξέρουν>>.
Και φυσικά καλώς ήρθες και με το καλό να αποκτήσεις και το σκυλούνι σου.

Last edited: