Αγχος αποχωρισμου σε κουταβι

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Είσαι ευλογημένος άνθρωπος. Τέλος :D

τωρα σε καταλαβα και καλα εκανες και γελαγες...ναι εγω γελασα όταν αντιληφθηκα ότι τα εχω γραψει λαθος.
λοιπον το παρκο όταν η μικρη ηταν μπεμπε ηταν αυτό με τα χρωματιστα κομματια που ειχε υψος 58cm αυτό εννοεις εσυ και αυτό κατα λαθος εννοω και εγω πανω με το υψος που λεω.
το παρκο που εχω πλεον είναι 86cm υψος.
παραθετω φοτο να δειτε τη διαφορα...το κιτρινο είναι ένα κομματι από το μικρο που εκανα το λαθος.
και τα καλυτερα σκυλια του κοσμου να ειχα το μικρο παρκο θα το περναγαν ότι και να γινει (αν και για τη μικρη ισως να εχω έναν ενδοιασμο ότι αν τη βαλω μεσα δε θα βγει παρα μονο θα κανει πατουσιες μηπως και την βγαλαω),
ενιγουει σορρυ για το λαθος,
park.jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Φίλε @theo9 ok...βλέπω το ενισχυμένο πάρκο σου, και ρίχνω το [πρώην] crate μου. Ενα από τα πολλά δηλαδή, της κουταβίσιας μας περιόδου:

DSC_0097_zpsceacd542.jpg

Και ελπίζω τώρα να καταλάβεις, γιατί θα συνεχίσω να γελάω και να εξακολουθώ να σε θεωρώ, ευλογημένο άνθρωπο :D

• Like
Reactions: Orilis and d-friend

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
εσυ θες εξορκισμο μαλλον και όχι crate.(χωρις παρεξηγηση ε).
ένα τετοιο crate ειχα όταν για ένα διαστημα ειχα παρει ένα σκυλι να το φιλοξενησω (ένα cane corso 2 χρονων)και εμπαινε μεσα και ξεραινοταν στον υπνο.οσο ηταν μεσα κοιμοταν.του ανοιγα τη μπορτα να βγει και εβγαινε μετα από 1 λεπτο..αυτό με το ταψι κατω δεν είναι ??παντως παντα σκεφτομουν ότι αυτά είναι και επικυνδυνα λιγο αν το σκυλι θελει να βγει οπωςδηποτε μπορει να παθει ζημια.

• Like
Reactions: mareco

Shelly

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2016
67
73
είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Θέλει σταδιακά κ σιγά σιγά οι αυξομειώσεις στην ώρα.Επίσης,λίγη λεβάντα αν αφήνεις στο χώρο που κάθεται κ σε περιμένει το σκυλί ή απλά στο σαλόνι σου,θα τον ηρεμήσει κ θα τον καλμάρει.Οι ιδιότητες της λεβάντας είναι πολλές,λίγες από αυτές είναι ότι αφαιρεί το στρες,χαλαρώνει το νευρικό σύστημα κ μας ρίχνει τους τόνους (κάτι σαν να φέρνει υπνηλία).Το πιο απλό είναι τα σαπουνάκια με αιθέρια έλαια λεβάντας κ κάνουν πολύ καλή δουλειά.ή μπορείς να έχεις συσκευή που ψεκάζει λεβάντα. αλλά φυσικά η εκπαίδευση είναι ΄πάνω απ'όλα κ θέλει κ κόπο κ τρόπο. ;)

• Like
Reactions: Orilis